Sussie´s Saga -

damdamdaaaaa




nyårsnaglar


hej 2009

here, there, everywere..

Jag har varit en dålig bloggare.. i know. Men det lite mkt i såhär juletider. Places to go, people to see. Sen slänger man in min förkylning och sandra som tillfälligt bor här och ligger sjuk på min soffa. Då blir det en hel del... :)

min vän Carro påpekade ju att jag glömde faktgiskt berätta vad jag köpte till david i julklapp.
Han fick en extern hårddisk på 1TB. Davbid är en data och seirenörd och klagar konstant hur lite plats han har och att han inte kan köpa en riktigt hårddisk för det inte får plats.
Så. jag trodde ju att jag skulle ge den bästa julklappen i jul. men jag tror faktiskt att jag blev lite gladare! :P

Jag är trött på att vara blond. Så jag lägger upp dennma mystiska bild.

Sandras påsar å fot hängde med på ett hörn

jaaa...

Har varit borta hela dan, har en del kommentarer att svara på mm men jag har sandra här å vi glor på serier,för ovanlighetens skull.. :P Skriver nog imorgon. :)

Jobb Blogg

Det här med surf i mobilen var ju faktiskt lite farligt :p men man har ju något att fördriva tiden med :) sitter ju som sagt i databingohallen och det finns inte så jävla mycket att göra precis :p därimot ska jag vara lite social med david som kom hit med min laddare, iof sitter han och spela den lilla torsken :p puss hej!

Mobil Bloggar

Eftersom jag har en ny mobil så måste jag ju faktisk testa web läsaren i den :) det funkar rätt okej. Mycket bättre än min förra så jag beställde en surf tjänst så det inte blir så satans dyrt :p sitter på jobbet just nu.. Finns väll inte direkt så mycket att rapportera precis förutom att jag har sjukt tråkigt :p slutar om 1 timme så det år ju najs iallafall. Nu ska jag fortsätta surfa lite :p puss :)

Hmpf..

Ja.. kära vänner..
Det blev en favorit i repris iaf.. fast inatt fick jag faktiskt sova hela 3timmar! Tjoho..
Bussen går om 45 minuter, och då blire städning för hela slanten..
Jag är ingen jävla städtant! Så irriterande.. Jag vet att vi inte kan lösa det på något annat sätt och så jobbigt är det inte heller.. Men när man jobbar på gifen så ska man på morgon: Städa toaletter, damsuga golv, Torka golv, torka alla skärmar och missvegas från fingeravtryck, göra rent bordet dom suttit vid. Och sådana här mornar har man verkligen ingen lust med det.

Annars så händer inte så mkt. Igår var vi ut en snabbis efter jobbet, tog 2 öl och spelade lite maskin. Det var trevligt. Idioten kom och körde hem oss också.. Nyfiken på vad som hänt inatt, jaojao. :p

Slutar jobba 18.30 idag. Ska åka och handla lite.. Storslagna planer va?
alla bruds jag känner nästan ska på möhippa ikväll för någon jag inte känner.. Så. Så fåre bli ;)

Näe gott folk, jag borde nog klä på mig nu.. Love

Fredag

Så återgår livet till det normala, rea på stan och ikväll blir det jobb för hela slanten, slutar halv ett och imorgon börjar ja 9.00... riktigt roligt när det blir såhär. Sist fick jag sova 1,5h.. får se hur mkt ja får sova inatt.

Ska åka ned på stan med jenny å sandra tror jag är planen..
Nu ska jag glo på tv. är ganska tom.

Jul

Så har julen varit.. :P Och vet ni vad?? JAG HAR FÅTT MIN EFTERLÄNGTADE MOBIIIIIL!!!



HIhihi :) Jag kanske är massa glad.. Fick den av min älskling ;) världens underbaraste kanske! :)
Sen berättade mamma också att uppe hos min morfar som gick bort för 2 veckor sedan finns en söt liten 17tums platttv som hon har tjingat åt mig .. det var najs :)
I övrigt fick jag.. smycken från pilgrim, ett verktygsset.. pappa tyckte jag behövde det så jag skulle sluta ringa honom, haha :) En ny dörrmatta.. 500 kr.. Haha och ja av bror fick jag en mus på en träningscykel som man kopplar till datorn, så ju fortare man skriver på tangentbordet, desto fortare cyklar musen :p har den inkopplad nu.. lite små irriterande måste jag säga :p
alltså, jag fick jättemånga bra-a julklappar.. men telefonen har .överskuggat allt :P trodde aldrig att jag skulle få den precis.. :) me happy! måste bara lära mig den, för det första har jag aldrig haft en samsung för det andra så är det touch på den vilket är väldigt ovant :P men det kommer väll med tiden :)

aja.. ska återgå till tv:n nu.. puss på er!

X-MAS

jaojao.. God jul å sånt på er..

vaknade för en timme sedan kanske.. varit ut med hundarna på en liten morgonpromenad och snart blire julfrukost här med mamma, pappa brorsan och mammas kompisar majsan och esbjörn och deras son.. så vi blir ett par.

sen är det dö-tid tills david slutar jobba (kl 4) då blire julmat å sen paketöppning..
sen drar jag å david till davids mamma för lite mer julmat (uuurk..)
sen åker jag hem till världens bästa lena för lite julöl som vanligt, vi har gjort det till en tradition att varje år samlas hemma hos lena och dricka lite öl och mysa. vet inte vilka vi blir i år.. Men det blir nog bra :)

mest längtar jag tills alla öppnar mina presenter. Årets jul blev jävligt dyr, och när jag redan överskridit min budget så kom ja ju på att folk måste faktiskt få presenter från saga och signe också! så då fick varje person 100:- mer än vad jag redan handlar för. smart suss. men det är ju så mysigt :)

Gladast iår blir nog david.. Får skriva sedan vad han får ;)

aja. Nu ska jag göra mig iordning lite.. folket borde komma närsomhelst... Puss

Sjukstuga..

Jao.. det är det. Mördadförkylning har kommit för att stanna. varenda kroppsdel värker och jag hostar å snorar och har hög feber.
det värsta med det hela är att jag inte kan besöka Frugan på el hospital, och hon åker tillbaka till gbg snart :(
Men det är bara till å spara pengar å ta mig till gbg.. vilket på senare tid börjar bli mer å mer problematiskt.. har så mkt jag behöver till lägenheten.. fast älsklingfrugan är viktigare! sådeså!

Nu ska jag lägga mig å dö. puss

mjäk

så var denna pruppdag över, änteligen säger jag bara!

mår så jävla ruttet.. feber å äckel. Fick inte tag i någon som kunde jobba heller.. Så man fick bita i det sura äpplet.
Sjukskrev mig imorgon iaf, en dag av snällhet får fan räcka!
därimot MÅSTE jag ta mig ned på stan å handla julklappar imorgon, det orkar jag inte riktigt med egentligen men det måste ju göras.. usca.

Korven är här så vi ska väll bara slappa. Hon är ledig imorgon så det blir serier för hela slanten imorgon, Vi ska glo på 90210.. någon som hört att den är bra? har ju inte tv400. pruppkanal.

puss på er då!

1,5h..

så mkt fick jag sova inatt. Mådde inte prima balleringa imorrse..
missade bussen pga lathet också, men blev inte sen. Skulle åka tidigare för å hinna med städningen, inte så mycket pejl på nya lokalen..
sen när jag kom fram funka inte nyckeln
knallar tillbaka till brynäs å hämtar ny nyckel.. tjoho..

ska torka golven, klinkersen i entrén går INTE att få rena. Skrubbar för allt jag är värd å svetten rinner, men skiten förblev där den va. ringer brynäs å klagar, dom är tydligen medvetna om detta problem.. informera mig då!

aja. sen vare lungt, folk strömma in och allt var bra, sen kom pernilla å var lunchavbytare och snackade skit om en idiot till "Kollega". (IDIOOOOT..)

sen börjar mardrömmen.. igen. Mår mer å mer illa, tokvarmt i lokalen, blir bara varmare. mår ännu mera illa
jepp

En uuunderbar dag, right?

Nu ska jag lägga mig ned å vila i nån timma, sen se om jag kan pilla i mig någon mat...

Varm mjölk

Jepp.. jag provar det gamla knepet - varm mjölk..

var ned på stan vid 1, rusa runt och fixa julklappar, käka med morsan
börja jobba 16.15-00.30. Tok mkt folk, roligt och stressigt. Hade varit intressant att haft stegräknaren på mig!
kom hem vid 00.40.. slå in julklappar och städa undan lite. segprata med korven på msn..
kl 2, hopp ned i säng

summa av kardemumma, jag borde vara toktrött. men näeeee. vem är pigg som en lärka? jo jag. Jag avskyr mina sömnproblem.. Vem kan vara pigg efter en dag som denna?
Aja.. 06.45 ringer mitt larm, upp å duscha och hoppa på 07.30 bussen ned på stan för å jobba 08.00-18.30
Låter väll skojj?..

nu ska jag dricka min varma mjölk och hoppas på bättre tider..

Inaktiv

Jaoo.. det har jag varit.. sry ;)


Igår jobbade jag dag, sen kom söta jennie förbi så vi bestämde oss för att ta en vända på stan å sen fika. Sen kom vi på att öl är gott så vi åkte hem till mig och drack lite och fixade naglar..
Sen tog vi bussen ned å mötte upp  sandra och drog vidare till jackpot.. sen bilagan. var riktigt najs :)

Idag var därimot inte skojj. har varit så sjukt dålig och spytt och svimattacker..
Skulle julhandla med morsan men det gick inte så bra. Ska göra det imorgon istället.

Jobbat kväll har jag hunnit med också, sen följde sandra med hit och vi har glott på private practice och criminal minds. Nu sover korven å ja ska snart göra detsamma..



Och jag är så fruktansvärt besviken på en viss människa. allt han har sagt och gjort.. och sen såhär? JÄVLA IDIOT.. nej. usch.

Nu ska jag hoppa i säng

snark

Mmh.. sandra ligger och snarkar bakom mig. Väldigt trevligt måste jag säga :P

Själv ska ja åka och fixa mina naglar sen är det jobb för hela slanten. egentligen har jag inte tid å skriva här.. men vafan :P blir nog en hastig sminkning idag..

ooh.. måste ju tipsa er om en ny blogg jag hittat och tjejen är ju fantastisk på att sminka! snygg är hon för den delen, vad man hatar sådana personer! :p iaf.. här hittar ni henne

nu måste jag göra iordning mig

filmkväll

Filmkväll hos oss igen. Kikat på Moulin rouge, älskade den filmen. i övrigt har vi sett lite på Titanic, ett how i met your mother och nu criminal minds..

Så här kan en filmkväll se ut här


godmorgonröv

Jao. det tycker jag. min hals gör oooont.. men inte lika farligt som igår så detta kanske passerar rätt fort ändå :)

Ska åka och jobba strax.. jobbar till 6 ikväll.. tjihoo. Sen ska jag hem å leka med sandra å david.. får se vad det hittas på. Skulle tippa på film :P

Aja.. måste ge mat till dogsen. Puss

Varför jag bloggar




Oavsett vilket humör jag är på får ni mig alltid att le!

så...

Då var dag ett avklarad av 8 dagar i rad. Riktigt skojj när det blir sådana här perioder... INTE!

Vill ha fast anställning.. dom har lite bättre villkor. Å andra sidan är det ganska skönt å vara ledig när man vill.. Aja. dom lyser ut en ny tjänst snart, jag sätte 1000:- på att jag inte kommer få den..

näe. nu ska jag sluta klaga och fortsätta pilla på datorn

David är dum

David har dragit på sig en förkylning, vilket i regel ger honom lite nästäppa. han blir inte sjukare än så. det är nå fel på honom.

Därimot har han en flickvän, och när hon blir förkyld är det: frossa, oooond hals, hostan och huvudvärk

tack älskling. nu ska jag åka och jobba. Hehe

Erbjudande till er!

Mhm.. ni läste rätt! till er!

Dom flesta känner väll till www.fargadelinser.com ? Om man skriver om dem i sin blogg (som man måste haft i två månader) så får man ett par graits färgade linser! Hur coolt är inte det då? Väldigt lagom till nyår!

Personligen har jag beställt ifrån färgade linser förut, och dom har bra leverans och överkomliga priser ;) och sköter man om sina linser så håller dom ju mycket längre!

missa inte detta erbjudande, gå in här och fixa ditt par!

Själv väljer jag Dimension Sea Green



hm

alltså, det där var nog den sämsta idén jag haft denna vecka. Täcket är blött kan ja lova, har gråtit mig igenom hela avsnittet. Men ändå hållt tillbaka. Usch. Aja. Nytt avsnitt!

Yttre attribut

Känns bara som om detta behöver skrivas.

Jag tror inte att folk inte tycker om mig pågrund av att jag är tjock och ful. Så ytliga tror jag faktiskt inte mina medmänniskor är. Helt enkelt. Därimot så har det ju å göra med mitt självförtroende att göra.
Så om meningen slinker ut, att jag är så jävla tjock och ful, så har det inte med vad ANDRA människor tycker och tänker, utan det är mina tankar.

Simple as that.

Och det har aldrig och det är inte synd om mig pågrund av att jag valde att backa lite ur en vänskap. Som jag sagt förut var det ett medvetet val, och just då såg jag ingen annan utväg, och detta på grund av att just då var jag otroligt långt nere i min depression och orkade inte riktigt "lösa" saker just då. det var och är ingen martyr grejj, utan någonting jag kände just då behövdes.
Och jag vill också påpeka att jag i och med detta val, inte tvingade min vän att välja mellan mig eller dom andra. Utan därimot tvärtom. Det blev ju konstanta val hela tiden och krångel med när vi skulle träffas mm.. (detta då pga att jag inte orkade ta itu med saker och ting)

Så. Här har ni det på svart eller vitt, utan krusiduller och konstiga meningar. När vi har det utrett så kanske vi alla kan gå vidare i våra liv?


Och detta är inte för att provocera, väcka misstanke eller någonting. Det här är bara sanningen rakt ut, för jag kändes att det behövs nog skrivas. Helt enkelt. så snälla gör inte det här till någonting det inte är.

i övrigt har jag besökt älskade frugan idag, och ett snabbt visit med hundarna pga tidsbrist. Men det är så härligt att hon är i gävle och har nära till släkt och vänner.
sen har jag varit på julmys med lite chi-folk. 10 hundar blev vi, väldigt mysigt. Sagas mamma var också med, alltid roligt att träffa henne. Och signe var drygare än saga kan ja tala om, det trodde jag inte. Men då vet vi det. :p

Ska se på ghost whisperer, om jag orkar rent psyksikt. Faktiskt, läs inte mer om ni följer serien via sverige!






melindas man dog den sista minuten i förra avsnittet, det är ju (för mig) alltid tokjobbigt när en rollkaraktär dör i en serie man följer. Det känns faktiskt som om man mister någon man känner. Och iochmed att min morfar dog för några dagar sedan så blir det ju tusen ggr jobbigare, men å andra sidan är jag väääldigt nyfis..

Nu ska jag sluta ordbajsa! (internet har varit nere så jag har inte kunnat blogga :P)
Love you!

Begravning

Begravning för kära morfar blir tyvärr på älskade Sagas 1års dag, och jag missar nog brors 25 års dag.. plus en hel el jobb eftersom det sker uppe i nordmaling...
Men det är ingenting jag tänker missa, vill säga hejdå :(

Tycker att det har varit nog med begravningar så det räcker och blir över, men tyvärr blir det iaf nog ett par framöver. man måste förstå att dom äldre inte lever förevigt.
Morfar var iof "ung" och viril, bodde själv, tog hand om hus och jakt och jobbade som att ta hand skdeskjutna djur på hans mark.. Så.. varför han är borta förstår jag inte.

Men jag har andra älskade äldre släktingar som bor på hem utan viljan att stanna i livet..

Nej.. usch. Nu blev jag morbid. Jag borde nog gå och sova innan jag gråter ihjäl mig..

Ta hand om er där ute!

Fredag

Saker och ting flyter på...

Korven har varit här i två dagar, lagat mat och pratat skit. Vad skulle jag göra utan dig?

Ikväll är det julbord.. Vet inte riktigt om det blir bra. Vet inte om det är en sån bra ide att dricka, alltså borde jag låta bli. fast det är ju jävligt svårt när man sitter i ett rum fullt av människor och god öl.. mmh.

Har fortfarande inte gråtit riktigt sen jag fick reda på att han dött. Det kommer väll, jag hoppas bara det inte kommer ikväll. Mamma skulle ta hem lite saker ifrån Umeå så man har något att minnas honom med..

Näe.. nu orkar jag nog inte skriva mer.

tungt

Har inget att skriva här.
lägger nog ned i ett par dagar

mamma och pappa åker till nordmaling för att se på honom. Jag har jobb och julbord att gå på..
skulle vilja åka..

Varför? så plötsligt..

Vila i frid morfar! :(

....................

.....................................................

det var vällt allt för idag


.....

Onsdag kväll

Vilken dag, ringde mamma för å höra hur vi ska göra ikväll, så får jag höra av vårasn grannes mamma har hamnat i insulinkoma och bara har 1timme kvar att leva ungefär.

Härligt lixom..

korven kom nu, matlagningen är fortfarane på idag. Har legat i apati hela dagen, gått ut en gång med hundarna, annars har jag inte lämnat soffan..
Vi ska väll pallra våra feta arslen till ica maxi å storhandla

apati

Vet inte riktigt vad jag ska göra. Borde gå ut med hundarna. Mest vill jag sova. Försvinna.

Fan fan. Varför?

jaha..

Min morfar dog inatt.

En av dom. Jag har två. Min morfar vi hittade för några år sedan som bor i umeå..
fan

hm..

Cirka 1 minut efter jag publicerat förra inlägget säger kanal 3

"närmast, förhäxad"

Vi får väll se om jag kommer i säng :P (ja serien är töntig men jag tycker om den ^^)
----

Pitt avsnitt.. sängen nästa. Love!

Godnatt

Ja. Jag ska väll krypa ned i sängen som alla andra nu.
Inte för att jag har någon lust.. men jag har ingenting bättre för mig och jag känner inte för att se på atlantis.
Lång dag imorgon också...
Har INGEN lust att göra en jävla massa mat, men det är skönt att få det gjort!
Morgondagens plus kommer bli att Korven kommer iallafall.

Jag har pimpat mina naglar med lite KONAD grejjer.. Försöker få en bra bild, har jag nämnt att min mobilkamera suger? och ta bilder med den riktiga kameran å hitta min överföringsladd kändes inte som Prio 1, precis.




Jaa.. man ser ju inte så mkt. GE MIG EN NY MOBIL?

Godnatt darlingar!

Blöööööh..

Kom hem från jobbet, gjorde kaffe, mamma å pappa cvar förbi, pappa satte upp mitt bord.
Sen sorterade jag mina och davids kläder, hängde upp och la in i garderoberna. städade undan lite och bar ut bråte i förrådet.. fixade med handdukar och lakan mm..
Nu är jag skapligt slut..

Orkar inte göra mat å hungrar ihjäl mig. Drygt..
Får skita i maten helt enkelt.

Ska glo på en film ikväll å dö i soffan, "one true thing" som går på trean, har ingen aning om den är bra..

Imorgon är jag ledig så då blir det dona i lägenheten, sen ska ja å sandra laga en jävla massa matlådor så vi slutar slösa pengarna på att äta ute. Det är dyrt att leva som vi gör!

Slänger upp lite bilder på klädkammaren, nu saknas bara min sminkhörna och den eventuella rosa metallic färgen på väggarna, beställde färgprover men dom har fortf inte kommit.. har inte fått post på flera dar när jag tänker på det. Hoppas det kommer snart!



Hehe... :p

ja.. alltså. Kommer ni ihåg att jag skulle bara köpa en gardinstång idag.. well.. about that...



Bilden på köket visar bara att jag nu har gardiner där.. :)
Sen har vi en badrumsmojj
Badrumsmatta
magazinhållare
altanmatta
och våran nya fritös, fast den hade vi faktiskt beställt. Ingen av oss hade någon vidare lust med att göra ren davids gamla som inte blivit rengjord på typ.. tusen år. :P

Så. det blev liiite mer än en gardinstång, plus saker som inte var värda att ta kort på som en slickepot, stekpannspinnemoj.. (jag hittar orden väldigt bra idag :P) energisparlampor (man betalar ju elen nu för tiden, sen måste man ju tänka på miljön också) åsså nå träbestick som david ville ha..

Sen spanade vi in en massa saker som lampor mm.. davids var ju inte direkt världens snyggaste.. men det blir ett projekt som får vänta till januari lönen, någon dag måste jag ned på stan å spendera alla mina cash på julklappar..

Ska ned å fixa naglarna den 18:onde kl 9 (!) på morgonen, sen jobba kväll så det får nog bli då.. Någon som har lust att hänka på?

Nu ska jag och kex göra en 3 rättersmiddag. han fick present från jobbet, ett sånt där delicard om ni hört talas om det? Man får iaf välja förrät, huvudrätt och efterätt så kommer det på posten, man måste dock tillaga och köpa tillbehör själv. Men vi får väll se.
Vi ska äta lax till förrät, åsså köpte vi till ishavssallad, upptäckte nyligen att det är tooookigt gott
till huvudrätt blir det ankbröst med champinjonsås och klyftpotatis (vi har ingen aning om vad det är till ankbröst...)
och efterätt nån cheesecake men ja tror inte jag kommer tycka om den men allt gott var slut..

Ojoj.. vad långt det blev. Bäst att avsluta!

PUSS

Natt

korven är här, ovanligt va? :P

Vi har ätit onyttig mat (jaaa jag bara sitter här å äter å gör inget å bara klagar om mitt liv för allt å alla...)
Vi har kollat på How i met your mother
Vi har kollat på Desperate Housewives
Och nu ser vi på Private Practice. Det är najs

Imorgon är det jobb.. 9.30-18.00.. sen ska jag och bejben ut till Ikea och shoppa.. behöver en gardinstång, och kanske något mer.. hehe. Näe. Bara en gardinstång, men.. ja. Det är ju så svårt att låta bli ibland... :p

sen imorgonkväll blire nog gymmet, är det inte så kallt ute blir det en tur i hemlingby istället. Vi får helt enkelt se. :)

Aja.. Ska fortsätta kolla på Private Practice nu.. Love!!!

Söndag

Är det idag ja.. Ska åka och jobba och gud vad jag INTE har någon lust. jag hatar söndagar på bingon, att jobba dubbelt en lördag är fan lättare..
aja.. jobbtiderna för dagen är 13.30-22.30. Blesch..

Glor på fredagens idol, jag kan förstå att robin åkte ut.. lät inte bra någonstans..

aja.. lär väll göra mig iordning...

Mina ha-begär

                                                                                                Lite makeupstore          

En 42tums platt-tv                       Lite nya tapeter

<--- ett hemmabio system, ja tack.

                                       En söt liten Minicopper cab           

Ett såhär fint sminkbord     
                                                                   Sjävklart samsuns touchwiz    


Någon som känner för att göra mig lycklig?

illa.

Mmh.. precis vad jag mår. ILLA! Ingen aning om varför heller. Började runt 3 tiden idag och vägrar gå över.

Ska bädda ned mig i divanen å sätta på någon film. Känns rätt trist å vara hemma ensam en lördagkväll. Hundarna är väldigt gossugna men jag orkar inte med dom just nu.. så dom springer omkring och utforskar radhuset istället..

Får ta en långpromenad med sen så dom blir av med lite energi..

Blä.. nej, ingenting är rätt nu.

Das bot

Så var årts das bot kryssning över! och vilken resa! så jävla roligt :) Massa härligt folk och roliga kreationer..

Hökdpunkterna var VNVnation (världens roligaste sångare ever tror jag) och självklart INFECTED MUSHROOM. var så otroligt roligt att se infected eftersom jag lyssnade mkt på dom när jag var yngre..
Annars så smälter man inte riktigt in med synthare då det inte är min smak egentligen.. ingenting jag spelar när jag är hemma men det är absolut inget fel på det!

Har nog några roliga bilder på folk men jag orkar inte ladda ur min kamera.. Soile hade också kamera, ska bli kul att se dom bilderna.. :)

aja. Tack för en underbar kryssning iaf! nu mår jag som om en ångvält kört över mig och ska krypa ned i sängen, imorgon är det jobb 9-18.30 sen ut å fira Inga som fyller år!

Hörs imorgon kväll då kanske!

Jag, kvällen innan och dagen efter. haha :)

Argh

Under hösten har jag varit tvungen att nollställa min telefon en sisådär 4-5 ggr..
alla sms försvinner
alla bilder
och nr.. dom nyaste iaf.. en del ligger lagrade på simkortet.

Nu ska jag köra en uppdatering som tre ville att jag skulle göra..
och vad händer då?

telfonen nollställs.

GE MIG EN NY MOBIL


typ den

krux..

har ju ingen teckning här hemma och har nu pratat med kundtjänst.. ska göra lika saker, bland annat ladda ned ny mjukvara. Va bra att jag vet vart min sladd är till datorn..

suck...

hm.

Med tanke på att jag lär kliva upp halv tio imorgon borde jag kanske sova nu

men icke

vi har ingen tv i sovrummet och det är ju förhäxad på tv


tönt

Trädgård

Jaa.. sånt lär man ju nu klura på till sommaren. Vad vill jag ha för stuk? Orkar jag rensa rabatter? ska jag sätta stora blommor i stora krukor?



fast.. det är nog bara att inse att sådär kommer min trädgård iaf inte se ut!

MEN!

Nu måste jag tamefan vinna på lotto

Det här funkar inte längre!

Det finns så mycket jag måste äga innan jag dör

För det gör ju mig så lycklig

Men jag tror faktiskt att denna kommer göra mig lycklig!





Alltså. den är för söt. Helt enkelt.

dålig sak

jag älskar mitt lilla radhus och saga är överlycklig :) kan ju inte ha henne lös då hon sticker som en avlöning.. måste träna på det. Men nu kan hon vara lös på baksidan och jävlar i mig vilket rus hon hade ikväll! hon bara sprang och sprang min lilla sötnos! Signe tycker det är för kallt men hon får väll njuta i vår istället :)

Men.. det dåliga.. jag har 3.. 3 har ingen täckning här inne, vilket är skumt då alla andra har det. Ska byta telefon om jag hittar laddaren till min gamla och se om det är det som är problemet.. annars tänker jag byta abonnemang. Och jag är bunden till 3 tom juni.. så det sög ju litegranna då.
Men jag har hemtelefon nu iaf! så ni som vill ha nr kan väll höra av er :)

Puss!

Yeeey

nu är min laptop uppkopplad i lägenheten också! Och inatt blir första natten här.. därimot har ja inge frukost här så det blir väll en promenad till ica maxi imorgon, det ligger ju bara några 100m härifrån :P

en granne var förbi tidigare och önskade oss välkomna till området och bjöd oss på julbord på söndag, tyvärr kan varken jag eller david så det var ju tråkigt men det känns jävligt bra att bo här :)
Har ju en bingokund vägg i vägg också och hon är en sööt tant så det är bara bra det :)

Nu ska jag fortsätta pilla med min älskade dator!

uuuuuuh

Sov lite för länge idag kanske.. Mamma skulle ha hundarna så jag kan dona i lägenheten.. så jävla mkt skit överallt där nu och jag vill inte att dom ska göra illa sig, men mamma ska åka ned på stan med sin kompis så jag blir kvar här hos mamma och pappa.. får se hur länge dom är borta. börjar ju jobba vid 5.

Vill upp till lgh idag å dona! vill få det klart å göra så att man kan bo där! .. aja..
Kanske åker upp ändå..

nu ska jag nog ta mig en dusch å borsta gaddarna iaf.

dagens sista

Jaa.. nu blir det dagens sista inlägg. har ju glömt att tipsa er om en sak!
Nämligen en Personlig almenacka



Har inga bilder på min men jag fick hem den för några dagar sedan och jag är en människa som inte kan leva utan en almenacka, det innebär bara en massa dubbelbokningar och tok!
Designen är jävligt snygg enligt mig och väldigt mysigt att man kan välja så mycket själv!

Priset för en sån här goding är 250:- och kan göras och beställas HÄR

Radhus

jaa.. mitt kära radhus. jag skulle vilja ha massor med tid, massor med pengar och massor med duktiga människor omkring mig!
satt på gavlegårdarna idag i en timme och väntade på min tur så jag passade på att bläddra i tapetböckerna.. får ju ut tapeter gratis, och jag blev faktiskt lite överraskad, dom hade ju en del fina tapeter! Men det kommer ut en ny kollektion från boråstapeter så jag väntar nog.. Dom har ju så många fina!
okej.. här kommer min önskelista:

42tums platt-tv till vardagsrummet
modell mindre platt-tv till sovrummet
Nytapetserat
Ikea-LACK hyllor, svarta.
Den otroligt snygga lampan jag visade förut från handladesign
En byrå till hallen
En tvbänk, modellväggfast under platt-tv:n (inreder mitt vardagsrum i svart)
Att någon ska måla om mitt vardagsrumsbord i gråsvart
att någon ska måla om min klädkammare i någon ljus härlig färg
Ett litet sminkbord att ställa in i klädkammaren
En magazinhållare till köket
Ett vitrinskåp med belysning
Vackra utemöbler


det var allt jag kom på förtillfället men det finns nog en hel del mer ;) 

Näe.. man kanske ska hoppa ned i sängen, det är ju en dag imorgon också! Och då är jag tyvärr ensam uppe i radhuset, david jobbar. sen börjar jag jobba 17.15.. känns ju roligt. NEJ! :P 

Men på torsdag är det dags för DasBoot kryssningen, syns vi där eller? ;)

 

Till något helt annat..

Jag har blivit kär och galen!

En kund kom in på Bingon häromdan och i sin hand hade hon något jag helt föll för.
Nämligen en Samsung TouchWiz. Jag är ju jättekät i Iphone, men eftersom jag har tre så är den tyvärr inget alternativ för mig, och den stödjer inte MMS som jag använder mig otroligt mycket av..
Så mina kära vänner, här är min nya förälskelse





Min kund lät mig pilla lite på den och den var ju bara så häftig. Ingen som har 3.000 i bakfickan? Nu är jag lite ledsen att alla mina sparpengar är slut! Men jag har ju en snygg soffa hemma iaf... ;) Aja. Morsan vill ut å röka så jag lär väll göra henne sällskap.. PUSS!

Puff!

Idag blev en rätt händelselös dag.. vi försov oss lite, åkte och hämtade nycklarna av städfirman och åkte till gavlegårdarna.. satt i kö i en timme.. åkte och handlade lite, som halkskydd till badkaret (vi är rätt klumpiga båda två..) sen lite upppackning och ihopbyggande av diverse prylar.
sen hem till david´s mamma som fyllde 51 och äta lite tårta och dricka vin

Sen bojkottade vi lägenheten för båda två är ganska slut efter 3 dagars tokslitande. Lite paus måste man få ha! Sitter hos mamma och Pappa nu.. ska väll bara glo på tv å slappa.

På tal om det ska jag nu slänga mig ned i soffan!

aj min rygg!!

Huuuujedameeeej! Påminn mej om att jag ALDRIG mer ska flytta!
Det hade iof varit mkt mkt enklare om det bara hade varit mina saker, men nu ska två personers ägodelar in i en å samma lägenhet. Och vi har ett minikrig hemma.
Vi har en klädkammare, den är rätt söt och fylld av mina kläder och mina skor... ( ;) ) jag funderar på att måla om i någon läcker färg kanske..
Men nu tycker david minsann att han ska få ha sina skjortor hängande.. det tycker jag inte riktigt om .. näe du! så.. det är vårat bekymmer just nu..
Plus att vi kan inte skruva ned mitt databord, och pappa är halvlbind tills hans nya glasögon kommer.
Och eftersom jag inte vet vart databordet ska stå så vet jag inte vart vi ska ha garderoberna, så jag kan inte packa upp kläder som inte ska hänga i min söta klädkammare.

Suck.. dagens i-landsproblem!

postivt är att vi har fått lite gjort idag å mamma har diskat allt som blivit äckligt under flytten med trycksvärta från tidningar mm..

slänger med två bilder, ska försöka ta bättre imorgon.. men min mobilkamera är ju så dålig!!
aja.. Puss på er!!


Mitt underbara underbara radhuuus!


Mitt vardagsrum!
En del av den nya soffan
Lite juldekorationer har också kommit upp


Mer får ni inte se för det ser ju som en orkan dragit in.. :P


RSS 2.0