Sussie´s Saga -

blesch

Ibland känns det bara som om det vore mycket enklare för allihopa om jag bara försvann.. Vilket bara är självömkande ord men precis så känns det just nu. Jag orkar inte, jag har verkligen ingen kraft, mår så jävla kukigt dåligt och jag har egentligen ingen aning om varför.
saker och ting är inte bra nej, men så här dåliga är dom fan inte. grinade 2 ggr på toan idag och på bussen hem.
jag är så jävla trött på allt bara!

Nog om självömkan. Jobbat idag.. inte skojj. Ska jobba imorgon också.. 09.00-22.30. roligt va? Ska alltås jobba dubbelskift. Och på första skiftet som är 09-17 så är det en ny som ska läras upp, och på andra skiftet 17-22.30 är det också en ny som ska läras upp. Skojj. hoppas det inte hamnar på min lott att göra bara. Orkar inte. orkar orkar orkar inte..

Och här är bilderna på shoesen carro:



dom i mitten var svindyra. 850 jävla spänn. Men jag tyckte om dom väldigt mycket och tänkte ha dom på bröllopet vi ska på i sommar.

aja. Mera självömkan framför tv:n å en promenix med saga

haha

jaaa.. glömde ju bort att berätta att jag drappades av shoppingfeber igår. Jag tror jag måste klipaa mitt visakort snart.. 1600:- fattigare å 3 par skor på väg hem till mig.. Ehem.. jag måste nog erkänna att jag har ett problem!

Söndag

jaa.. så var man människa igen. Nyvaknad å nyduschad.. Idag är det jobb igen.. 14.50-22.50. Inte sådär jättelockande.. Men men. Sånt är livet om man vill få in lite cash på kontot.
Innan ska vi til davids mamma å käka lite lunch, trevlans trevlans..

Näe.. inge skrivhumör idag. adjöken adjö

Ockelbo

Godmorgon! jag är fortfarande sjukt trött. Så jävla drygt..
Ska åka till ockelbo marknad å glo lite, social träna saga också.. :) Sen är det jobb ikväll igen.. 16.15-00.30. Bleeh! Vill inte.. :( bara söndag å måndag kvar sen.. Blesch.

Kanske ska träffa Jessica och Björn ikväll å ta en bira efter jobbet, skulle vara riktigt najs. Björn har jag inte sett på evigheter å jessica med!

aja. Vi ska väll ta oss iväg!

regn

Jaa.. lilla sussie skulle gå å träna imorrse.. men lilla sussie var så sjuuuukt trött så hon sket i det.. men hon tänkte att hon iaf cyklar fram och tillbaka till jobbet och tar lite längre promenader med saga..
Men näääe då. Världens jävla regn, å saga är skiträdd för regn. Hon går inte ett steg. Så nu har hon inte kissat på 3h, vi har varit ut 2ggr men hon vägrar. hon sover istället..

ja. Så det får bli en lat dag idag.. ska jobba 16.15-00.30 å jag tänker då inte cykla dit! inte i detta rusk.


Och jag vill fortf dra till göteborg!

..........

Om ni bara visste hur stor jävla lust jag har att lämna all den här jääävla skiten runt omkring mig, bosätta mig i göterborg, skaffa mig nå skitjobb å hänga med carro.

Pjuff

Jaa.. träning imorrse. Gick inte så bra när man är trött :P Hehe.
På sista grejjen, en sån där magmaskin så kom det magsyra upp i strupen så då var det dags att lägga av :P

Ska snart iväg å övningsköra sen är det jobb ikväll.. 17.15-22.30.

Ska nog ta mig till gymmet imorgon bitti också.. fast då blir det kl 11 :P blir ju ingenting på hela helgen..

Aja. kiss kiss

min david

... är ju ganska knäpp.. men han är bra söt också..
Jag skrev upp "tjej-deo" på våran handla lista.. så gick jag förbi den å såg att under har han skrivit "kill-deo"

heh. Men vafaaan.. jag har tråkiiigt! å saga bara sover den räven!

räkningar

Jaa.. finns det något mysigare att göra en onsdagskväll än å sitta å betala sina räkningar?
va vuxen man är ibland
Aja.. 4.000:- fattigare och låten som snurrar i huvudet är:
INGEN MÅR SÅ BRA SOM JAG - WOHO
HYRAN E BETALD IDA - WOHOO
Å JA HAR LITE PENGAR KVAR - WOHOO


hehe. Aja. Näe. Puss å adjö

Home again

jaa.. Så var dagens slit slut. Vi drog hem till mamma å pappa innan jobbet å hängde på altanen.. JAG VILL HA EN EGEN ALTAN!.. lämnade saga där för både jag å david jobbade kväll idag..

Imorgon ska sussietuss faktiskt köra motorväg ut till tönnebroå fika. Måste ju öva mej på å köra med vajjeräcke.. så om ni hör talas om nån olycka ut mot tönnebro så är det lilla jag!
Sen är det jobba igen imorgon. usch å fy.

Aja. Näe. Nu ska jag försöka varva ned, jessica drar med mig till gymmet kl 9 imorgon bitti, OKRISTLIGT!!

blogg

Ja precis. Det här är en blogg. Här skriver jag bara ut vad som snurrar i mitt huvud just nu. Utelämnar dock mycket som jag tycker att allmänheten inte har något att göra med. Men saken är den att det här är bara skitsnack. bara en massa babbale och svammel om vad jag tänker på just nu.
Det jag skriver här kan vara min åsikt för tillfället, ingenting är beståndigt.

Ville bara få det sagt.

Onsdag

gäääsp... jag somnade väll vid 4 inatt. mamma ringde å väckte mig vid 12. Det var inte direkt meningen. Gick upp och hittade älsklingen sovandes på soffan, han hade tagit ut saga imorrse och sen somnat i soffan. haha :P

Ikväll blir det jobb.. 17.15-22.30. rebecca den nya bruden jobbar vettja, sen får man se om det är någon annan ny :P var en i måndags iaf. alltid roligt med nytt folk!

Idag har jag tokigt ont, jessica är en sadistisk häxa för hon tyckte att det var bra att jag hade så ont :p

en annan sak. jag känner en liten person vid namn Jenny, ingen aning om hon läser men jag vill bara utmärka att hon är en fantastisk person. Så jävla glad och ybertrevlig och öppen som hon är mot alla, det rä svårt att hitta det! Ville bara få det sagt!

(inte världens bästa bild på oss men jag har ingen annan :P)



nått annat

Jaa.. och någonting annat som suger är att ja tog ett skift på söndag å blir efter det bjuden på amy diamond konsert i högbo.. nej, jag är väll inget superfan men jag tycker den där ungen är så jääävla söt på scenen. Sen gör hon ju inte skitmusik för den delen heller :P

Jag och david ska iaf kanske åka till USA i höst.. Får se hur det blir med saken men det vore underbart :)

Och jag vill flytta! och förtillfället gärna någonstans som inte är gävle.

hmpf

Varför gör jag alltid såhär? jagar å jagar å försöker fast jag vet att det inte är mitt fel? Slår aldrig fel.
Aja. Ska försöka lägga band på saker å ting, fast det finns ingenting jag avskyr värre än att ha det så här.. Ingenting på denna jord.
Men men.

Kvällning

Glor på my name is earl å slappar med saga. Har precis slängt i mig fil i banan. orkade fan inte göra mat :P
Åsså var jag ju å tränade med jessica.. schysst å ha en personlig tränare måste jag säga. höhö. jag kan lixom inte ett skit å går inte efter något speciellt.. kör lite maskiner jag tycker om bara .. :P

Aja.. Nu ringer bejbi :D

Hemmafru

David är och jobbar och jag är ju ledig idag.. så jag tänkte städa lite så han blir glad.. det gick ju inte sådär jättebra. Städade undan lite i vardagsrummet så blev jag så sjukt jävla trött. Skulle kunna somna när som helst.. så jag tror jag ska ta en liten powernap på 20 minuter så jag iaf orkar gymma ikväll..


Och saker suger.. hängde inte alls med vad som hände. Men men. det är bara ta det för vad det är. kommer väll antagligen vara skitdrygt ett tag med tanke på att jag skulle kunna lägga mitt liv i denna persons händer. Men någon gång går det väll över.

aja. powernap!

gutenmorgon

det var inte skojj att vakna idag kan jag säga. trött som en åsna och ont som fan i armarna.. en än gång, jävla jessica :P Hehe.. felåt :)
saga är väldigt gossjuk så jag kan inte skriva mer :p

men!

bläää.. hur fan kan jag inte somna? jag sov väll.. 4h inatt.. gick upp 8.. satt på gif hela dagen vilket gör en trött i huvudet för att man inte gör ett skit i den lokalen. Sen träna i 1,5h..
och så ligger man där i sängen å vrider på sig i flera timmar.

Fan vad jag är less på detta!!

Aja.. Imorgon är det träningen igen.. jävla jessica! :P jag brukar ju alltid vänta iaf en dag emellan.. men vafan, jag måste komma igång på riktigt också..

aja. försöka igen då.....

Home

så var man hemma igen. bara en snabbis dock.. ska byta om och gå ned på gymmet. biffa upp sig lite. haha :P
Imorgon rä jag ledig iaf.. skönt skönt.. tänkte få undan lite disk iaf.. å lära saga några nya trix :)


Ibland är det jävligt skönt när människor visar sin rätta natur och att alla ord har varit falska. svider lite visst.. men omständigheterna underlättar måja säga!

näe, byta om var det :)

hmpf..

Allt känns fortf prupp.
Inte kul att sitta på Gif imorgon och må prupp. Längtar inte!

Bläääääää

vilken skiiiitdag på jobbet! allt som kunde gå fel gick fel!!
för det första så pajjade våran skärm där vi ser vilka bord som har bingo, som vi också måste nollställa efter vaje gång dom plingat, och eftersom man inte ser skärmen glömde vi också att nollställa, vilket betyder att folk plingad men ingenting hände... så då blev bingon fel mm..
sen pajjade en databingoterminal och kunder blev sura..
Sen pajjade en lampa så det blev folk också sura för..
Stackars rebecca som är ny la sina birickor i fel ordning och det berhöve fixas till mm..
sen blev vi inte klara försän tjugo över tio.. i vanliga fall är man klar 10.
aja. sluta klaga å glo på reaper.

Imorgon ska jag jobba 9-17.30. Sen ska jag träna med Jessica.

Söndag

Mjaaa.. Så var det söndag igen då. ska iväg å jobba 14.15-22.30 så det är väll rätt tråkigt..
Annars har jag inte så mycket att slänga ur mig idag.. skulle heldre ligga i soffan helt apatisk och låtsas som om jag inte existerade.

midsommar - lördag

ja det var ju trevligt. Satt å spelade spel och snacka skit å drack öl med korven, bengan å jenny. slutade dock olyckligt.

Inte för att det var en så big deal men sen rann allting bara över för mig. Kunde inte sluta gråta, kan jag inte göra nu heller.. känner mig bara så sjukt jävla ensam. hade jag inte haft saga och david vettefan vad jag hade gjort nu. som vanligt blev jag den som blev ensam ikväll, man tycker ju att man borde vänja sig men man gör fan aldrig det.
Ibland känns det bara som om det skulle vara lättare att klippa alla sociala band som finns.
Bara jobba och hänga hemma med saga å david.

jag är så jävla trött på mig och mitt liv. Jag har många många kompisar men ibland är det så jävla tungt att inte ha en enda vän..

Ble. borde sluta skriva nu..

Midsommar - fredagen

skrev nyss ett inlägg men det försvann.. jävla skit. aja.
vi åkte ut till sandras mormor och härjade litegranna.. skitnajs :D Så himla mysigt ställe men jag skulle aldrig vilja bo så långt från stan!

vi spenderade kvällen med att leka lite lekar...
Norsk fylla (snurra runt pinne med huvet).. var längesedan jag skrattade så mkt faktiskt :P
sen även hoppa höbal, riktigt bondigt måste jag säga :p
Sen roliga sifferlekar, dansa runt världens minsta midsommarstång och käka gott och dricka öl. En hellyckad kväll msåte jag säga!
och självklart glömde jag min kamera hemma! fyfy!

Aja.. Ikväll kommer sandra bengan å jenny hit till mamma o pappa, dom är is tugan så jag lånar huset lite... mysigare med en altan och pool ^^ ska dricka lite öl å snacka skit men det blir lungt för alla är ju tokslitna.. :P

Ska passa på å läsa lite innan dom kommer

Midsommar

jaaa. så idag är dagen med stort D för många. själv har jag inte så stora förhoppningar.. blir roligast så :P
Bingon har ju stängt idag och imorgon så alla är lediga, så skönt.
Vi ska ut till bergby till korvens mormors hus och leka lekar, grilla, softa och dricka öl :D Kommer bli najs :)
Vad ska ni göra?

Utmaning

Jävla jessica å utmana mig... :P aja.. Here it comes:

För 5 år sedan gick jag i 1ring på gymnasiet, lärade känna carro-Jessica-Sanna gänget och hängde runt med dom och drack öl hela loven och helger på min balkong. :P och självklart jessicas stora etta ;) började även jobba på bingon då

För 3 år sedan tog jag studenten (wohooo) och började jobba ännu mera på bingon, vilket jag fortfarande gör.. sicken tönt! kan inte komma på nå revulotionerade stort som hände då..

För 3 månader sedan Köpte jag och david min underbara saga som förändrat hela mitt liv. Hon är verkligen mitt allt (förutom david då :P)

Om ett år har jag och älsk förhoppningsvis flyttat till ett radhus och jag pluggar småkurser på högskolan och fortsätter jobba på min bingo :)

Jag blev utmanad av Jessica och utmanar i min tur:

.... jessica hade ju typ utmanat alla jag vet läser min blogg och har en egen blogg.. så. Sno den om ni vill, skit it om ni vill! :)

Anta utmaningen nu!

Fetto

Jaa.. kvällen var trevlig, och jag hade roligt.
Jag och min älsk drog ned på stan för att möta upp sandra, tog någon öl på lucky. Då kommer Lena F och lena A (arbetskamrater) och hade med sig en kompis som heter mia.
Denna mia.. Ja. mitt upp i allt, från ingenstans frågor hon
"har du gjort en gastric bypass operatrion?"

Det tog tullständigt musten ur mig. Människor som får den operation är sjuuuuukligt stora. Är jag verkligen så stor!?
fet är jag, det vet jag! Men så stor???

Och för det andra.. ja, jag är tjock. Och människor som måste kommentera detta..
TROR INTE NI ATT JAG VET OM DET? VARENDA VAKEN (och sovande) STUND I HELA MITT JÄVLA LIV? TROR NI INTE JAG SPENDERAR VARJE DAG MED Å KÄNNA ATT JAG INTE PASSAR IN???????

aja.. förutom den incidenten och lite annat så var det en trevli kväll fast sverige förlorade mot ryssland..

en annan sak.. Jag vet att många lider av otroligt dåligt självförtroende och dålig självkänsla, fast dom i verkligheten är toksnygga och har väldig fin kropp. och jag vet att många av er känner exakt samma saker som jag gör så är det faktiskt inte samma sak. det är inte det, även fast det är samma känslor, och för vissa mycket värre så kan jag faktiskt inte förstå.. jag skulle ju miljoner gånger vilja ha sämre självförtorende än vad jag har och samtidigt vara smal/snygg. alla gånger...

aja. sluta skriva innan allt blir värre...

____________________________________________________


Kvällen blir bara bättre.. loggade in på vårat gävle-dala chiforum för kolla lite.. så får jag läsa att ett par vänner har varit tvungen till att ta bort beda, en liten valp på 5veckor pga av sjukdom. Dom skulle behålla henne för hon var så fin coh underbar. Det är precis som helena skriver
"Vår lilla ängel
Hon var ett lån"

Nej usch vad ledsen jag är nu...

Fika

så var del ett av dagen avklarad. Åt världen godaste kräftsallad med advokado, så är man fiffig och tar bort pastan så får man mkt mer av allt det goda. MUMS! :D skulle kunna leva på den där kräftsalladen
Och sagaplutt var ensam i hela två timmar, men det verkar ha gott bra! inga olyckor inne och hon låg på sin säng och softa när jag kom hem. min lilla bäbis!

nu ska jag cykla ned till mamma å pappa å njuta av dom sista timmarna av solen.

Min dag

Jaa.. min dag som jag inte skulle göra någonting alls på har förändrats litegranna..
Ska ner till stan kl 3 å fika med Sandra och jenny, sen ikväll blir det nog å glo på fotbollen å dricka öl. Väldans trevligt.
jag har fått en handdator! det var jävligt pilligt å lägga in alla mina shift till sommaren, men nu är det gjort :p
Får se hur flitigt jag använder den.. :p
har hittat en tokigt snygg Guess väska, egentligen bryr jag mig inte om märken och vill inte betala flera hundralappar för sådana saker, men jag är så kääär. Ska tänka på saken fram till löning..
nej.. fortsätta glo på DOOL nu

gääsp

jobbet ringde och väckte mig.. Men jag kunde iaf inte jobba så det tyckte jag var lite onödigt.. Men sånt är livet :P

Igår var jag och morsan på bilbingo.. en liten försenad morsdag present från mig, å vi vann 700:- också.. jeee.
Idag ska jag inte göra någonting..
Hade tänkt att gå ned och träna men jag har fortf en sjuk jävla träningsvärk från i måndags.. och ja, man kan träna bort den men jag orkar faktiskt inte när jag har så här ont i amarna..
Aja.. ska umgås med david innan han åker till jobbet

dålig

Jaaa.. jag är lite kass på att uppdatera men ibland måste man sköta sitt liv också :p
Spenderade kvällen hemma hos Sandra igår och käkade lite rostbiff och potatissallas. MUMS!
När jag kom hem så hade jag detta på msn:

2008-06-16 20:32:47 sandra: hej hopp vad gör du?
2008-06-16 20:32:49 sandra: hehe du sitter ju här i min soffa
2008-06-16 20:32:57 sandra: yes i know jag borde söka hjälp=)

hon är väldigt konstig den där korven..

Saga

Idag blir min lilla plutt hela 5 månader gammal! Otroligt vad fort tiden går!!
Ska knäppa lite ståbilder senare på dagen och ladda upp!

tills dess.. Jag och david var ju på church street och käkade i lördags.. Här kommer en gissningslek:



Vilken är min och vilken är davids?

Gym

Så har man gjort en vettig gärning idag och gymmat. och gud vad slut jag är nu.. märks att man inte är van :P

ska hoppa in å duscha nu sen upp till Inga.. usch vad jag grämer mig.. morfar sa att hon är rätt dålig.. men jag vill inte se henne dålig. Min Inga :( :(
Och stackars rune som bara går hemma och inte orkar leva utan henne..
Jobbigt det där..

nu duscha

Måndag


Måndag, 6/16-08

Träning kl 11 på helges
Upp till Inga och hälsa på på boendet
Övningsköra?
Umgås med Sandra

Det är min måndag det.. ska ni hitta på nå skojj?




Jobb-Söndag

jaa.. idag har jag inte gjort någonting annat förutom att jobbat, och jobbat hårt har jag också gjort. Fick ihop hela 23000:- i försäljning och 13.000:- i utdelning.. inte konstigt att man är trött i benen precis..

det måste suga SKIT att vara thailändska på bingon iaf.. dom är hatade av alla, alla suckar när fom vinner, alla tror att dom horar mm.. det enda problemet jag har med dom är att dom snackar högt. annars är dom världens gulligaste tjejer.
men en satt å va skittjurig i rökrummet idag.. så jag gick in och frågade vad som hänt?
"- en av spelarna har spridit ut ett ryckte om att jag knullat med honom mot betalning, och nu har min pojkvän hört det ryktet också"
ja vad säger man? det är fan inte kul att vara dom iaf..

bejbi gör lite kvällsmat åt mig nu. Han är bra söt

Planen för imorgon var att hälsa på Inga på äldreboendet, sedan sno iväg sandra någonstans å sola.. men det ska ju bli prupp väder..
Och vi vill verkligen hitta på något imorgon då vi båda är lediga.. Någon som har tips på någonting som inte kostar?
(vi är panka :P)

22 månader

xoxoxoxoxoxoxo på min Dejvid. 22 månader idag (vi är lite töntiga och firar varje månad med lite presenter å god mat. Idag var vi på church street å käkade gott. Har en väldigt roliog gissningslek jag ska ladda upp senare.
Jag fick maten på churchstreet som present och rosa rosor :D mitt gull
Själv är jag luspank så david får en massa kärlek istället :p

Nu ska vi glo på Reaper, en helt OK serie. Inget jag har helt fastnat för men duger att fördriva tid med :)


Just ja, vi tog en promenad förbi radhuset.. och njaa.. Jag vet fan inte. Behövs göras mkt med uteplatserna.. måla om staket mm.. Och baksidan var inte så bra.. världens uppförsbacke.. så. hm. vi kanske ska vänta tills det kommer någonting bättre. Men det är ju en vecka kvar innan anmälningstiden tar slut så!


Sår

Jag slickar mina sår och går vidare.. det kommer dröjja länge försän det kommer ett lika bra radhus som det jag ville ha.. Men idag var jag in på gavlegårdarna och spanade och det har kommit ut ett nytt. en fyra tom. Billig hyra också.. iof var den inte på så många kvadrat.. men jag kan skapa mig en liten walk in closet! ^^
Aja. Denna gång ska jag verkligen inte måla upp några drömmar.. blev så sjukt förkrossad över den förra. skulle någonting så bra komma igen skulle jag ta det på en gång, utan att tveka!
Här är det iaf:
Radhuset

nu måste jag bums i säng! börjar 9 imorgon. fyfy!

misslyckande..

Jag och david tog en promenad fram och tillbaka från gymmet idag. Mh, just det. bara fram och tillbaja.
torsdagar är det tjejträning från 19.00. Kändes ju taskigt å gå in å lämna david så vif ick vända.
jävla skit. Ville verkligen träna. Aja
vi ska äta jordgubbar å grädde å spela guitar hero istället :D

To-Do

titta vad jag pillade ihop i paint!

Sött va?... jag måste lära mig photoshop!
Aja. Here it comes: Torsdag

[ ] Kamma stackars saga så hon slutar håra som en tok
[ ] Gymma
[ ] Övningsköra
[ ] Diska & Tvätta (kul va?)
[ ] Pussas med David

Jag är så otroligt glamourös

Hm

Det blidde ju inga skor för mig.. fast Frugan gjorde värstaste sötaste grejjen ever..
Men skam den som ger sig!



Jag är med och tävlar om detta kit, för att rädda mitt hår, hos Lily.
Tävlingen är sponsrad av baresso.se

Var med du också genom att klicka här.

Övningskörning

Idag har lilla jag övningskört! hujeeedamej alltså vad längesedan det var, men efter ett tag flöt allting på. Najs najs :D Kul är det också.. :) jag vill ha mitt körkort nu nu nu! wopiiii..

Ska iväg till Furuviks stolt och nykter nu.. jag måste ju vara den enda 22:åringen där iaf.. Undra om man får köpa öl inne på puben? :p

aja.. borde väll göra mig iordning nu! Adjöken adjö, hörs imorgon!

ahahaha

Här kommer ett inslag om bingo! mohaha. mitt kära jobb, är det inte ett underbart yrke så säg

Video

Gyttenmörgön!

Jaa.. så var man vaken igen då.. Har varit ut och gått lite med saga.. Ett sånt tråkigt skitväder!
Idag ska jag och mamma käkade lite, köpa lite isfolketböcker, och ett nytt bord till deras altan..

sen ikväll.. jaa.. J vill gå på skolabslutning i Furuvik med stotl och nykter, jag har för mig att man är 15 när man få vara där.. Och jag blev tillfrågad om jag kunde följa med.. Och ja.. Vad säger man? Så jag åker med.. vet inte riktigt hur kul det kommer bli men.. Ja. det är ju faktiskt mitt jobb.

Nej. Nu ska jag pixa iordning lite

EM på Jackpott

.....Okej. grejjen är så här. Jag hatar sport, jag tycker det suger skit. Det finns ingentig värre än att glo på sport på tv.
Att gå på Läkerol arena å kolla på lite hockey är med viss mån okej (2-3ggr/år)
Annars så bryr jag mig inte, aldrig. :P

Men idag efter jobbet tog jag mig till Jackpott med: Sandra, jenny, rebecka+karl, Miriam+karl, Sara och nån jag inte vet vem det är.

Och jävlar i mig vad intressant det blev helt plötsligt. lite öl i kroppen, storbilds tv och en jääävla stämning. Jag hoppade jämnfota när sverige gjorde mål! JAG! fotbollshataren.
(nej, detta har inte konverterat mig, jag bryr mig fortf inte)
Men det var kul! skiiitkul! kan också bero på att sverige gjorde en jävligt bra match (av vad jag uppfattade iaf)
tuuusen målchanser, snygga passningar mm..

Vem visste att man kunde ha så roligt framför en storbildstv?

(men jag skulle lätt bytt ut det mot en kväll med samm humörfolk och guitar hero)

Jobbelijobb

jaaa gott folk. Då sitter man å väntar på att få åka till jobbet då..
egentligen så ska jag sluta vara lat (åka buss till jobbet) idag och cykla. Men inte fan tänker jag ta min premiär cykeltur till jobbet när det regnar (ursäkta min språk) Så det så! man får vara lat när det regnar, har jag bestämt! iaf idag.
Inte har jag någon sommarjacka än hellet så jag kommer ju frysaihjäl om jag cyklar.

Jag hittade en jättecool 3:a på öster.. tyvärr var hyran typ på.. 7500:-.. liiiiite över våran budget kanske. 5.500:- är väll vad vi max hat tänkt oss..

aja. Pussis

Första dagen på gymmet

Ja fyfan vad otränad man är! jesuschrist säger jag bara!

Körde 20 min uppvärmning på en springasak
sen 20 reps*3 på:
trycka med fötterna bortåt sak
trycka låren utåt sak
dra ned en sak från som hänger över en
dra armarna bakåt (där klarade jag 3kg på repsen.. löjligt :P)
10 min springasak
stretching.
(märks det att jag inte har en aning om vad maskinerna heter?)

skulle leka med saga nu.. låta henne jaga lilla flodhästen men mina armar orkade inte.. höhö
nee.. man kanske borde klä på sig nu?

Måndag

Hej hå! Idag har jag inga planer överhuvudtaget... jobbet ringde å tyckte jag skulle jobba.. men david jobbar ju 11.45-20 så det blir lite svårt med saga det..
Tänkte släpa mitt feta arsel ner till gymmet efter 4 iaf.. (dom har stängt 12-16)
Blir första gymningen för iår det.. höhö. undra hur kondisen är :p Aja.. thats life.

Nu ska jag nog koka ihop någon frukost

BakisSöndag

Hujedamej vad man inte är peppad på att åka å sitta på GIF-hallen (bara datoriserat hela skiten) när man är bakis..
Sandra sov här inatt så hon sitter här å mumlar för sig själv :p

Nu kom david in med en liten saga plutt så jag ska umgås med dom. sen jobba till 20 ikväll. Ska stanna till hemma hos mamma å pappa å hämta saga där.. (david börjar jobba 3)
Over and Out


Morgonstund har guld i mun

Är det inte så det heter? jag hade iaf babian röv i min käft när jag vaknade..
Jobb idag då. Inte så peppad kanske, så trött så jag känner mig faktiskt riktigt jävla bakis. Och jag lovar, jag drack inte en droppe alkohol igår.. Aja.. sånt är livet.

Drömmen om radhuset är över iaf.. Ulla (bingokund och bor granne dit jag ville flytta) Hade träffat tjejen igår och hon såg fram emot jättemkt att flyta och blabla. Jävla idiot kärring. Må satan ta dina barn. fyfan.
aja.. får slicka mina sår och fortsätta leta.. grejjen är bara att jag kommer aldrig hitta någonting likabra som det där.. baksidan vette ju mot en garage så det var helt unsynsfritt, och saga skulle kunna vara där ute även om ingen hade koll på henne, för ingen annan hund skulle kunna smita in och ingen annan hund skulle kunna hoppa in och käka upp henne!

Aja.. Näe. Om man ska göra sig klar för jobbet då..

Saga is teh shit

HIhi. Min lilla söt blev BIM (bäst i motsatt kön) och fick HP (hederspris) idag. Och domaren sa att dom saga inte hade varit så blyg (som hon har börjat bli på senare tid) så hade hon vunnit.
Och jag som tycker saga ser så rolig ut nu. Fortf världens ullpäls fast hon snart är 5 månader, tappar päls lite här å var också och så bred i fram mm.. Aja. Kul kul!!

Jobba var segast.. har aldrig varit med om ett pass som kändes så lååångt!!
Nu ska jag hoppa ned i säng.. Börjar ju 09.30 imorgon, sen ska jag på kalas hos en vän som heter Jessica, så ingen blogg imorgon.. nåja. kanske lite fylleblogg imorgon natt.. men men :p

Utställningsdag

Godmorgon. Idag äre ju ustställning..  Har precis varit ut på en morgonpromenad med saga.. men det blev typ ingen promenad för vi träffade på en annan hund och skulle skälla å nosa.. Sen rann tiden iväg :P
Ska cykla ned till mamma strax, bara packa ihop allting jag ska ha med mig..Varför jag inte gjorde det igår har jag faktiskt ingen aning om..
Aja. Jobb ikväll.. 16.15-00.30. Inte sådär jättekul. Men man får ju 100% iaf.. alltid något

Sol sol sol sol!

Ojojoj ett sådnat vääääder.
Jobbat 12-16 idag (lunchavbytare) sen begav jag mig hem till M&F och doppade fötterna i poolen. Blev kvar där tills nyss. Har suttit på altanen och bara njutit av solen (under ett parasoll) och käkat lite revbensspjäll med potatissallad.läst lite isfolket också.
Saga och jag ska ut å utställningsträna så fort jag orkar. Är ju utställning imorgon! hoppas vi inte åker ut denna gång! men pälsen är ju så ullig och hon växer ju lite tokigt just nu... aja. det löser sig nog ^^

hujamig

Jag fick ett sms.. Från ett community/skrivarforum (haket)
i sms:et stod mina inloggnings uppg.
Där fann jag ett par dikter. Jag minns inte ens att jag skrivit dom för att den tiden som fanns då är ett helt ända sudd för mig. Jag vet att jag skrev mycket dikter och skrev ur mig mycket tankar på denna tid.. Hujedamej.
Om jag känner att jag orkar/vill så kommer jag publicera någon av dessa dikter här.

Heja Sverige

vi har det sjukt bra här. det vet jag. Vi har överflöd av allt och klagar när vi har för få skor. (inte alla men ändå)

Här har vi en UNDERBAR bild på vad sverige saknar:


Hur stört är inte detta då?


det är av denna orsak jag sköter om inga å rune´s städning mm.

Mat i magen

Då var man hemma igen! och mat i magen och ett nytt gymkort i fickan och nyduschad

Ikväll ska vi hem till Korven för att dricka lite bira :D David å saga följer med tills vi ska ned på stan, så jag slår två flugor i en smäll :D leka med korven och få vara med mina två älsklingar.

Ska bli skönt å gå ut faktiskt.. Det kankse inte är mkt men jag har varit nykter i 1månad.. och jag brukar alltid gå ut varje onsdag med jobbarkompisarna. Och på senaste tiden så har det inte funkat med saga..
Måste säga att det kliar i öltarmen :p

näe. Nu ska jag göra mig klar!

Sov över...

BAH! Är det någonting jag hatar så är det att sova över.. Jobbet ringde precis, började för 10 minuter sedan. Jävla aphålsskit! tur att pia var där och kunde börja med mina grejjor..

aja.. off and away till bussen.

Jobba jobba

ja.. då har man jobbat klart för dagen, en rätt ospännande kväll med lite folk.. Börjar 08.30 imrogon så det blir inte så mkt party ikväll om man säger så..
såg alla studenter som var ute på barrunda iidag.. Fyfan vad avis jag är! jag vill ta studenten igen! det var ju så sjukt jävla kul..

Men jag å elin ska nog smygstudenta :P

Mip

"Just nu är det 1 sökanden med högre köpoäng än dig som har svarat ja på detta objekt."

Jag avskyr denna mening.. Verkligen.. Loggar inte lite då och då för att se om den har ändrats, men självklart har den inte gjort det... Aja.
Idag händer inte mycket. Jobb ikväll 17.15-22.30.

Nu är Jessica uppe hos Frugan, helt underbart måste jag säga. Skönt för bruden att få sällskap. Önskar jag kunde skrapa ihop en hel del pengar med en hel del folk å bara ramla in i gbg.

Snart kommer david hem så jag ska fixa lite

mitt drömradhus..

Såg nu en kommentar från frugan
Här är länken iaf..
Radhus

Det finns ju ingefär 1 chans på miljonen nu att vi får det.. dom kan ändra sig. jag funderar på att ta reda på vilka dom är å erbjuda dom pengar.. jävla skit.

SKITMÅNDAG!!!!!

Skitdag. skitliv. Skitpitthelvete säger jag bara..
gick upp runt 10.. david kom hem 12. käkade lite food. spanade in på gavlegårdarna för att titta å lyan, och då har dom jävlarna som låg etta på radhuset tackat ja. På visningen så hade dom tyckt att det var för dyrt.. så jag har varit ganska säker på att vi skulle få det.
Åkte ned på stan för att fika med J. hon dyker inte upp.. ringer till david och ber honom komma ned, och söten som alltid ställer upp kom. Vi satt oss på brända och fikade i några timmar..
se iväg till jobbet å spanar in mitt sommarschema. Bingon älskar verkligen mig.
Jag blev lovad ett vick på 9 veckor. Jag fick 7.
En av dom ny-anställda får 8v.

5 års jävla slit, alla helger förstörda jämnt, aldrig hel ledig en helg om jag vill ha råd att försröja mig själv. Och det blir fan bara sämre och sämre på den här jävla skiten.

Skitdag säger jag bara. Vill lägga mig ned och grina över mitt radhus nu.

Lättroad

Är man otroligt uttråkad och är lättroad kan man läsa dessa "kinesiska" ord högt för sig.
Jag garvade iaf

Snabbkurs i kinsesiska.


* that’s not right - sum ting wong.
* are you harboring a fugitive? - hu yu hai ding?
* see me asap - kum hia nao.
* stupid man - dum fuk.
* small horse - tai ni po ni.
* did you go to the beach? - wai yu so tan?
* i bumped into a coffee table - ai bang mai fa kin ni.
* i think you need a face lift - chin tu fat.
* it’s very dark in here - wao so dim.
* i thought you were on a diet - wai yu mun ching.
* this a tow away zone - no pah king.
* our meeting is scheduled for next week - wai yu kum nao.
* staying out of sight! - lei ying lo.
* he’s cleaning his automobile - wa shing ka.
* your body odor is offensive - yu stin ki pu.
* great - fa kin su pah.

trååååkiiiigt

Jag vill inte sitta inne.. Jag vill vara ute och hänga, typ grilla.. eller ta en kall öl.. Men det är så jävla trist själv.. saga är ju inte direkt underhållande på det planet.. :P

mamma ringde idag, nu är poolen framme! whohoo! Men det var ju inge vatten i den så nu håller dom på att fylla på.. och ja.. Det är iskallt vatten som fylls i .. så vi får nog ge det en dag eller två innan det är behagligt i poolen :P

Ska ta ut saga på en promenix nu

Borlänge och bilbingo

sådärja.. då var denna sönag typ shlutt. Vi åkte iväg imorrse till borlänge för att hälsa på davids morfar i borlänge litegranna. käkade lite mat å snackade skit. Sen tog vi oss till sandviken och spelade bilbingo. Och vet ni vad?
JAG VANN! 1500:- Så jääävla najs :p Är väll iof vad jag har lagt ut på bilbingo denna säsong men det sitter aldrig fel att få tllbaka lite :D

David lägger sig 7 idag så jag ska väll bara tråka jag...

Nej. nu spendera lite tid tillsammans innna han sover

Tjööööta dååå

JAG VILL FLYTTA TILL RADHUSET
Det är ungefär allt jag kan tänka på, varenda sekund av varenda dag. David är nog less på mig. Jag är less på mig . Men det suuuuger i magen. Och jag börjar fan grina om vi inte får radhuset alternativt att david inte vill. så gärna vill jag flytta!

Idag har jag inte gjort mycket. varit på visningen sen var detr bara sega
Sen ner å jobba 16.15-00.30. Inte ett dugg spännande. Typ 10 pers i lokalen. Då kan man hitta på mycket tok.

Jag fick inte sparken iaf, det handlade om någon helt annat, han sa inte ett ord om vårat "bråk" ens. Så.. im cool.

Näe.. Nu ska jag nog lägga mig och läsa tror jag.


RSS 2.0