Sussie´s Saga -

Harajuku Lovers på Eleven.se

Äntligen har Harajuku Lovers kommit till Sverige!
Harajuku Lovers är ett märke som designas av Gwwn Stefani och är inspirerad av den japanska Harajuku-stilen och har tydliga kawaii-influenser. Parfymerna kommer i fem versioner, och består av en liten docka som är så himla söt! Jag älskar min Lil' Angel och önskar att jag ägde fler.



Eleven.se skriver de såhär om Harajuku Lovers:

Music försöker alltid att få någon att skratta, karismatiska Music har inga betänkligheter att berätta som det är! Klädd i en sjömans-outfit och svarta boxningsskor. Music marscherar i takt med sin egen trumma. Hennes doft är fruktig, blommig med noter av päron och honung. En delikat, bubblande, söt och saftig doft.
Love är söt och omtänksam, Love är alltid i hennes egna lilla värld. Hon stiger ut i en supersöt randig liten klänning. Love är hennes hjärta på ärmen. Hennes doft är en oförglömlig bukett av rosa pomelo, ros och krämig vaniljorkidé. En sinnlig blommig, öm, romantisk och sensuell doft.
är aldrig en att gå vilse i mängden, G leder sin besättning i en vit, korsett-topp och en blå minikjol á la Alice i Underlandet. Egendomlig, unik och onekligen cool, G är ledare för flocken. Hennes doft är en orientalisk, fruktig, gourmand-doft med noter av färsk kokos, jasmin, och bomullsskog. En modern, tropisk, solig och läcker doft.
Baby en blinkning av hennes ögonfransar och Baby har alla pojkar i hennes hand! Pretty in Pink, Baby går in i en kort "baby doll"-klänning och söta Mary Janes. Hennes doft är pudrigt blommig med noter av vit ros, apelsinblomma, och vit mysk. En pudrigt myskig, färsk, ren och mjuk doft.
Lil' Angel är en kvinna som är medkännande och omtänksam mot andra, men är inget helgon. Hon är en elegant, men ändå sexig! Det är en skolflicka, komplett med en minikjol, vita knä-strumpor och glänsande svarta Mary Janes. Hennes doft är citrus-blommig med noter av ananas, kanderad violett och klubba. En fruktig, färgglad, smakrik och söt doft.

Dessa sötnosar innehåller 30 ml och kostar 360 kr.
Vad tycker ni om dessa? Är det barnsligt eller coolt? :)


Kommentarer
Postat av: Tess

Efter detta inlägg så surfade jag in o köpte mig en egen ^^ Love fick det bli, älskar japansk kultur o dessa är ju hur ursöta som helst :)

2010-05-18 @ 12:06:13
URL: http://thelargelifeoftess.blogg.se/
Postat av: Fia

Åh, vad roligt! ^^ Hoppas du kommer gilla doften lika mycket som flarran och stilen! :)

2010-05-18 @ 12:42:11
URL: http://sussiessaga.blogg.se/



Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress


Kommentar


Trackback

RSS 2.0