Sussie´s Saga -

A girls best friend on golden mane...

Nu är det fanimig dags för min första eotd. Fortfarande osäker på vilka inställningar jag bör använda när jag fotograferar, men jag antar att det kommer arta sig med tiden. Sen om det beror på motivet eller inställningarna får vi se. ;)

Jag har använt mig av:
Bas: UDPP och Paint Pot Bare study från MAC
Skuggor (Allt från MUS): M/S White och A girls best friend och eyedust Golden Mane
Kajal: Snowflake från MUS
Mascara: False lash effect från Max Factor
Bryn:  Tri Brow Color från MUS



Jag började med Primer Potion från Urban Decay och därefter lade jag Bare study på ögonlocket för att få en klistrig yta, för att ge Golden mane ett bra fäste. Därefter lade jag A girls best friend i globlinjen och tonade den runt ögat, och suddade in den mellan de undre ögonfransarna. A girls best friend är en otroligt vacker grön skugga, underbar att jobba med och det är superlätt att bygga upp intensitet, såväl som att blenda. Den har ett subtilt guldskimmer som förstärks extra bra av Golden mane och jag kan inte annat är vara nöjd. Efter det lade jag White som highlighter i ögonvrån och precis under brynet. I know, brynen är en katastrof. Jag har faktiskt tänka ägna ett inlägg åt mina bryn, men dessförinnan, är det någon som har tips på bra ögonbrynsfärg?! Jag vägrar gå till salong, de slaktar bara de stackars, få strån jag har.

Oj, tankevurpa igen. Därfter lade jag en vit kajal innan för nedre fransraden, böjde frallorna och applicerade mascara. Färdigt! Men självklart blev inte färgerna så intensiva som i verkligheten, men ni kan få en liten idé om hur det ser ut i alla fall.




Kommentarer
Postat av: Suss

yeey en EOTD! och jag måste hålla med dig om a girls best friend, den är helt underbar! Good work Fia :D

2009-06-08 @ 22:34:12
URL: http://sussiessaga.blogg.se/
Postat av: Tessan

Toppen snyggt:)

2009-06-08 @ 23:18:34
URL: http://tessanstankaromlivet.blogspot.com
Postat av: Maggie

Wow vilka fransar du har!

2009-06-09 @ 12:54:04
URL: http://trappedathyper.blogg.se/superficial/
Postat av: Fia

Maggie! Tack! Men detsamma btw, såg dina frallor med MAC Plush lash! Hur grymma som helst.

2009-06-10 @ 11:29:01
URL: http://sussiessaga.blogg.se/
Postat av: Sminkan

Vilka vackra ögon du har! Fin färg och form och vackra fransar. Jag älskar dessutom Golden Mane. En otroligt fin färg, lagom guldig utan att bli för varm i tonen.

2009-06-11 @ 14:46:08
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Fia

Suss! Jääjj! Har du också köpt den, eller bara pillat? Jag vill se den på dig! Förresten, när ska jag få se dig använda Hello Kitty-paletten? :)



Tessan! Tack!



Sminkan! Åh, vad glad jag blir. Tack! Ja, Golden Mane är en riktig skatt, och det var faktiskt det kalla i den som fick mig att fastna.

2009-06-12 @ 09:16:58
URL: http://sussiessaga.blogg.se/



Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress


Kommentar


Trackback

RSS 2.0