Sussie´s Saga -

TÄVLING!

Jajemen nu är det äntligen dax för en tävling här i bloggen.

Tävlingen pågår tom 1/3-09


*REGLER

- Allt NI behöver göra är att länka till denna tävling i eran blogg
använd bilden nedan i inlägget
- Lämna en kommentar här nedan varför just DU ska vinna
- Skriv länken till inlägget ni har skrivit i mina kommentarer
- GLÖM INTE EMAIL!

- har ni ingen blogg? Länka då i eran bdb eller liknande :)

skriv isåfall vilket datum ni laddade upp den på så jag kan se :)







Priset innehåller:
3 minilack från depend
4 mineralskuggor från MAD MINERALS
1 high tech lighter från MAKE UP STORE
1 skugga från FACE stockholm
3 penslar ifrån Bf-beauty


Här är mineralerna ifrån MAD




          Islander                        Pizzaz                      Electric blue                 Oak bronze



vinnaren dragen och kontaktad, grattis leijona på bdb! :)

Kommentarer
Postat av: Ellili@bdb

Jag skulle jättegärna vilja vara med på din tävling men jag har ingen blogg, finns det något annat sätt jag kan göra på?

2009-02-18 @ 19:45:24
Postat av: Laura

http://tossavanien.blogg.se/2009/february/tips-om-tavling.html



Jag skulle vilja vinna för att jag tycker det är superkul med smink, dock inte så duktig, men lär mig hela tiden :) Skulle även behöva nya bra borstar. Nytt smink är ju aldrig fel heller ! :D

2009-02-18 @ 20:12:18
URL: http://tossavanien.blogg.se/
Postat av: KoffensFlikka @ bdb

Jag skulle gärna vilja vinna för att jag älskar att sminka mig men har nästan aldrig några pengar.

Sedan tar jag insperation från dig så vad kan vara bättre än att vinna från världens bästa sminksös?=)

2009-02-18 @ 20:45:58
URL: http://pirncezzofdiasaster.blogg.se/
Postat av: Ellili@bdb

Kolla på den 18 Feb.



Jag vill vinna för jag ÄLSKAR smink jag försöker alltid gör olika sorters sminkningar men det blir oftast samma sminkning.

Jag har aldrig haft något kvalitets smink eller några sminkborstar, använder oftast fingrarna och något radom smink, så det sklle vara jättekul om jag vann det här! :D



Mvh Ellinor :)

2009-02-18 @ 20:57:43
Postat av: Ellili@bdb

Kolla på den 18 Feb.



Jag vill vinna för jag ÄLSKAR smink jag försöker alltid gör olika sorters sminkningar men det blir oftast samma sminkning.

Jag har aldrig haft något kvalitets smink eller några sminkborstar, använder oftast fingrarna och något radom smink, så det sklle vara jättekul om jag vann det här! :D



Mvh Ellinor :)

2009-02-18 @ 20:59:08
Postat av: Leijona

Läser din blogg varje dag för att få inspiration till egna sminkningar. Dock är jag rätt "blyg" och vågar inte ta i med mina egna sminkningar, men jag hoppas att jag kan ändra på min inställning till starkare färger. Jag känner nu att jag börjar kliva in i en annan sminkvärld då jag läser en hel del olika bloggar och liknande om smink, men din klår många med hästlängder! ;) Skulle vara skoj att vinna lite starka färger så jag kan öva lite :)

/Ellinor aka Leijona på bilddagboken

2009-02-18 @ 21:17:47
URL: http://leijona.bilddagboken.se
Postat av: Laura

Jag glömde skriva min mailadress; Laura[email protected]



:)

2009-02-18 @ 21:30:00
URL: http://tossavanien.blogg.se/
Postat av: Pancha

Jag skulle vilja vinna för att jag beundrar konsten att sminka sig. Tycker att det är intressant med något som kan förändra intrycket av ett helt ansikte; ge fin hy, större/mindre ögon, fylligare läppar m.m. Därför det fascinerar och inspirerar mig.



Skulle därför vilja ha dessa penslar och skuggor för att själv kunna göra mitt ansikte uttrycksfullt och ge andra inspiration, precis som du ger mig i din bilddagbok/blogg. =)

2009-02-18 @ 22:58:52
URL: http://yamaica.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Jomen lika bra att vara ärlig, jag gillar att sminka mig. Är en sådan tjej jag xD Men har dock inte så mycket att välja mellan hemma och suger på att köpa smink, då jag inte vet vad jag vill ha och vad som är bra typ. Och sen fattig student äger icke sådanna pengar.



Jag har läneg tyckt om att sminak mig och har jobbat mycket med det i skolan, på Kostym/mask, men det är inte riktigt samma sak som att sminak sig själv.



Ha det!

2009-02-18 @ 23:22:01
URL: http://kungfufighting.blogg.se/
Postat av: Mikaela

http://mikaelabjarve.blogg.se/2009/february/tavling.html

Jag tycker att jag ska vinna av lite olika anledningar: 1. Jag är så fattig på smink, så det blir nästan alltid samma smink varje dag för min del. 2. Är pank som en gnu, så att få det gratis hade inte suttit helt fel ;) 3. Brukar kolla din bdb med gämna mellanrum och får fett med inspiration. Men har jag något smink så jag kan prova på egen hand? Nehe. Där rök det lixom ;)



Lycka till i tävlingen alla andra ;)

2009-02-19 @ 00:31:41
URL: http://mikaelabjarve.blogg.se/
Postat av: izabella

Hej! Jag ska vinna för att jag har haft en makeup artist dröm i flera år, och älskar smink särskilt färgstarka saker! För att jag är en student som vill leva upp till sina drömmar, och behöver lite hjälp på vägen för att komma dit! Jag är en värdig vinnare och kommer använda sminket på ett väldigt seriöst sätt, goda skäl och göra något väldigt bra av det!



länken finns uppladdat på den 19 februari!

2009-02-19 @ 08:28:27
URL: http://homomilk.blogg,SE
Postat av: Malin "Ruh" @ bilddagboken

ruh på bilddagboken, den 19e feb.



Jag tycker att jag förtjänar att vinna. Mitt drömyrke är makeupartist & jag exprementerar ungefär lika mycket som du gör, vilket jag älskar! Jag har dock knappt några pengar med tanke på att man inte kommer så långt på studiebidraget. Och jag har haft världens jobbigaste period nyligen och skulle behöva världens bästa smink i just min necessär.



tack för en skitgrym blogg som förgyller vardagen!

Mvh malin

2009-02-19 @ 09:43:38
Postat av: Johanna*

Jag vill vinna för att jag är arbetslös och inte har råd att köpa nytt smink :p och för att det är kul att sminka sig! :)

2009-02-19 @ 11:07:41
URL: http://johannanehvonen.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag vill vinna eftersom jag älskar att sminka, både mig själv och andra. Jag är ganska fantasifull av mig så jag gör massa olika roliga sminkningar :) Jag får insperation av dig och många andra. Men problemet är att jag går i skolan och pengar är en knapert problem, så jag har inte råd att köpa smink.. Jag har lagt in dig på bdb och bloggen :)



// Emelie

2009-02-19 @ 11:33:55
URL: http://emeeeliiiee.blogg.se/
Postat av: Niki

Jag skulle vilja vinna för jag älskar att sminka mig! :D Haha jag sminkar mig säkert 3 ggr om dagen. Lägger den första maken, tar bort den, lägger en ny, tar bort den och sen ÄNNU en sminkning xD Det är ju så himla roligt! Dock så samarbetar inte min ekonomi direkt :( Sminket tar snabbt slut och har inte tillräckligt med pengar för att köpa nytt snyft

Tack för en jättebra blogg!



http://niiki.bloggn.se/2009/feb/82/Taevling/



[email protected]

2009-02-19 @ 11:36:38
URL: http://niiki.bloggn.se
Postat av: Sabina

Mitt inlägg ligger på den 19feb.

mejl: sabinaleske@hotmail.com



Varför ska just jag vinna? Jag älskar smink, det är det enda jag kan säga. Jag tycker det är så kul att expremintera med olika sminkningar och färger. Behöver också nya borstar därför skulle detta vara perfekt för mig. Det är min anledning till att jag vill vinna :)

Håller nu tummarna för mig själv!

2009-02-19 @ 17:39:47
URL: http://bbina.devote.se/
Postat av: amanda en bevakre bdb: yllkizxd den ligger på den tjugonde februare

Jag vill vinna eftersom du har inspererat mig att börja sminka mer vågat men varje gång blir jag inte nöjd! Kan bro på för mina dåliga borstar, kan bro på ögonskuggorna inte är så bra men i vilket fall så inspererar du mig och kasnke om jag skulle vinna några bra ögonskuggar och sånt så skulle jag kunna utväkla min sminkning och bli bättre. Jag älsakr verkligen smink och tycker det är kul att expemintera men jag ahr inga bra grejor :/

Jag hoppaas på en vinst :D

2009-02-20 @ 20:16:45
Postat av: Anonym

Jag vill vinna eftersom du har inspererat mig att börja sminka mer vågat men varje gång blir jag inte nöjd! Kan bro på för mina dåliga borstar, kan bro på ögonskuggorna inte är så bra men i vilket fall så inspererar du mig och kasnke om jag skulle vinna några bra ögonskuggar och sånt så skulle jag kunna utväkla min sminkning och bli bättre. Jag älsakr verkligen smink och tycker det är kul att expemintera men jag ahr inga bra grejor :/

Jag hoppaas på en vinst :D

2009-02-20 @ 20:17:59
Postat av: Mathilda Eriksson

Jag vill vinna eftersom nästan hela mitt liv kretsar kring smink. Smink är det som får mig att må bra. Genom att sminka sig känner man sig snygg och blir mer frammåt. Började Stylist linjen och håller mycket på med smink där vi även har sminktävlingar. Vore kul att vinna och få träna på mina modeller till det.! :) Min blogg : nogg.se/hellobeautiful

2009-02-24 @ 20:53:29
URL: http://nogg.se/hellobeautiful
Postat av: Wook

euphobia@bilddagboken



Jag skulle vilja vinna för att jag älskar smink och vad man kan göra med det. Tyvärr så är det ganska dyrt, och för en sådan fattig student som mig själv skulle det vara svårt att försöka bli så duktig som du ^^

Men med lite tur skulle jag kunna vinna den här tävlingen och börja blir bättre och bättre :)

2009-02-24 @ 21:20:09
URL: http://nogg.se/relativkonsumtion
Postat av: johannnny @ bdb

jag skulle vilja vinna eftersom att balen närmar sig snart och jag har ingen som kan sminka mig utan måste prova på det själv. då vill jag ha lila ögonskuggor, precis som man får här ( min klänning är lila) och detta vore ju då som en lite student present ;)



25 februari har jag länkat på, och gästlösen är : jagvillkolla





http://johannnny.bilddagboken.se/p/show.html?id=336401139&directlink=1

2009-02-25 @ 18:28:42
Postat av: mariabisante @ bdb

kan inte länka till min bdb! men jag heter mariabisante. ehm jag skulle vilja vinna för att:

Det är kul att prova nya sminkningar, nya kombinationer av smink..men jag hittar aldrig något BRA smink i rätt pris, du verkar ha riktigt bra saker !:) & du är rikgit grym också.. Du inspirerar mig verkligen! Följer både din bdb & blogg. Skulle bli riktigt kul att vinna ! :'D Keep on sminka, bruden! du är grym på vad du gör! hadegöött!

2009-02-25 @ 20:04:21
URL: http://www.bilddagboken.se
Postat av: Carro

http://najsnojs.blogg.se/2009/february/kolla-igen.html#comment



Jag vill jättegärna vinna för att jag blir så inspirerad av din blogg!

Har tidigare inte varit särskilt intresserad av smink, men du har väckt mitt intresse och nu är jag självklart sugen på att utöka mitt sminkförråd... :P

Därför skulle ju detta pris inte sitta helt fel ;)



Mvh, Carro!

2009-02-25 @ 21:29:30
URL: http://najsnojs.blogg.se/
Postat av: stina

ååh!! Priset!! Shit säger jag bara!!

Jag tycker att det är sjukt roligt med smink och det har jag tyckt ganska länge. Kan bero på att min syster alltid velat bli makeup artist så det har typ smittat av sig ;)

Jag skulle iaf vilja vinna det här, för själv har jag knappt nå smink alls, men vill gärna ha. Problemet är att smink är så dyrt.....

Så därför vore det helt sjukt bra om jag vann!!

Håller tummarna! :D



kram Stina

2009-02-26 @ 19:20:56
URL: http://stinaas.blogg.se/
Postat av: josse

man nästan svimmar när man ser smink! :D jag är bara 13 år men jag älskar smink det är en väldig viktig del för mig, även för att man ska se bra ut. Jag tjatar på min kusin och min syster om jag får sminka de, så det händer ibland att de vill det. Jag har själv inte så himla mycket med smink, så det vore bra att jag vinner!vill själv bli make-up artist eller nått liknade, men smink! du förstår nog inte att jag ÄSKAR SMINK så himla mycket. men det är ju klart att jag hejar på mig själv! håller tummarna och allt ihop ! ;) puss o hej

2009-03-01 @ 11:26:36
URL: http://jossebertil.blogspot.com
Postat av: Andrea

http://cookiecan.blogg.se/2009/march/sussies-saga-har-en-tavling.html



Jag hoppas jag vinner för att (som jag skrev i inlägget); Jag behöver fan lite snygghet i min vardag. Småbarnsmorsa som tappat glamouren nånstans bland alla blöjor och bebiskräka

2009-03-01 @ 19:29:50
URL: http://cookiecan.blogg.se/
Postat av: Deniesé

Jag är sjukt gärna med o tävlar så här i sista minuten! haha

Varför jag vill vinna? Jo för ja älskar smink, speciellt dessa färger!! Dock att det är så dyrt och då vore det ju lite extra roligt om man vann. :) Vad vore en tjej utan smink liksom ;) hahah

Här är länken: http://liketolive.blogg.se/2009/march/tavling.html

2009-03-01 @ 19:32:27
URL: http://liketolive.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag skulle vilja vinna för att jag älskar smink först och främst och så har jag inte råd med "riktigt" smink. Har inte så mkt att ögonskuggor att kombinera med heller. Så det skulle vara jättekul att vinna, haha ^^ (:

Postat av: Sandra

Skulle vara jättekul att vinna dels för att jag älskar att hålla på med smink men smink är så himlans dyrt så jag har inte så mycket att kmbinera med.



MVH Sandra ^^ (:




Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress


Kommentar


Trackback

RSS 2.0