Sussie´s Saga -

Dagens försenade - gravity

Idag var ännu en dag av ett dubbelskift, och denna gång hann jag faktiskt inte lägga upp emellan.. men den kommer ju nu så :)




Kände för FÄRG idag! och detta blev resultatet :)

Sirocco applicerades först i globlinjen, gravity som nr 2 på rörliga ögonlocket samt ovanför sirocco, babydoll kom som nr trea och blendades in i sirocco och oh so fresh kom in sist vid näsvingen.



har två skuggor att berömma. Gravity skrev jag om förut, men mindes inte namnet på den. Den gula skuggan ger ett otroligt fint skimmer! Den har legat i sminksamlingen vääldigt länge och är väldigt trasig, men funkar fortfarande finfint!



den andra är sirocco, den använder jag väldigt ofta men har nog aldrig skrivit hur bra den är! Det är en väldigt mööörk mööörk lila, när man applicerar den ser den svart ut, men som ni nser ovan, tillsammans med en lila skapas det en underbara lila ton av det hela!




En liten rolig notis, på några av bilderna är min ögonbryn icke ifyllda, detta upptäckte jag när jag skulle titta på bilderna i datorn. Ibland har man helt enkelt för mycket i huvudet ^^


Kommentarer
Postat av: Sminkan

Väldigt fin fotd! Lila klär dig!

2009-08-12 @ 09:50:28
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Makeuponista

Åh så snyggt! Tycker att det är jättebra att du skriver vilka skuggor som ligger var :)

2009-08-12 @ 10:30:05
URL: http://makeuponista.wordpress.com
Postat av: Emma P

Riktigt riktigt fint!

2009-08-13 @ 21:25:58
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Suss

Sminkan: Tack :D



Makeuponista: Tack, ja jag gillar det med. märker själv när jag tittar på andras sminkningar och inte lyckas lista ut vilken skugga som är vart att detta är en simpel lösning :)



EmmaP: Spanx!

2009-08-18 @ 20:46:45
URL: http://sussiessaga.blogg.se/



Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress


Kommentar


Trackback

RSS 2.0