Sussie´s Saga -

Black-red Day # 1

Hej!
Ikväll spelar Kent på Läkerol Arena, och jag är såklart laddad till tänderna! Jag har ett litet minitema idag för min look, inspirerat av Kents senaste skiva som heter: "Röd". Rött och svart är nog min favoritkombination vad gällande färger, och ofta bär jag svart eyeliner, röda läppar och röda naglar. Men idag tänker jag köra ett lite annorlunda upplägg, och vi börjar med naglarna!

På min tassar bär jag "Black Russian" från Rescue Beauty Lounge. Det är snyggt, det är vampigt, det är så jag! Basen är vinröd, men efter två lager lack blir det glossigt svart, späckat med en massa röda glitterpartiklar. Tyvärr äter den svarta upp glittret lite grann, men jag älskar lacket ändå! Underlacket är Sally Hansen "Age correct No chip", två lager Black Russian och ett lager Poshé.


Första bilden är taget i dagsljus utan blixt, för att fånga vad den första anblicken av lacket upplevs. Och det är ju svart. Men i flaskan syns det röda glittret mycket mer, så det finns där, jag lovar! :)



 


Den andra bilden är tagen med blixt, vilket får glittret att bekänna färg. Men bilden i övrigt kommer nog inte vinna några priser. Förresten, reporna på bordet är ju sjukt osexiga, tyvärr fattar inte katterna det. :P




Det var Black Russian, ett av mina favoritlack. Lacket är tyvärr lite svåråtkomligt, jag hoppade av glädje när NailMail erbjöd dem, men om det skapar ha-begär, så rekommenderar jag China Glaze Lubu Heels. Nästan lika snyggt. Om några timmar kommer även min sminkning upp, jag hoppas innan konserten, men annars får det blir efter. :)

/ Fia

Kommentarer
Postat av: Sminkan

Visst är det snyggt med röda glitter i vamplack! Jag valde att inte köpa RBL Black Russian men har ett gäng av andra märken. Precisions Rebel Yell in You är favoriten!

2010-03-03 @ 15:31:10
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Fia

Ja, jag älskar det! Åh, det nagellacket är jag så sjukt kär i! Önskar jag hade ett eget, (namnet går ju inte av för hackor, är ett stort Billy idol-fan), det är så fantastiskt vackert, bästa av de här sortens lack. :)

2010-03-04 @ 12:20:04
URL: http://sussiessaga.blogg.se/



Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress


Kommentar


Trackback

RSS 2.0