Sussie´s Saga -

torsdag

jaaa jag är dålig på detta med bloggen just nu.. jobbar ju 9-18 heeeela tiden, sen är det hem ut med hunden ner å träna..

inget mer spännande händer idag.. ska gå strax till gymmet. Sen ikväll ska jag bara lata mig på soffan och glo på sg1.. sett 4 säsonger nu.. höhöhöh. Aja..

Pusshej!

fiol?

Jag har fått ett sjukt stort sug på senaste efter att spela fiol! så jag googlade lite vart man kunde hitta kurser och så.. Men allt jag hittar är ju kulturskolan och där är det max 20 års ålder.. det går ju inte så bra när man är 22!

hur fan ska jag hitta något där jag kan lära mig spela fiol igen!?


otillräcklig

Ja. jag känner mig förbannat otillräcklig.
Lilla älskade lina ligger i gbg å allt går fa fel hela tiden.. feber mm. och här är jag och kan ingenting göra. sen får man inte svar på sms och grejjer och vill inte störa och sen får man dåligt samvete för att man inte stör.
Jag vill göra någonting för att underlätta på saker och ting men ibland känns det som om man inte kan göra någonting!
allt är så jävla frustrerande! jag vill bara att hon ska vara lycklig..

i övrigt skulle jag sovit för lääääääänge sen.. jag ska upp 7.
Nu ska jag röka å säkert vara vaken en timme till.

Pusshej

tråkig måndag

jaa.. Idag har inte hänt mkt.. Jobb 9-18.. cykla hem.. träna.. ut med saga.. glo på tv.. äta mat.. ut med saga.. nån idiot pajjade ett fönster på bottenvåningen så saga vaknade.. ut med saga.. blev jättetrött.. tänkte sova.. kom på att jag måste duscha.. nyduschad.. blev pigg.. mer tv.

Imorgon blir lite mer intressant.. jobb 9-18.. sen bilbingo..  wohooo! var ju evigheter sedan! Ska vinna tokmkt pengar :p
eller nått..
'Ska jobba dag nu 12 dar i rad så mitt liv kommer inte vara så mkt mer än att träna å jobba. Kul va?

nu ska ja pussas med saga.

VAAARMT!

Jaaa. är det inte uuunderbart med en lägenheten som det är 30 grader i????
Jag dör! å nu ska jag sova, trots mina misstankar att det inte kommer lyckas pga värmen!
vafan. ge mig AC! funderar på att gå å lägga i hyundaien!


hemma

vilken  helg! och jag har första gradens brännskada på kroppen. INTE NAJS! och jag är nog mest slut i hela världen.. strax efter saga då som har lekt med 6 andra chihuahor heeela helgen lång. Men myyysig var det.

Det gick jättebra för saga på utställningen! men hon är ju så blyg på bordet så hon åker ju på det. Är nästan säker på att vi hadde fått placering 1-3 istället för 5 som vi fick. Men det är bra det också! var ju folk som inte ens blev placerade!
Här är hennes omdöme:
"söt feminin tik av mycket god typ. vackra mörka stora ögon. korrekta öron. Behöver fylla ut någon i fronten. Bra rygg. Härtligt bakställ, rör sig med stil och härlig gång. Trevligt temprament. Välvisad"
Lät väll fint? :)

Hon är fortf lite dålig saga. vill inte äta någonting. Har fått lite tips av folk på CCspecial som jag ska prova. köttbullar går alltid ned också. :P Druckit vatten har hon gjort på eget bevåg iaf så det är ju skönt.. var ju bara 32grader i skuggan i helgen!. stackars hundar!

Ska väll pakca upp litegrann å glo på tv. Jobb imorgon 9.30-18.. wiii! och jag som har sovit så mkt i helgen.. INTE

friday

jaaa. så var man ledig för helgen. ska börja packa strax för att begee oss till dalarna.

imorrse hade jag ont i hjärtat kan ja säga...

David ringde och sa att saga sket blod, hon har ätit dåligt dom senaste veckorna och nu ville hon inte äta eler dricka alls. Han åkte till vetten med henne och dom gissade på irritation i ändtarmen..hon fick ligga med dropp och så för hon var ju uttorkad stackarn :( min fiiiis :((((
det är väll inte så allvarligt men shit alltså vad jag grinade på jobbet.

sen ignorerade jag helt enkelt det.. kan inte sitta å böla där precis..

aja. David kommer snart hem med älsklingen våran så ska vi åka å träffa sagas mamma å syskon, då blir hon säkert glad :)

Recap

heeeeej bloggen! Jag är uppe sådär okristligt och har precis duschat och önskar att jag kunde krypa ned i sängen igen.. Men näeee då. jag ska åka å jobba jag.
jag är inte gjord för att aldrig få sova ut..
Aja..

Tisdag:
Jobbade 9-17.30 på gif. Cyklade hem till M&P för å mata katten, men dom hade inte åkt än. så det kändes ju nödvändigt. skulle träna med jessica men hon var bjuden på ett litet party och tog med mig på det istället. Det var en anna som fyllde år och hennes kompis anna och jag och jessica. riktigt trevligt måste jag säga.
Därimot är gävle en skitstad, man får helt enkelt inte gå ut och festa på tisdagar för att är stängt! Så jag tog med dom tilll skitpuben lucky bar istället :)
Ingenting extraordinärt hände men det var trevligt :)

Onsdag
Jobbade 9-17.30 på GIf. BAKIS! ursäkta mig! jag var så dålig så jafg inte ens kunde dricka vatten eller äta någonting. Det var inte alls kul. åsså köpte jag en jättemacka med skinkröra men den smakade surt så den slängde jag. Mysigt? NÄE! jobbade det jobbigaste passet i mitt liv, cyklade och matade den där skitkatten och cyklade hem. Insåg att klockan 65 på kvälleen var jag fortf bakis. Tog mej ned på stan till halv åtta för att överraska 50åriga lena som precis klivit av bussen från ålandsbåten. VI spökade ut henne, gav henne en påse med en massa uppdrag i som hon måste gednomföra hela kvällen. Höhö. Men duktig var hon!
Vi satt på tant grön å hängde ett bra tag. riktigt mysigt.
Och nu är det ingen som är arg på någon längre och jag måste säga att det kändes som om en sten föll ifrån mina axlar. Jag blev så sjukt glad så jag nästan böla. Haha, tönt lixom.
sen åkte jag sista bussen hem för jag lärade hem till saga plus att jag hade ingen lust att bli bakis igen :P

Torsdag:
Jobba 9-17.30. köpte en jättemackan.. med potatissallad och skinka.. börjde tugga på den, smakade lite konstigt. Tog någon til tugga. Sen slängde jag skiten, sen börjadfe jag succesivt må mer illa.. woho! matförgiftad!
Jag ska aldrig mer köpa en sån macka från time iaf. Idag ska jag köpa fil å banan. Sådeså. Jääävla snusk!
tog mig igenom skiftet, cykla å mata katthelvetet och vattnade mammas miljoner blommor. Hem, slängde mig på soffan. Slockande på en gång. Skulle egentligen tränat med jessixa men jag hörde inte ens när hon ringde..
var helt utslagen tills halvnio då david kom hem.. vaknade, mådde skit. Pillade i mig lite mat. sov lite till. hehe.

Aja.. Nu kanske jag ska göra mig redo för jobbet.. har inga kläder på mig.. sorry att det blev en hel roman
i helgen slipper ni mig för jag ska åka till Ransäter och bo hos min uppfödares päron och gå på chihuahuaspecialen! riktigt mysigt måste jag säga. Aja. Tjoff!

i am alive

Jag är bara super busy! datorn har inte ens blivit uppackad sen jag kom gem från gbg :p
Igår jobbade jag, sen söp. Mer om det senare.
Ska strax iväg å suprisa lena (nybliva 50åringen)
jobb imorgon med sen packa å hälsa inför CHISPECIALEN i helgen. lagomt nervös.

Vi hörs

Tisdag - Hemma

Jaa.. så var man tillbaka i vardagen.. jag vill åka tillbaka till min fru :(
Ska åka och jobba strax, otroligt peppad måste jag säga!

Aja... ja är egentligen lite sen så jag ska hoppa på bettan nu..

och om jag trodde att åka till gbg skulle göra att jag saknade frugan mindre så var ju det fel. för nu saknar jag henne tusen ggr mer.

Pusshej!

måndag - hemresa

jaa..så var måndagen här.. jag vill inte åka hem :( vill stanna å åka ut med stolen med lina å härja och hålla henne sällskap. Ska packa ihop mitt skit strax och ta mig upp till carro och säga hejdå å sånt. tåget går väll 15.40 men jag måste nog åka tidigare för jag hittar inte så jävla bra och sånt och jag vet inte om min spårvagn går ända fram.. hehe.

Igår var jag ut på äventyr å tog mej ned till linneplatsen å skulle handla mat. Lina å Carola var jätterädda att jag skulle gå vilse eller nått :p Men det gick bra och vi fick i oss lite hamburgertallrikar UTAN bröd.. konstiga göteborgare..

Aja. om man ska ta sig iväg kanske!

Söndag

sitter på johannesvillan å softar. Det är ju frugans lediga dag idag så hon har sovmorgon, hon skulle höra av sig när vi ska gå upp.. Men nu är ju klockan snart 2! :p

alltså johannesvillan.. vilken jääävla grejj för anhöriga! det är ett litet hus bredvid Sahlgrenska, det finns väl ett 10-20tal rum, 2kök,2 vardagsrum med tv, tv på rummet med massa kanaler, ett litet bibliotek så tror jag det ska finnas någon dator här också. Snacka om skönt för anhöriga att ha någonstans dom kan vara istället för att leta upp ett hotell (detta kostar då familjen ingenting).
Det finns ju rum längst upp på sahlgrenska man kan sova i men det är ju långt ifrån vad detta är för någonting.
iaf. Det är en sjukt bra grejj. Plus att det är tokmysigt här, huset ärjättefint och bakgården är väldigt fin. ewn liten damm mitt i alltihopa med blommor och fontän å grejjer.


Jag vill att min lilla fru ska bli frisk nu. Jag vill ta hennes plats. Det är så jävla jobbigt att se henne där. får tårar i ögonen när jag skriver detta. Det är så sjuk hur mycket som kan gå fel egentligen. Varför kan inte nån jävel uppfinna en maskin som gör att man bara byter kropp med varanndra? Hon har gått igenom så det räcker å blir över..

Blargh. ja. Näe nu ska jag nog dricka kaffe å röka. ^^

MIn hemlighet

jag försökte mms:blogga igår men det gick inte å himla bra. Men min hemlighet är iaf att jag har åkt till gbg för å överraska min kära fru! höhö. Ni skulle sett hennes min när jag stod i dörröppningen. :P
Igår satt duktiga carro i en stol i 30 min.. vi åkte ned till huvudentren och hängde.. stolen är nog för klumpig för att ta ut plus att vi inte riktigt vet om hon får gå ut. Jag försökte övertala henne till ett rullstolsrace, men hon är så feg :P
neeeee :P

sen lirade vi guitar hero..  carro tänkte att hon kunde lyssna på bra musik. Men hon hade 3:an och låtarna var skitdåliga och sången hörde man ju knappt så det var ju inte så roligt.. :p

Idag har vi inte gjort mkt.. käkat lite mat å jag har varit in till stan å träffat på staffan en snabbis :) carro fick besök av fija å jessica, kul för henne :) :) :)

Det jag ville skriva förut men inte kunde var att det skulle bli så otroligt jääääävla skönt att lämna gävla en srtund och all jävla skit som pågår där. Sen sjäääälvklart helt underbart att träffa min fru. Har ju inte sett människan sen februari sist tror jag.. huuuh. Som carro sverige, varför ska sverige vara så jävla långt?? Det är ju itne en tripp man gör över en dag precis..

Jag saknar min saga. har aldrg varit borta så här länge från henne.. men jag fick träffa staffans jack russel så det lindrade mina sår litegrann. :P Men det är faktiskt lite skönt också.. jag menar, saga är ju helt beroende av en.. det kanske låter hemskt men det är lite semester. Men jag ångrar inte att jag har köpt henne kan jag säga! Drömde massor om henne inatt. Min lilla fis.

får se om jag kopplar in min egen dator någonting på johannes villan.. Sitter ju lixom hos carro hela tiden så det känns så onödigt :P Aja. Nu ska jag spana runt på resten av alla sidor jag hänger på..
Kramar från göteborg!!

dont want to be lonley

Jag har blivit förbaaaaskat kär i denna låt:



Och texten.. gud vad jag tokdiggar denna låt. Hörde den för första gången nyligen.. (ja.. jag är seg :P)

ikväll händer inte mkt.. fixat mina saker jag ska göra.. david sover och saga roar sig själv med en boll. Vi har kommit fram till att hon älskar bollar. Hon kan hålla på hur länge som helst :P .

Jaa.. Jag skulle kunna skriva massor av saker här men då avslöjar jag så mkt.. är på väg hela tiden. hehe. Aja. it will all reveal it self soon.

Idag när jag cyklade hem från jobbet så blev jag så jääävla arg.. och jag vet inte varför. Jo.. en liten del. Men näe... det är så svårt att förklara. Jag är så förbannad att hon slänger bort vad iaf jag tycker är en sjuk bra vänskap, och jag är förbannad för att hon inte kan lita på mig.
Inte för att jag är någon ängel, men vem fan är det? jag har förlåtit många vänners många misstag. Och jag har erkännt mina misstag, men vad folk ljuger ihop kan jag inte råför och jag kan inte ta på mig någonting jag inte har gjort! jag kan bara inte!
Jag är bara less på allt som sker. Och det mest störande är att jag väldigt gärna vill fira lena, men jag åker inte med. Och det är helt upp till mig det vet jag. Jag är välkommen om jag vill. Men jag vill att lena ska ha det så kul som bara möjligt och det finns en chans att det inte alls blir skojj om jag är med. jag hade ju nästan täntk att skippa 50års festen, å guuuud vad glad jag är att jag inte gjorde det! aja.. nu babblar jag iväg här.
Det jag tänkte komma fram till är att jag ger upp nu.  jag orkar inte gå omkring och känna och må så här hela jävla tiden. Det är fruktansvärt ledsamt. så. poff å hej. jag är inte less på människan i frågan. För hon ahr inte gjort något fel. Jag är bara less på situationen och undra varje dag om det ska ske någonting.
Så. Jag skiter it!

Nu ska jag se på sg1. jepp. adjö.

Bläääää

Det borde vara olagligt att må som jag gör på morgonen.. fyyyyfan säger jag bara. Ska hoppa på bettan strax å bege mig till mitt eget privata helvete (=jobbet)
har inte fått sova ut sen förra torsdagen.. vilket jag inte direkt tycker om då jag är en människa som vill sova till 12 på dagarna..
Men nu är det bara imorgon kvar så är jag ledig lörd-sön. Och då jävlar ska jag sova ut. ska nog ge saga sömnpiller så hon inte väcker mig. hehe :P

Träning ikväll igen. Har inte bestämt mig om jag ska eller inte. För det första har jag sjuuuuuukt ont i ryggen å för det andra har jag lite å pilla med hemma. Får se hur ryggen känns lite senare..

Nää.. åka å jobba! adjöken!

Huset ja

Bedårande vackert. Skulle verkligen kunna tänka mig att bo där! det är ju bara 8 år gammalt så man behöver inte fixa och så heller.

Men därimot: det är 107kvm och 600nånting kvm tomt. och utgångpris på 1.750.000:-. För mkt pengar för förlite. Men hade jag pengarna skulle jag sagt ja, omedelbums. Tyckte veeeerkligen om det.. Aja. Drömma går ju!

kom hem frå träning nyss.. blev kort pass idag för jessica hade tvättstuga och så. Får ta igen det imorgon.
Men jag å jessica fick faktiskt en varsin Gainomax efteråt. schysst ;)

aja. Nu ska jag nog glo på stargate. saga är tråkig å sover hon..

jaa.. vafan ...



jaa.. vafan . Kan man göra annat än å gråta när man ser det programmet?
Just nu var det en sjuåring som har leukemi som sa:

" I want to be a baby again"
"Why?"
"Cus i want to stay in this world.
I don´t know what heaven looks like"


Usch. Kalla kårar. Shit alltså.

Ikväll äre träning för hela slanten.

Hus?



laaaaaaaaaaaaaagom sugen. visning imorgon.

Lena´s fest

Jaa.. festen var så himla lyckad. Hade jätte trevligt hela kvällen! Underbara människor och ett otroligt vackert hus. käkade god mat med gott sällskap tillhörnade god öl som husägaren serverade mig. heh.

Pratade också med babbelkäft. hon som hittat på det ena och det andra.. och jag sa bara att vi stryker ett streck över detta. Hon bad om ursäkt och så. och jag orkar inte hålla på, och jag är ingen människa som kan vara förbannad i evigheter heller. Därmímot vad jag tycker och tänker har självklart förändrats. Men det var skönt med ett förlåt iaf.

stannade kvar till 3 tiden.. åkte hem, käkade lasagne och glodde på tv å sen hopp i säng.. Jobbat idag från 12.30-21 vilket inte alls var kul. fyyyfan så jag mådde! men men, det var det helt klart väärt!

Nu börjar min Gif vecka också. jobbar 9-17.30 mån-fre nu i två veckor helt ensam i databingo hallen. Blir en hel del läsning kan jag säga! får se om jag kan sno åt mig datorn å smygblogga också. :p

Näe. Nu ska vi göra lite kvällsmat!

Lördag

indeed it is! Och jag var ju laaagom trött imorrse. Som en litrn zombie som vandrade omkring i lägenheten.. men nu har jag duchat och kännet mig lite piggare iaf..
Ska hoppa på gamla trofasta bettan strax och ta mig iväg till jobbet. hehe, jobbar ju ett riktigt skön pass idag.. 09.30 - 13.00, går av tidigare för jag ska hem till Lena å göra henne vacker inför ikväll..

Nämligen lenas 50års fest!!!

Det är ju ganska ballt att man hänger med 50 åringar ändå.. men hon känns inte som 50 å vi har ju alltid kul på våra bilagan kvällar :) Vänskap har inge ålder.

Förörvrigt har jag nog inte så mkt mer att säga... JO! om man tränar både triceps och biceps samma dag å dagen efter ställer sig och borstar tänder får man jävligt ont. :p
Idag har jag mest träningsvärk i benen.. jävla benböj. Nu ska ja hoppa på betti!


Jävla Jessica!

är en tanke jag tänker ofta i mitt liv. För nu har hon övertygat mej att gå till gymmet. Men då ska jag fanimej käka choklad ikväll. SÅDESÅ!
vi ska tydligen köra cardiopass också. KUL? NEJ!
Detta tycker jessica att vi ska göra idag:
Kardio (förbränning/motion) 40 min. Sen 5 set benböj, 5 set marklyft, 5 set bänk och 5 set axelpress
Så kör vi setten i 12,8,6,4,2 rep

Därimot efter lite diskution kom vi (läs jag) fram till att 40 min kardio orkar inte jag! så jag ska bara köra på tills jag stupar.. och det är nog mkt kortare tid än 40 min det. hehe.

jobbat idag. var inte spännade. stelt och tråkigt. Och förjävligt och blää.
imorgon är lenas 50 års fest därimot! pepp pepp! inte lika kul att morsan å farsan kommer dit också.. hehe.

Jaa. här ska ni få se vilken mördarhund jag äger!!



Nu ska jag gå å möta den där jävla jessica. hehe ;)

Träning - Armar

jaa. så har man varit duktig så det räcker för denna vecka då. träning må-tor.. skulle gå imorgon men insåg att jag redan gjort 4 pass. Det får nog räcka :P

Ska käka lite flygande jacob nu.. muums.

Imorgon måste vi svara på radhuset, tror david lutar åt nej.. får se.

:(

så arg på denna situation.. och det värsta av allt är att jag saknar min korv massor :(




mjuff

Ja hej hallååå. Har suttit ute i solen med david, saga jessica och muija. Mys mys.. blev lite varmt kanske. :) Nu ska vi ta oss ned på stan å jag ska handla present åt en vän som fyller år också ska vi svänga förbi mamma med en bok så hon blir glad..
några andra stora planer har jag inte för dagen. ledig idag sen är det jobb 8 dagar i rad så.. pusshej!

huuujedamej!

Jaa.. nu har jag varit och kört ett benpass.. Fick faktiskt med mig david också! nu är jag körd kan jag säga...

Utställningen gick bra, saga blev blyg på bordet som vanligt.. tråkigt men men. vi gick inte vidare men blev etta i placering på tikvalp... hehe vi var själva :p

Gick j upp kl 6 imorrse.. det var inte skojj men det gick han.. därimot somnade jag i soffan när jag kom hem.. sov från typ halv fem till halv sju.. höhö

Och radhus.. hjäääääääääälp! vi kan inte bestämma oss! :(

Godnatt sverige

mjaa... ner i sängen å läsa lite isfolket.. därimot vet jag inte hur jag ska kunna ligga å läsa.. är så sjukt trött i armarna.. (jävla jessica.. höhö) men det löser sig.. är jävligt spännande just nu.

Imorgon åker jag iväg kl 7..ingen aning om när jag kommer hem.
Håll tummarna för min lilla fulis!


Hemma igen

ja fyfan! Har varit hemma ett tag iof men jag har latat mig och duschat.
Var iväg å träna med J igen.. axlar å mage idag. Imorgon (om jag orkar mig iväg) blir det nog ben tror jag!
förövrigt åker jag till Möklinta imorgonbitti med lilla saga för å ställa henne på en inofficiell utställning.. Bra träning. Hoppas på rosett! snälla snälla snälla!
Vill ni veta hur jag tränat kan ni läsa Jessicas blogg.. gör typ som hon fast lättare viktare å fler .. uhm.. rörelser? alltså, hon kör 3 reps * 12ggr och jag gör 3 reps *20. Jag vet alldeles för lite om träning för att skriva själv. hehe :p
Är jag själv sitter jag därimot på maskinerna.. kan så sagt inte så mkt om fria vikter.

Och jag har en överraskning till en vän. och jag längtar som bara den för å visa den. hehe. Aja :p mer om det om 2v.

Ang radhus.. jag vill, jag vill inte, jag vill, jag vill inte, jag vill, jag vill inte. Ja. and so on


ojojoj...

Mhm! jag har varit  och kollat på ett radhus nu som vi står etta på. Och oj vad fint det var! Stor framsida, stor baksida, stort förråd och blabla. tapeterna är så förstörda på övervåningen så vi får nya gratis, vilket är bra :P
men nere var allting rätt ok, kanske sklle vilja ändra i vardagsrummet? aja..

men grejjen är att det är bomhus.. och jag vet inte om jag vill bo i bomhus. kommer defenitivt bli latare och inte cykla till jobbet iaf, vilket inte är så bra rent hälsomässigt och ekonomimässigt.. man är ju inte ungdom längre.. hm..

ja. Hade radhuset legat närmare stan typ andersberg/sörby håller hade jag takcat ja på momangen.. nu har jag en riktigt nöt att knäcka, och självklart david med, går ju inte direkt å flytta utan honom.. hehe :P

det postitiva är att flyttar vi kan jag äntligen planera min egen WALK IN CLOSET :P


guttenmorgon

Jepp. Godmorgon. Fast så jävla god är den väll inte iof.. Skulle gärna sova 1-2-3-4-5-6-osv h till.. TRÖTT!
Iväg å jobba strax, sen efter jobbet kanske vi ska på visning på radhus, om ägarna är hemma dvs... bara hålla tummarna att man blir förälskad..
Igår när jag och david skulle sova så kom jag på att ikväll är det faktiskt tjejträning på gymmet, david blev jätteglad och somnade med ett leénde på läpparna.. Jag tror inte han tycker om att träna.
Varför är det aldrig killträning så jag kan slippa träna med gott samvete? :P

Aja. SKa vakna till liv å borsta gaddarna. tjing!

Mjäääk

Jag är dålig på att hitta på rubriker ok?
Jobbat idag ja.. flöt på relativit lungt, inget häftigt att rapportera... Ingen träning idag för jag hade inte lust å gå upp 9 för å träna.
Imorgon är det jobb 09.30-18.00 Sen direkt å träna. Får se om jag får med mig david. höhö.
Aja. Ska hoppa i säng nu... tjillevippen!

Slut på frihet

Ojes indeed my folks. Igår var faktiskt min sista dag i frihet! hur hemskt är inte det!?
Jag börjar nämligen mitt vikariat idag.. det är skönt å veta hur man ska jobba men drygt att jobba 100% när man är van att jobba lite som man vill.. :P
David har semester denna vecka han, jag måste säga att jag är avis.

Nu ska jag njuta av mina sista timmar i frihet och inte göra någonting alls! börjar jobba 17.15

Stargate Sg1

jaaa.. sitter å glor på sg1. bra tidsfördriv om man inte har något annat att göra iaf.. :) har snart sett klart säsong 1 =22avsnt *44min/st
då har vi bara 9 säsonger kvar då.. hehe.


fever

jaaa.. lite feber kvar.. men det går å leva med iaf. Ska pallra mitt feta arsel till gymmet strax.. har ingen lust men så fort man är där så går den känslan över iaf ^^

Nu äger jag också hela isfolket, köpte dom sista 13 böckerna idag. Så nu ska jag börja samla på häxmästaren.. är väll 15 böcker i den serien tror jag.
Har ju både häxmästaren och ljusets rike här men dom är inte mina och jag kommer ju inte få behålla dom i all evighet precis ^^  

Aja. off and away

blargh

har precis pratat med hon som nu startat allt detta. Och hon sitter verkligen och säger att jag har sagt det. haha. jag tycker bara det är roligt. Det jag hade sagt var att jag var så trött på att bråka och jag orkar inte hålla på såhär.
det har hon nu fått till att jag sa att jag var så trött på sandra och inte orkade nå mer, plus massa andra jävla lögner. och skitsur var HON.. ehm. Jag fattar nada. verkligen nada..

aja. Ska åka till owe jansson och shoppa lite böcker strax



i övrigt är jag lättad över vem det var. Det är ju defenitivt en människa jag inte kommer ha kontakt med mer, och hade det var den första misstänkta hade jag blivit riktigt ledsen. Men det är jag inte nu ;)

jävla kuk skit!!

nu har jag fått reda på vem som snackat skit. Det var inte den jag trodde och jag är så ledsen för att jag misstänkte den personen..
nu är jag tokledsen för det jag tänkte om den personen.. verkligen.. :( :(.. Men.. ja. jag kan inte förklara varför jag tänkte så.. Jag är väldigt ledsen iaf..

och för det andra och det värsta så har jag pratat med personen som allt handlar om.. och jag måste ta en paus för jag gråter så jag inte ser vad jag skriver..

och stackars lilla saga fattar inte vad som pågår. hon vill bara vara nära och piper och är helt hjälplös och slickar upp mina tårar..

iaf.. vi är inte vänner mer.. eller hur man ska se på saken.. och det suger skit. Jag förlorar en skitbra vän pga någonting jag inte har gjort. Hur kul är det på en skala?

Jag kan inte sluta gråta. Som hon sa.. var inte ledsen vem vet vad som händer?
Men vem fan bryr sig om vad som händet? JAG vill inte att någon går omkring och tror någonting om mig som inte är sant! Även om vi skulle sluta upp med att vara lika bra vänner som förut så kommer ju alltid detta finnas kvar. Finnas kvar som någonting jag skulle ha sagt.

MEN JAG HAR JU FÖR FAN INTE SAGT NÅGOT!!!!

näe. Fyfan. fyyyyjäääävla fan.

Iiiiik

Sitter å pratar med en gammal underbar vän vid namn emma.. så kom det bara upp att jag sa att jag ska plugga lite påhögskolan till nästa vår iaf.. är min plan..
Så fick jag en helt otrolig konstig tanke och känsla.
"Gud vad jag saknar att plugga"

Snälla någon massakera min hjärna? det är ju fan inte klokt att tänka så!


i övrigt så saknar jag emma som bara den! å alla dom andra tokstollarna!


Lördag

Mjuff! Jag och david har varit iväg å käkat kebabrulle.. ingenting jag tycker om egentligen men vi kom verkligen inte på något och ingen av oss orkade göra mat och vi hade inte gott om tid på oss. så det var våran lösning.

Idag är slapp som gäller igen. Har fortf feber.. jävla drygskit. Men jag mår mycket bättre idag iaf ;)

Nu ska jag ducha!

Sminkbord

Jaaa.. jag vill ha ett sminkbord, när vi flyttar och jag får min egna walk in closet ska jag defenitivt ha ett sminkbord i det rummet också.. gärna något i detta stuk:


Jävla tjat

Jaa... Tyra Banks och hennes kropp. Personligen tycker jag att hon ser fantastisk ut just nu, sund och frisk! Och jag förstår inte hur man kan tycka något annat och jag har aldrig förstått mig på bolag som tycker att man ska banta si och så många kilon för att bättre passa in!
Artikel om det hela från aftonbladet

Tya - nu och då

 

Smycken

Sitter å spanar runt på Cocoo å dregglar över lite nya prylar som har kommit in, tänkte dela med mig av mina favoriter.. tyvärr så har jag redan bränt typ hela min lön så det är bara att hoppas på att någonting finns kvar när nästa lön kommer!

Dessa klockor blev helt klart mina favoriter:

            

Sedan ett litet urval av armban:

                

Eller detta söta setet med stjärnor kanske?

               

eller ett par läckra döskalle örhängen?



Ack och ve.. den som ändå hade pengar..  Men skulle jag behöva välja så fick det ändå bli någon av klockorna, så grymt fina :)




sjyk

mmh.. sjuk är jag. Feber å grejjer. Ska spendera kvällen på soffan å glo på stargate sg1.. har ju en sisdårä 10 säsonger å ta mig igenom.. ehee.. :P
Ska åka å handla mat åt saga strax.. blir väll allt häftigt för mig idag..         

mupp

jaa.. om ämnet har jag nog inget mer att få ur mig. Ledsen, arg, besviken. helt enkelt. Jävla slyna.

Har varet ned till mamma å pappa å vattnat deras blommor å käkat lunch med david. Han är å jobbar nu å jag ska slöa. Sen ikväll är det träning som gäller. Blir inge mer sen försän söndag som det ser ut som. Jobba imorgon å jag har ingen lust å gå dit imorgon bitti.

nu ska jag läsa lite

Torsdag

Blash. Idag är jag inte arg. Idag är jag bara så förbannat besviken. Jag vet ju inte om mina misstankar e sanna men jag tror det.. Och jag tycker verkligen om den här människan. en sådan man skulle kunna tänka sig att hon aldrig ljuger, aldrig gör sånt här. men vad säger man.. " i dom lugnaste vatten.."
låg igår och tänkte på allt.. Börjar fundera på alla saker man hört om andra personer är sanna eller inte.

det är så jävla tråkigt bara. Jag menar, vi är 22 år nu.. hon är väll iof 23. sånt här gjorde man väll kanske när man var 15? för å skapa lite drama? Har vi inte växt ifrån det nu? När jag var liten längtade jag tills alla växte upp och slutade hitta på en massa skit. Men det bli ju inte direkt bättre..

Fan alltså! så jävla tråkigt. och det tråkigaste av allt är att genom dessa lögner ser det ut som om jag kommer förlora en väldigt bra vän.

Men fyfan!

Jag blir så sjukt jääävla less på människor ibland! Fick precis reda på att jag tydligen skulle suttit på jobbet och sagt att jag inte orkar med en viss människa, och att hon nu skulle betee sig falsk och tydligen mm. Och varför skulle jag då göra det när jag inte tycker något av dom påstådda sakerna?? och för det andra har jag inte yppat ett ord till någon på jobbet om att vi är ovänner just nu, dom har inte med saken att göra.

jag har mina goda misstankar om vem också för det är intre precis första gången jag får höra att jag sagt både det ena och det andra. JAG BLIR SÅ JÄVLA LESS! vadfan får man ut av å hitta på såna här saker? jag fattar verkligen inte. Eller du kanske är avundsjuk på att jag är kompis med henne? jag fattar ingenting!
Men detta får fan vara den sista gången iaf. Ska ta upp det med henne vid lämpligt tillfälle..

Har varit runt på visningar nu på lägenheter.. hittade inget spec denna gång heller.
nu ska jag sätta mig i soffan och vara sur!



Lite positivt i allt negativt: Mina skor kom idag och alla satt skitbra. Favoriten blev dom svarta med bling bling i fram på, otroligt sköna faktiskt.

Behövs inga ord






häpp

Jaa. det var ingen klippning idag.. som tur nog slog det mig innan jag han sätta mig på bussen. imorgon kl 1 blir det iaf.


till något helt annat. ett minne har plågat mig ganska mycket dom senaste dagarna.

Jag var väll.. 13 tror jag. Hade inte så många vänner och väldigt mobbad på skolan. hängde med dom "populära kidsen" tills det inte gick för dom att vara vän med sådan som jag längre..

en dag fick jag ett samtal, skulle bli bjuden på bio med 3 andra tjejjer.. "inne-pinnar". Tjoho tänkte jag. hela dagen var jag så glad!
Så jag tog mig ned till stan, köpte biljett å skulle möta dom på övervåningen. Och där stod dom och frågade vad jag gjorde där och frågade om jag verkligen trodde att dom ville gå på bio med mig.

Undra vad en sådan händelse har med formningen av min person att göra? vore intressant att se, ändra lite på det förflutna och se vad för slags människa man hade blivit..

aja. Ner i sängen igen å läsa..

uärk

mjjjäääk. Vad trött jag är! Men nu ska jag ner på stan å lämna in lite skor för omklackning och klippa mig. ikväll är det träning som gäller. Tjillvevipp.


RSS 2.0