Sussie´s Saga -

600+

Nu har jag slagit 600gränsen på bevakare på bilddagboken. Det känns jättebra att många inspireras av mina makeuper! Otroligt roliigt! :)
Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. Jag har fastnat i mitt lilla serie tema, jag kommer inte på någon figur som har någon rolig dräckt eller sminkning..
Jag har min sailor moon som jag ska göra, men den kommer bli extrem och måste göras på dagen så jag kan ta bilder, plus vara ledig.. :p
Har du någon ide för en seriefigur som kanske har en speciell dräkt eller sminkning hojta till! för jag kommer inte på någon :(

Annars gör jag nog en önsk-sminkning imorgon.. om jag hinner. kommer inte somna på ett bra tag känner jag nu och jag ska jobba 13-22 imorgon..
Aja. Godnatt! :)

Kommentarer
Postat av: mie

BARA ETT TIPS



Sugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)



Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort.



Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=87

2009-03-15 @ 03:23:01
URL: http://memie.blogg.se/
Postat av: Elin W

Någon från filmen Watchmen kanske? :)

2009-03-15 @ 11:52:22
URL: http://tomoholic.blogg.se/
Postat av: Karin

Nu är fröken nominerad hos mig...)

2009-03-15 @ 12:18:37
URL: http://lightelegance.blogg.se/



Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress


Kommentar


Trackback

RSS 2.0