Sussie´s Saga -

Sego

Är vad jag är.. nu har jag bara 5 min på mig innan bussen går. Så jag slänger upp bilderna och skriver snabbt.. sorry!

använt mig av 120paletten, en skir råsa, en babyblå och en lila färg. Som highlighter ligger både satin och muffin(mus), sen hade jag på lite eyedustet crystal(mus) Över hela sminkning för å få lite extra skimmer... som inte syns på bilderna..
eyelinern är som vanligt gel eyeliner från mad och glittereyelinern är pink från too faced

sen blev jag förövrigt inte alls nöjd. Ser bara blaskigt ut.. häpphäpp. Bilderna gick inte heller så bra och mina ögon rinner. Haha, en underbar morgon.. :P nu ska jag åka och jobba.. puss!

Kommentarer
Postat av: Emma P

Jag tycker att det blev fint! Inte alls blaskigt, möjligtvis skirt, men det är ju också fint!Har du fått paketet förresetn? Och isf, blev det bra?

2009-04-17 @ 23:02:58
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Suss

*emmaP: Tack :) och jaa.. jag har tänkt maila dig en miljon ggr, men så har alltid någonting annat kommit upp som jag måste göra.. haha :P paketet kom igår och rec är väldigt fin! :)

Har ingen tejp hemma så därför har jag inte postat tillbaka... ska sno en på jobbet imorgon :) Skulle gjort det idag.. men jag och mitt minne.. näe.. vi är inte vänner :p

2009-04-17 @ 23:06:00
URL: http://sussiessaga.blogg.se/
Postat av: Emma P

Ja men vad bra! och det är absolut ingen panik, mina sminkningar står eller faller inte emd den:) dessutom är jag själv sjukt seeg gällande att posta paket. Undrade mest om paketet hade kommit fram, posten kan ju klanta sig...

2009-04-18 @ 10:41:19
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Sminkan

Fina färger tycker jag. Skirt är inte alltid fel! Men de tär klart, tänker man att det ska bli intensivt och sen får det skirt så blir man ju ledsen. Som jag med mina satans Urban Decay-skuggor... Men, andra vet ju inte vad man tänkt och tycker man är tjusig ändå!

2009-04-19 @ 14:51:50
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Suss

emmaP: tejp ärligt snott från jobbet nu! kommer jag ihåg att ta med mig det ner på stan imorgon postar jag.. skickar ett mejl när det är gjort :)Sminkan: Ja.. en sminkning kan ju bli bra fast inte på det sätter man vill ha den, och folk förstår inte varför man klagar ^^ Kul att du gillade den :)

2009-04-19 @ 21:34:48
URL: http://sussiessaga.blogg.se/Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress


Kommentar


Trackback

RSS 2.0