Sussie´s Saga -

regnsbågsinspirerad

Det regnar ute..så någon direkt vår inspiration har jag ju inte idag.
Därimot kom jag att tänka på regnbågen och använde mgi utav några färger som finns i den :)


Började med saffron från pue lux över hela rörliga ögonlocket, samt ovanför globlinjen. Sedan Ousch från pure lux i kanten, och längst in mot ögrånvrån ligger lemon från beauty from the earth.


Under ögat ligger pennan violet storm(mus), och på den grape från beauty from the earth. På vattenlinjen ligger blueberry från beauty from the earth. Som highlighter ligger satin ifrån MUS.


Jag filmade faktiskt denna sminkning.. hahahha. Jag vill inte se den filmen, och tur hade jag att min överföringskabel är bortaaa.. så ja. Vi får se när den hittas. har inte sett den sen jag flyttade kom jag på nu..Sen ska jag passa på att berätta att jag ska få en liten medbloggerska (och jag hoppas detta inlägg kickar igång henne) :P Fia heter hon, resten får hon berätta själv :)

Kommentarer
Postat av: Z A N D R E A ´s värld

Du är så himla grym! Jag blir helt sjuk av allt snyggt du gör! Fantastiskt ju : D Jag gjorde en film av min sminkning idag och la upp på bloggen, hahah.. Dock är jag inte lika bra och proffsig som dig ;) men ändå.Kan man typ få önska sig en slags sminkning av dig? Som du gör? :D

/ett stort fan!

2009-05-04 @ 18:37:41
URL: http://zandrea.blogg.se/
Postat av: Sminkan

Du passar så bra i den här typen av makeup! Snyggt som sjutton!Kul med medbloggerska, jag vet, som har min Emma!! Det är det bästa som hänt Sminkans blogg!

2009-05-04 @ 20:23:57
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Emma P

Det här var en riktigt vacker sminkning, verkligen regnbåge! jag tycker själv att det är svårt att få in många färger utan att det blir kladdigt, så är alltid impad av det. denna var dessutom särdeles vacker...och vad kul med en medbloggerska! ska bli kul att se vad hon hittar på!

2009-05-04 @ 22:31:10
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Inthemake

Ahh va underbart...blev sugen på en paraplydrink nu hihiii

2009-05-05 @ 11:28:32
URL: http://inthemake.se
Postat av: Therése

jeezis va snyggt det var! den sminkningen hoppas jag att du är nöjd med :D

2009-05-06 @ 19:20:11
URL: http://naildesign.blogg.se/
Postat av: Suss

Zandrea: men ååh vad glad jag blev nu! Bara önska på du bara! alltid roligt med nya ideér :)Sminkan: aaaw tack :DEmmaP: jaa hon lovade att det skulle komma ett inlägg denna vecka.. jag väntar med spänning ;)Inthemake: ååh det skulle vara gott du! :PTherese: Tack!!

2009-05-07 @ 18:46:02
URL: http://sussiessaga.blogg.se/Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress


Kommentar


Trackback

RSS 2.0