Sussie´s Saga -

Alarm

Ni har väl alla hört talas om Make Up Stores höstkollektion Czarinna vid det här laget, antar jag? Både hos Bjooti och hos LipGlossBitch har vi fått se läppstiftet Endless Time, som en annorlunda formula i jämförelse med traditionella läppstift. Make Up Store har ett gäng skira stift, vilket jag inte alls visste förrän ovan nämnda bloggerskor rapporterade om denna, och jag blev mycket nyfiken. Så jag lufsade till MUS för att kolla upp vilka fler som fanns i sortimentet och med mig hem fick Alarm följa med. Alarm är varmt röd, med en orange ton som går att ana. Det är mjukt, vårdande lättapplicerbart och håller tämligen bra. Perfekt till vardags när man bara vill "pigga upp" läpparna, men det funkar precis lika bra att lägga en röd läppenna under och voila! så har man en mun Marilyn Monroe herself skulle bli avis på. Detta var mycket välkommet i min samling av röda lippies.



Ni får dock tänka på att jag har rätt mycket färg i mina läppar ändå, så färgåtergivelsen är inte korrekt. Men jag tror att Alarm passar de flesta, så länge man inte är galet gul eller likblek i hyn. Men jag kan ha fel. En kanariefågel kanske är kanonsnygg i nyansen. No offense mot kanariefåglar eller isbjörnar.

Kommentarer
Postat av: Emma P

ser riktigt trevligt ut! Förr hade jag rött läppstift väldigt ofta, numera är jag dock lite fegare, skira varianter passar mig bra:)

2009-07-21 @ 19:40:01
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Linda H - Hair & Make-up artist

=) Tack! nej de naturliga kommer definitivt inte ta över! =D men inte ens jag orkar greja med färg och form varje dag!

2009-07-21 @ 19:40:22
URL: http://micromiss.blogg.se/
Postat av: Sminkan

Så fint det ser ut! Kunde kanske vara något jag också provar...

2009-07-22 @ 10:26:28
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Fia

Emma P! Visst gör det! :) Hur kommer det sig? :)



Sminkan! Det tycker jag absolut att du ska göra. Jag tror du kommer gilla den :)

2009-07-22 @ 12:26:07
URL: http://sussiessaga.blogg.se/
Postat av: Emma P

Men nej Fia, inte snällt att fråga så svåra saker!:) Jag vet inte, kanske att jag har en annan stil idag som inte går lika bra ihop med röda läppar. Har lite svårt att hitta min identitet i röda läppar nu för tiden. Är också mer kritisk och har ingen färg som jag känner verkligen är jag...

2009-07-22 @ 16:20:33
URL: http://sminkan.blogg.se/



Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress


Kommentar


Trackback

RSS 2.0