Sussie´s Saga -

sparkling beach

Hej å hå.. uppe med tuppen å redo för å möta världen..! eller inte. Skulle vaknat halv åtta å gjort mig iordning å sen gått å gymmat med jessica, vi kan helt enkelt säga att så blev det ju inte! mwaha.. Dumma mig! dumma sömn! strax ska jag begee mig till jobbet iaf.. Här är dagens: :)



Har använt mig av:
MUS: Muffin, elf, wave, pennan snowflake, pennan sparkling beach, crystal, cover all mix
Mascara mary kay



Började med att läga elf i globlinjen med en globborste, ganska många lager, elf är otroligt vacker men också hemskt skir, så det var bara å pensla på å jobba ihop det så det blev jämnt. Sen la jag på wave på det rörliga ögonlocket, också ganska tjockt lager för å få fram glittret i skuggan, sen bara blenda ihop med globborsten
Snowflake på vattenlinjen, samt lite under vattenlinjen, sparkling beach under det, min gel eyeliner från mad på översta fransraden, på med mascara. slänge även på lite av eyedustet crystal som är så fint på fransarna på undre raden, syns inte på bilderna men det blev otroligt fint!



På läpparna ligger murble från mus



Jobbar till halv nio ikväll.. huffhuff.. Inget roligt skift precis.. samma skit imorgon å. aja. Sånt är livet, får ju pengar iaf ;)
Have a niiiice ass day!



Huff

Jag blir alltid så otroligt oinspirerad efter en temavecka.. tittade på mina skuggor och kom inte på någonting, så det fick bli en neutral look, med fokus på läppar istället..
Nästan pinup, men ändå inte..


Har använt mig av
makeupstore muffin och khaki, pennan snowflake, pennan burlesque och mitt egna läppglans
geleyeliner från mad occ masvara ifrån mary kay..


Muffin ligger över hela ögonlocket, i globlinjen ligger khaki samt på lite av ytterdelen på mitt öga. på med eyeliner å mascara å ögonen är klara..


På läpparna ligger först pennan burlesque, sedan över med läppglanset jag tillverkade med hjälp av Ouch! ifrån pure lux minerlas.. är fortfarande väldigt nöjd med det! gav en sån snygg röd färg!

Det var dagens oinspirerade look.. nu ska jag åka ned till min mamma på en kopp kaffe.. tjing!

Saturnus

Dagens planet hos sminkan är saturnus, och färgen är lila. Kände för en sotning, ikväll ska vi ut å fira en vän som fyller 35.. så så fick det bli! :)

Har använt mig av
Makeupstore: White, satin, snowflake, glittereyeliner purple rain, sirocco
beauty from the earth: Grape
Too faced glittereyeliner svart med vitt glitter



Började med att lägga sirocco över hela rörliga ögonlocket, i ett ganska tjockt lager. Sen tog jag min globborste, och pigmentet grape och la i globlinjen, blendade ihop färgerna samt sota uppåt. under ögonbrynet ligger först white, sedan satin, samma under ögat och i ögonvrån. Kajalpenna på och över den med too faced glittereyeliner, och strax ovanför den min glitteryeliner purple rain. Blev ganska bra blandning ändå, var rädd att det skulle skära sig då jag inte hade provat det förut..



Det syns nog inte på bilderna men när jag var lite.. rund under fötterna efter min stockholmsresa skulle jag ta av lösögonfransarna, och några av mina följde med.. så nu har jag ett hack mitt i.. väldans vackert. inte.. växer sånt ut? :/ aja..



jag tycker pigmentet ouch ifrån pure lux är så otroligt vackert, så jag hade ned lite av det i mitt genomskinliga läppglans, och det blev jävligt bra! nu har jag dock inget genomskinligt läppglans.. så jag får väll köpa nytt sånt.. hehe :P Men bra blev det!
Hatar närbilder på mina läppar, tog en men den kommenterades sönder på bdb fullt av elaka kommentarer.. så den har raderats bort.. Så ni får nöjja er med en FOTD :)



Igår tog vi en afterwork, så kom några bekanta.. å beställde in en flaska Chardonnay.. finfint sörrö, sen kom en flaska vin in.. å lite öl å drinkar å sånt. Namnam.. ^^ men det blev lungt ändå.. vi kom ju dit så sent. ska åka in och jobba nu sen fira min vän.. Hoppas ni får en bra lördag allihopa!

Tutorial ;)

here come another tutorial.. and as all my 120 palette tuorials this one will be in english..
The theme of the day is green and heres what i used
you can get this palette from bf-beauty.com :)





started out with nr 1 in the corner of my eye



and then followin with nr 2, not going so far above my crease



then i blended nr 3 and 4 and going with it in my crease and under my eye



then eyeliner and mascara, and also my glittereyeliner from makeupstore



Then to edge it up alittle a took a blue pencil and drew a line under my eye. also a white pencil on my waterline



and a full faced pic so you can se the look. Its really simple and doesnt take much time at all :)




and a not so serius pic.. :P now i have to go to work.. hope your all well!
xoxo



Mars

skulle inte gjort någon sminkning idag då jag hade fullt upp. men några vänner ringde å ville ut å fira.. ^^

Detta är min inspirationsbild:



Jag har använt mig av min 120 palett ifrån bf-beauty.com, Här har ni vad jag använt mig av..



Ursäkta för dom otroligt vackra cirklarna, var ut med vänner ikväll och firade.. ville bara fixa till detta inlägg åt er! :)



Började med att lägga den svarta med en globborste i bloglinjen, samt lite ovanför min ögonvrå, och suddade det ganska mycket uppåt mitt ögonbryn, sen över det partiet med den röda färgen. En ganska enkel teknik som ändå ger ett satkrt intyrck, skiftiningarna i den röda färgen får folk (som bryr sig om smink) att tro att man använder fler färger än vad man gör.



Mars är ju inte helt röd, så därför ligger lite av glittereyelinern temptress från makeupstore (snart kommer en hel recension av deras glittereyeliners)



På läpparna ligger pennan Burlesque från makeupstore, har visat närbild förut så det kändes onödigt.. över den ligger ett genomskinligt läppglans ifrån mary kay.



Puss på alla som har grattat! en ovanligt ful bild egentligen men det bjuder jag fan på :P

jag har idag fått: gratis öl ikväll.. :P 1300:- (sammanslaget) prsentkort på makeupstore, parfym från marykay, nagelfix ifrån depend, pengar osv..
Fan vad jag ska shoppa på MUS, saker som förbannar mig själv på att jag inte har ^^


en off-topic histora.. fick presentkort av älsket på MUS, och han säger att det känns så himla tråkigt att ge bort presentkort, och jag säger på skojj: "varför gav du mig inte ett nintendo wii?"


Och svaret blir: "Ja, det skullle jag faktiskt kunna ha gjort, men nu är det lite försent.."


Ursäkta, vem säger så? vad är det för stil? jag är så glad för det jag har fått, absolut!! men hallå.. man säger inte så, oavsett! jävla mobbing! :P nu ska jag krypa i säng innan jag tråkar ihjäl er! ^^

yeeey me

Jag hade verkligen jätteroligt igårkväll! tack allihopa som gjorde kvällen underbar! Och min älskade eddie var ju också med! hur kuls om helst.
Idag fyller jag år, det var därför jag åkte igår.. ^^ eddie fyller också år så det var ju skitkul att han var med!
För er som undrar blir jag 23 år.. tjohooo.. :P

Vi var på en pub/krog igår som hette Harry B James och jävlar i mig vilket naaajs ställe, varför har vi inte något sådant i gävle? aja, nästa gång jag är isthlm vill jag gå på det stället iaf!
Nu ska jag lata mig (bakiiiis.. :P) sen ska jag göra klart min smörgårstårta.
Pusspåer!

El stockholm

Idag drar vi till stockholm och festar gärnet! Klänningen och tightsen är på, håret är plattet och maken är fixad, känns lite underligt med tanke på att klockan bara är 3.. men bussen går ju 6 så ^^ tar ju ändå 2h att åka dit.. huuu vad bussresan hem kommer vara dryg!
aja, här är kvällen festmake och det är egentligen bara en uppdaterad måne som jag visade häromdagen!
Produkterna är densamma förutom att jag har lagt  till satin och lösögonfransarn.. men jag skriver ut alltihopa igen! :)

MAD fog
Pure lux razor, diamoinds
Mac´s deep blue green
makeupstore glittereyeliner diamond och satin, cover all mix
Mary kay fukt och foundation
coastal scents rougepalett
too faced shadow insurance


Började med en grund av både cover all mix och shawod insurance, var en kombo som funkade väldigt bra till mineraler! Sedan satin som highlighter undet ögonbryn och i ögonvrån, över den med diamonds, vilket också blev en otroligt bra kombo! Sedan deep blue green längst ut på ögat, följt av fog och till sist razor längst in mot ögonvrån. alla ihopsuddade såklart.


Sedan på med lösögonfransar, eyeliner och glittereyeliner. Fixa facet och ögonbrynen och voila!


min så sööööööta rosett i håret som kom i posten igår och som jag har skrivit om förut kommer ifrån etsy and i am in looove


(denna bild är bara för å visa stenarna på mina lösisar :))





Nu ska jag fixa det sista.. sen hejdå gääävle!





Balm to the rescue

fick för ett tag sedan hem The balm to the rescue ifrån eleven, och nu har jag använt produkten ett tag och kan göra en recension :)


The Balm to the rescue innehåller endast veganprodukter, the Balm donerar också alla intäkter från denna produkt till Pug Rescue som tar hand om och hjälper mopsar. Bara det får en att vilja köpa det!

The Balm är ingenting för er som är bacillrädda, jag har aldrig brytt mig om sådant, och bryr mig antagligen för lite.
Man kan självklart bära runt på den och en läpppensel men det känns ju lite overkill, jag applicerar den med fingrarna i tid och otid..
den kommer i en söt dosa, med världens största spegel, som jag egentligen inte förstår varför, men söt är den :)

Jag har problemläppar, det lossar skinnflagor varje dag och dom är extremt torra, får allergiska reaktioner mot lypsyl från apoteket, många lypsyler gör också mina läppar helt fnasiga. Det problemet har jag inte med denna produkt, utan den mjukgör och faktiskt tycker jag att när jag använder den regelbundet (vilket jag är dålig på..) så blir faktiskt mina läppar snäppet bättre!
När man applicerar den får man en tigerbalsamkänsla, läpparna blir lite kalla och det kittlas lite, men det tycker jag bara är skönt! :p
på läpparna ger den faktiskt ett fint glans, har använt den som nödläppglans när jag inte har haft något annat till hands så det är ju också ett stort plus!

Ger denna 4/5 (pga av den ohygieniska förpackningen)

tävling hos karin

lightelegance bloggen har en tävling, klart man är med.. igen.. ^^ här ni en länk



Merkurius

Som rubriken lyder är dagens tema Merkurius, spana in alla andras fina bidrag samt otroliga sminkan själv här
färgen för merkurius är gul, här har ni en bild på merkurius, planeten närmast solen:




Och här kommer min tolkning:
Jag har använt mig av:
Pure lux: white diamonds och saffron
beauty from the earth: Lemon
Mad minerals: creamy butter och temptress, gel eyeliner black
Makeupstores cover all mix och too faced shadow insurance, too faces perfect eyebrow kit



Började denna make med att lägga både den vita ut cover all mix OCh too faced shadow insurance, mer för att prova hur det blev. Ville inte blöta mina skuggor för dagen och tänkte använda mig av mina mineraler. Och det funkade bra! basen blev ganska krämig och mineralerna satte sig där dom skulle utan nå vidare större jobb.



Jag började med att lägga white diamonds som highlighter under ögonbrynen och i ögonvrån. sedan lades saffron längst ut på ögat, inåt och nästan upp till ögonbrynet, täckte ungefär 1/4 av ögat, efter den och lite överlappande ligger otroligt vackra temptress, och till sist Lemon. jag gick över min highlighter med creamy butter för att ge den ett mer gulaktigt sken istället för bara vitt.



sen min geleyeliner och fixa ögonbrynen och voila:



Inte gjort ansiktet idag då jag bara ska städa och handla. Imorgon blir det inget tema för mig för jag åker ju som sagt till sthlm! :) men det kanske jag tar ikapp.. den som lever får se.. ^^ Nu borde jag sätta igång med städningen.. men jag kommer säker fastna framför tv:n.. kommer ju inte vara första gången.. aja.. Pussar!



Månen

Sminkan´s tema för dagen är månen och här är min tolkning :)

Insprationsbild:


(bilden har jag snott från google)

Jag har använt mig av
MAD fog
Pure lux razor
Mac´s deep blue green
makeupstore glittereyeliner diamond


Började med att lägga razor på halva ögonlocket (in mot ögonvrån) ända upp till brynbenet och också som highlighter, har aldrig använt den innan och jag förstår inte varför?? den är såååå fiiin! det syns inte bra på bilderna men skrimret är otroligt! Sen ligger smog och sist deeb blue green, deep ligger även som eyeliner under och över ögat. Gick inte så skarpt med den idag för månen för mig är inte skarp.



Hela sminkningen ser lite blä ut på bilderna.. solen är på väg ner och som ni vet använder jag mig av dagsljus för å ta mina bilder då jag bara har min mobil.. men jag är jävligt nöjd iaf.. :P



Kommer använda mig av något liknande på onsdag då jag ska till sthlm för å gå på klubb! :) och det ser jag fram emot som faaaasiken! är lite trött på utelivet här i gävle :P




nu ska jag och ned på stan å dra en fika, jag och sandra har räksalladcravings!

temadagar..

Här kommer två sminkningar från två temadagar jag missade ;)

Lördag - rosa lila






Och söndag - gul






Nu ska jag hoppa in och duscha och lägga dagens make, följer på sminkans tema för det verkar ganska roligt :) Puss på er

Jag lever!

Heeeey everybody!
tänkte bara skriva lite kort och berätta att jag lever!
Skulle varit ledig idag.. Igår ringde en jobbarkompis och undrade om jag kunde ta hennes dagpass..
javisst! .. Sen när hälften av mitt dagpass har gått får jag även erbjudanded om att ta kvällspasset..
så.. nu har jag jobbat 15h. Och efter jobbet gick jag ut och tog mig en välförjänt öl! .. eller ja. 3 st, men det är inte så farligt ;)
nu har jag läst igenom alla mina 130 inlägg på bloglovin, och godkänt kommentarer här..
Nu ska jag vandra rakt ned i sängen. imorgon är det jobb 13-21.. hinner jag inte med något smink så lovar jag att på måndag (förutsatt att jag är ledig..) så kör jag båda temadagarna jag missat!
Nu, godnatt älskade människor!

inget tema

det blev inget tema idag, blev sugen på att se hur mac´s reflects glitter transparent teal skulle se ut på en turkos skugga :)


Började med att lägga satin (mus) som highlighter och i ögonvrån, pennan snowflake(mus) på vatten linjen. sen Wave (mus) på hela rörliga ögonlocket, sen tog jag lite av cheerleeder(mus) och lite av aquarlis(mist) på en globpensel och la i globlinjen och suddade uppåt.



Sen med lite fukt på penseln tog jag lite av teal och la över det turkosa, tog i lite för mycket för jag tog bort så mkt av wave.. har inte riktigt lärt mig denna teknik.. sen tog jag min snedskruna borste och la på kajal över och under ögat, mascara från mary kay..



Nu ska jag åka ner och jobba.. ni får ha en bra dag, imorgon blire nog tema igen.. :) Pusspuss!!

Nail Mail

mitt nailmail kom igår.. var en del försenat, men det är förlåtet ^^



färgen heter reef green och är ju helt underbar. Och den skriker verkligen :P får se vad tanterna på jobbet tycker ikväll! :P Ska sätta igång med en sminkning snart.. temat säger sotning men det har jag ju kört ganska mycket på på senaste så det känns ju faktiskt väldigt tråkigt å göra det igen.. aah.. vi får se. Puss!

i´m a little peach

yeey soool yeeey värme yeeeey hejdå dumma snö!!! ooh vad jag tycker om våren!
Idag är det en persikodag enligt daniella
och här är våran inspirationsbild:



Och här har vi min tolkning:



har använt mig av:
MUS: mock orange, ruby, honey pie, crystal
Mad gel eyeliner och mascaran är define a lash



började med att lägga ruby längst in mot ögonvrån och ut till hälften, sen på med mock orange resten av vägen. I globen lgger honeypie insuddad mot färger och upp mot brynbenet. Sen ville jag att det hela skulle glittra lite så jag stänkte över lie crystal. syns inte så bra på bilderna men det är verkligen fint i olika ljus :)



Inget är gjort i ansiktet för idag är bara en hemmadag.. ska städa undan lite skräp strax å sen ta en promenix med hundarna. Ikväll blire bara serier med älsklingen. skönt att inte göra någonting faktiskt..



Och nu ser jag att jag även drog ruby som eyeliner under ögat samt lagt snowflake (mus) på vattenlinjen.. jag är lite yrig idag tror jag..



Och jag avslutar min periskodag med en ugly ass FOTD.. varsego! :P

Design

äääntligen är den klar! Och jag är så himla nöjd! Karin är ju bara bäst!!
Ser ni den inte tryck F5 :)
Spana in henne här hon har en underbar nagelblogg, sen är hon ju världens trevligaste också!



Snodde denna bild från henne bara för å visa vad läckra naglar hon gör! bodde jag i närheten skulle jag lätt anlita henne!
aja, tack så himla mycket karin!


Nu ska jag vakna till liv.. ja.. klockan är kvart i tre.. hehe. Sen blire persika sminkning :)

Tema rosa

Dagens tema är rosa :) Här har ni inspirationsbild:



Min blev inte så gulligt rosa.. för jag är ju så kär i ouch! och den är inte direkt diskret.. :P



Har använt mig av:
Pure lux: bubblegum, ouch!, pink diamonds
MUS: cover all mix, svarta ur tri brow
Mad gel eyeliner
too faced glittereyeliner



Började med svarta ur tri brow och la den i globlinjen, sen över den med ouch, samma teknik under ögat.
Sedan lade pink diamonds på som highlighter och bubblegum på rörliga ögonlocket. Pink diamonds ligger även på mina läppar :)



nu har jag äntligen fixat ögonbrynen.. nu får ni hitta någonting annat att klaga på.. Och ja, jag raderar era kommentarer.



Nu ska jag snart ta mig till jobbet.. och snart är min design klar! Karin är bäst!

Temvecka

Hade helt missat att daniella har en temavecka! älskar sådana, sen är det så skönt för jag har verkligen ingen inspiration.. ;)

Dagens tema bild är:



Färgerna är alltså blå-lila-vit och här är mitt bidrag :)



allt jag använt:
MAD: cobolt och pizzaz
MUS white, satin, snowflake, mixing medium och deep blue



Jag började med att lägga pizzaz i inner och ytterkanten av min öga, lämnade plats för i mitten.
Där lade jag på cobolt och suddade ihop färgerna för att inte få en skarp kant emellan dem. Sen doppade jag min snedskurna borste i mixing medium och plockade upp lite deep blue och drog som eyeliner, eftersom jag inte har en blå eyeliner.



både satin och white ligger som highlighter, just för att det skulle bli mera vitt. White är en matt skugga och det tyckte jag såg lite konstigt ut, så därför la jag på satin för att få lite mer skimmer i det hela. På vattenlinjen ligger pennan snowflae, mascaran är define a lash maybelline. Gjorde inte ansiktet alls idag. Är bara hemma och det kändes ganska onödigt.

Nu ska jag noppa min ögonbryn.. som ni tjatat om :P varför dom sett ut som crap är för att jag inte haft en pincett, så jag har tagit en rakhyvel för att få bort det värsta.. kanske inte världens bästa grejj.. :P men nu har jag en pincett iaf..



På läpparna ligger dock totally nude från too faced :)

Snark.

Jag somnade kanske... halv sex imorrse. Skulle ju vara ledig idag, men halv nio ringde jobbet så då var det bara att kliva upp och ta sig iväg. jag är lagom död nu.
gjorde en 3minutersmejk imorrse:



Bara lite rosa ditlagt med en globborste, sotad kajal och mascara. And off i go! hade bara 30min på mig från att jag vaknade till att bussen gick. Så blir det ibland..

nu ska jag äta mat å glo på tv å sörja min design.
Fast söta karin har erbjudit sig att hjälpa mig :)

:´(

Adjö min design. Det var trevligt å ha dig här :(


Jag har ju länge tänkt å byta.. men inte såhär abruput. Denna design är bara en gratis mall... en mer personlig får helt enkelt komma längre fram..
Jag är ledsen nu

att en sån liten sak som en mall kan göra en så ledsen.. snyft. Aja. Nu ska jag röka å sova.. buhu..

ehm..

Jag lixom..  råkade förstöra min blogg.
Försökte lägga in gamla koden igen..
funkar inte.

Jag kan ingenting om sånt här.

great.

Tidsbrist

Jag har försovit mig.. slängde bara ihop någonting snabbt, inget roligt att fota heller.. Men det är en enkel vardagsmake



nu måste jag rusa.. puss

600+

Nu har jag slagit 600gränsen på bevakare på bilddagboken. Det känns jättebra att många inspireras av mina makeuper! Otroligt roliigt! :)
Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. Jag har fastnat i mitt lilla serie tema, jag kommer inte på någon figur som har någon rolig dräckt eller sminkning..
Jag har min sailor moon som jag ska göra, men den kommer bli extrem och måste göras på dagen så jag kan ta bilder, plus vara ledig.. :p
Har du någon ide för en seriefigur som kanske har en speciell dräkt eller sminkning hojta till! för jag kommer inte på någon :(

Annars gör jag nog en önsk-sminkning imorgon.. om jag hinner. kommer inte somna på ett bra tag känner jag nu och jag ska jobba 13-22 imorgon..
Aja. Godnatt! :)

Purple sunset

jag började dagens make med att göra en rosa/svart sotning. Men sen fick jag syn på vackra grape och, ja. så fick det bli.. :)


Jag har använt mig av:
MUS: sirocco, white, violet storm och snowflake
MAD: alyssa
Pure lux: Smog
beauty form the earth: Grape


Jag började med att lägga sirocco med en globborste i globlinjen och fixera den där, en aningen suddat uppåt. Sen tog jag alyssa och la fuktad över hela rörliga ögonlocket, sen i ögonvrån och ytterkanten la jag smog, alltså inte mitt på.



nu skulle jag då göra sminkning sotad, men tog istället grape och la över sirocco och suddade den uppåt.
jag har ju använt min gel eyeliner till typ.. dom, senaste.. 20 sminkningarna iaf.. så idag tänkte jag äntligen göra någonting annorlunda :P jag tog min globborste och la grape under ögat, sen använde jag min violet  storm som kajal både uppe och nere.


På vattenlinjen ligger min penna snowflakes (jag älskar mus pennor, måste köpa fler!) mascara är mary kay och ansiktet är mary kay fukt och foundation, cover all mix och nmi rougepalett. använde min too faced shadow insurance som primer på ögonlocken.



Testade den igår och när jag kom hem såg allt fint ut, märkte ingen skillnad på den och min cover all mix, ska försöka att komma ihåg att kolla mer nogrant ikväll ^^




nu ska jag åka och jobba.. ha en bra lördag, å ta det lungt :)

Today im wearing this

kände för en grön sminkning idag, var ett tag sedan! grönt är så otroligt vackert!


använt mig av:
MAD: big money och charteuss
Purelux: forest
Makeupstore: satin, mysterium, snowflake
mascara define a lash
too faced shadow insurance


började med att lägga  Big money på 1/2 rörliga ögonlocket, längst in mot ögonvrån. Idag är inga skuggor fuktade, kände för å se hur dom ser ut utan att vara blöta :) efter big money så ligger charteuss på andra halvan. I bloglinjen drog jag forest och suddade den uppåt.


Den vita kajalpennan jag har på vattenlinjen är snowflake, eyelinern är gel eyeliner från mad och glittereyelinern är mysterium.. den har typ torkat och går inte längre att köpa.. det gör mig väldans ledsen för den är otroligt vacker :(


På kinderna ligger en av färgerna från min rougepalett från coastal och på läpparna ett läppglans från too faced.



jag länkade ju till sminkan för någon vecka sedan för att ni skulle spana in hennes och emmas fredagstema (som jag älskar) men just den dagen jag länkade så var emma sjuk., så vi försöker igen.. ^^
gå till sminkan ikväll och titta :)
Nu ska jag åka och jobba.. ha en bra dag!

Hair bows

rocketqueen skrev för ett tag sedan om sööta hair bows.. och eftersom jag har vääärldens bästa pojkvän fick jag just 2 stycken! nu vill jag ha dom! :)





Man kan köpa dessa på etsy



i övrigt har jag legat bakis idag.. så ingen sminkning. men imorgon är en ny dag! Godnatt :)

Festfixat

håret är plattat, lösfrallorna på. jag lyckades typ nästan! Så denna rekomenderar jag VARMT till alla som har svårt för lösögonfransar!



Ni hittar den på här eleven.se
den kostar 109 kr

det behövs självklart övning med denna med, men efter första försöket sitter lösögonfransarna nästan där dom ska! ^^



Frallisarna hittar ni btw på bf-beauty billigt å bra :)



me like :) Jag uppdaterade min make med smeta på lite smoke över hela min sminkning. jag gjorde en fet inpackning häromdan för att jag blivit så flagnig igen så mina ögonlock var ganska oljiga, så det hade åkt in skugga i vecken..
la även på älskade diamond från MUS. bättrade på kajalen och fixade lite rouge



Nu ska jag byta om också.. en dc t-shirt och mysbrallor får mig inte direkt på partyhumör.. ^^
ha en bra kväll allihopa!

Leverans från Eleven!

jävlar i min låda vad snabba dom var! Jag la ju order för 2 dagar sedan! tummen upp för det!



Här har vi alltihopa ;) nyfiken på ögonfranshjälp-saken. Är den svarta prylen mitt av sakerna.. Jag är värdelös att sätta på mina fransar, får inte kanterna att hålla så därför använder jag inte det. och ja, jag använder jättemycket lim.. :P



Från vänster till höger
MIST skuggor: aquarius, morris, hannas och andromeda
glittereyeliners från too faced: super freak, mad mad love, stalkerrazzi ooh & aah
Läppglans från too faced uppifrån och ned: i love myself, i know you want me, i´m perfect och dont hate me.

Lite besviken på glossen då dom såg ganska mycket mer färgstarka ut. Men vi får väll se sen när dom är på ^^

Sotning

kände inte alls för färg idag. Så det fick bli en klassisk sotning..



Jag har använt mig av:
MUS svarta kajal, sircco och smoke
Mary kay mascara



det hade ju varit otroligt snyggt om man hade isblå ögon.. aja. Drömma kan man ju :P jag började med ett lägga ett tjockt streck av min kajal längs ned mot fransarna på ögonlocket. sen suddade jag ut den med min sneskurna borste från MUS. Över den lade jag sedan sirocco för å få det hela lite mörkare. tog smoke i globlinjen och suddar ihop det hela.



under ögat använde jag faktiskt min globborste för å lägga ögonskuggan för jag ville ha ett bredare resultat. Sedan kajalen på vattenlinjen och kladda på lite mascara så var jag fit for fight. :)
ska bättra på färgerna lite och lägga på MUS glittereyeliner diamond nu.. Öl ikväll. det är ju onsdag! :P

Twilight

Helt off topic, jag såg twilight igår. Jag är kär. Det var bland dom bästa filmer jag sett på väldigt länge. hujedamej! oCH EDWARD? har aldrig förstått vad alla snackar om.. tyckte inte ens han såg bra ut. Jo men tjena lixom..
bjuder på dessa godingar. Ska åka och jobba, har gjort en sminkning men hinner inte gör inlägget.. Ni kan glo på dessa hela dan istället :)


sunset

alltså.. jag tror jag är lite off. ingen sminkning blir som jag vill att den ska bli.. men här kommer dagens solnedgång. Min inspirationsbild:




Jag har använt mig av min 120 palett, har markerat skuggorna som jag använt:



Och mina pilar är som vanligt rena konstverk! :)



Började med att grunda med cover all mix över hela ögonlocket, sen la jag den gula skuggan längst in mot ögonvrån, fortsatte med orange, sedan röd, sedan råsa och till sist lila. Följde samma färgskala under ögat



eyelinern är gel eyeliner från mad och mascaran är den silvriga från mary kay



På läpparna ligger ett glans ifrån pure lux, minns inte namnet och det står tyvärr inte på läppglanset :/
nu ska jag tvätta av mig skiten.. :P puss!

Damn eleven.se!

jag råkade se att eleven har delbetalning. Så jag råkade lixom lägga en order... alltså. jag och mitt klickfinger måste ta oss ett seriöst snack en vacker dag! Fy!



här är det jag beställe.. plus 4 ögonskuggor från mist.
Hej å hå..

Nu ska jag se på desperate housewives och 90210!
Imorgon bjuder jag nog på en solnedgång. Puss!

Mad

Kände för lite mad minerals idag och hade en önskning på en råsa/guld make. Så så fick det bli! :)


Tog först 24k och la över hela ögonlocket, fuktas. Sen la jag petal i globlinjen suddad uppåt. Sen gjorde jag ett misstag och tog sirocco från MUS och la i globlinjen, vilket man inte ska göra efteråt om man använder mineraler.. pucko. det tog bort all färg och jag fick slita som en galning för å få det hela jämnt. Aja, man lär ju sig av sina misstag iaf..


som primer ligger den vita ur cover all mix, men jag ska beställa too faced shadow insuranse och se hur den funkar så fort jag får råd :)


På läpparna ligger fuchia från maybelline. som rouge använde jag min rougepalett från coastal :) nu ska jag åka å jobba.. tjoho!



Purple rain

Här kommer dagens sminkning som jag inte alls är nöjd med.. för 5 öre. Men jag var stressad och hann inte göra om den. Så jag slänger upp den iallafall..



Började med att lägga satin (mus) som highlighter och lite i ögonvrån för att öppna upp ögat, Sen ligger butterfly(mus) på det rörliga ögonlocket. Som globfärg ligger beauty marked från mac.



Glitteryelinern heter Purple rain och är från mus. Därimot tyckte jag inte alls att den passade bra till denna sminkningl.. tyckte den bröt sig väldigt dåligt mot färgerna. Eyelinern gick åt helvete idag med plus att mina ögon började rinna..



Imorgon är jag ledig och tänkte försöka hinna med någon av dom önskade sminkningarna..
Sa till bejbi idag att jag önskade mig en resa till stockholm och 10.000:- att handla för på mac. inte för att det kommer hända, men jävlar vad roligt det hade varit å gå å ta precis vad man vill. är så hemskt nyfiken på det märket! aja, man får väll börja lägga undan pengar till en resa, plus shoppningpengar... ^^

Nu ska jag lägga mig i soffan och drömma mig bort.. puss

Sminkningar..

jag har fått många mail, samt förfrågningar på BDB om olika sminkning.. vissa färger.. vissa genrer.. osv. Det har varit så många så att nu kommer jag inte ihåg en enda. haha. dagens i-landsproblem! det är ju lite roligt hur hjärnan fungerar ändå..
Men men, iaf. Önska på, så jag har det samlat på ett å samma ställe iaf..


(bild snodd av google)



Too dolly

Ja.. här kommer min inspirerade too dolly look :)


Jag har börjat med att lägga muffin från mus över hela ögonlocket, samt i ögonvrån. Sedan tog jag cheerleeder från mus och applicerade den med en globbborste i ytterkante av mitt öga, använda samma borste till under ögat.


sedan tog jag sirocco från mus och gjorde samma sag, fast i lite mindre utsträckning för jag ville fortfarande se det rosa sticka fram :) Det blev ändå en ganska mörk sminkning. Lite mörkare än vad jag hade tänkt mig, men så går det när man provar något nytt :)


Jag har mary kay foundation och fukt och makeupstores cover all mix och coastal´s rougepalett i ansiktet. som eyeliner på övre fransraden ligger min gel eyeliner från mad som ni vet att jag är hemslt förtjust i för jag använder typ bara den nu för tiden.. :P på undre raden ligger min kajal från MUS utsuddad med en liten borste


Ska även lägga på fuschia från moisturieser extrene på läpparna.. ser på bilderna att jag har glömt det.. vadå nyvaken?

nu ska jag åka och jobba mit 14,5h skift.. hujedamej. Ta´t lungt!

Mac hello kitty

En väns vän skulle ju fixa hit lite mac hello kitty grejjer, men så har vi fått reda på att grejjerna inte kommer till sverige försän 15 mars. Det var tråkigt.
Det jag ser mest i fram emot är too dolly paletten, helt klart. Sjukt intresserad av den svarta och rosa i paletten! Men den som väntar på något gott..


 


Morgondagens make, (om jag vaknar i tid) blir inspirerad av denna palett, iaf den svarta och rosa färgen :) Nu ska jag slappna av i soffan och varva ned. Sen är det 14,5h arbete imorgon.. tjohej lixom. Godnatt på er!

Teal

Min bejb var i gbg igår för ett möte, så då passade jag på om att be om ett reflects glitter och en paint pot. Blev reflects glitter teal och black paint pot. så idag ville jag prova mina nya grejjer.


Jag grundade alltså med min paint pot över hela rörliga ögonlocket. sen tog jag lite fukt och hade på ytterst lite i mitt finger, för då ska tydligen reflects glitter fästa bättre. Och visst gjorde det det! Reflects glitter är vitt men blev blått över mina paint pot, ganska cool effekt. Har även läst att den ska vara fantastisk över turkosa skuggor så det måste jag ju prova någon dag också :)


tyckte att det blev ganska tråkigt att bara ha paint poten och glittret, så jag hade på lite av mus eyedust x-ray i globlinjen. Blev ett ganska så fint resultat ändå.


Min eyeliner är som vanligt mad gel eyeliner och mascaran mary kay, som highlighter valde jag idag muffin från mus, tyckte inte att det skulle ta över så mycket, och muffin ger ju ett fint skimmer


i ansiktet har jag mary kay fukt & foundation, min rougepalett från coastal och min cover all mix från mus. läpparna har inte fått någon färg än och det blir nog bara ett nude idag. Ska åka in och jobba strax.. Sen imorgon har jag ett dubbelpass.. så vi får se om jag hinner med någon sminkning. Annars får ni hålla ut till söndag :)



Sen har jag insett att jag aldirg ler på mina bilder. Inte ofta iaf, och det är ju rätt tråkigt ändå. men det är för att jag tycker att jag ser ut som ett miffo när jag ler.. hehe. Men men, eftersom tanken slog mig så tog jag ett kort när jag ler :)



Posion Ivy

Dagen make blir en tema make, och ingen mindre än posion ivy! därimot måste jag lära mig att inte vänta hela dagen innan jag sminkar mig.. bilderna blir inte alls nå bra i lamppljuset och färgerna får inte komma till sin rätt.. Men men. Inte så mycket att göra åt saken. Ska göra om maken någon dag när jag har tid över när det är solljus ^^



Färgerna för maken är alltså grön, röd och gul. Den gula syns knappt.. men ja, inte mycket att göra åt!


Innerst på ögonlocket ligger sassy från MUS och ytterst Teal från MAC. Det gula är Sunny side up från Pure lux



Gel eyeliner från mad och mascara från mary kay :)



Och så bjuder jag på en närbild på båda ögonen, gillar inte det för man ser ju alltid så toookigt vinögd ut! lyckas aldrig att få sådana bilder att se bra ut.. damn.. ^^

Näe, detta får faktiskt göras om någon dag så ni kan få bilder som gör färgerna rättvisa!

Nu ska jag vandra iväg till ica å inhandla mat.. puss på er :)

! !Livsviktigt! !

Detta inlägg har jag funderat på ett tag, och nu när jag har ökat ganska radikalt i läsarantal så tänker jag utnyttja det.

Detta inlägg handlar om liv.
Om chansen att ge någon annan ett liv. Och det är den största gåvan man någonsin kan ge.


Jag börjar med en kort historia om min älskade väns liv.
Våren 2003 fick hon ett tarmvred, och pga av några omständigheter dog hennes tarm, tyvärr.
Detta har resulterat av lång tid spenderad på sjukhuset, en del hemma. Kopplad till dropp under natten för att överleva, ja det går inte ens förklara vad denna människa har fått stått ut med.. Och jag kommer aldrig förstå hur hon klarar av det.

Just nu ligger hon på sahlgrenska i göteborg, långt bort ifrån hennes familj och vänner, i väntan för att få en ny tarm. Hon har transplanterats två gånger redan men tyvärr så har det inte gått vägen. hon bloggar här
Men det som en dag kommer att rädda henne är att någon dör, tyvärr. Men denna personen som kommer rädda min väns liv kommer ha varit med i donationsregistret.

Jag har alltid tänkt att donera mina organ den dagen jag dör. Men innan min vän blev dålig hade jag inte en tanke på att ordna så det verkligen händer! Och det är också meningen med detta inlägg.
Det finns så många där ute som har tagit ställning, men tyvärr inte anmält sig till registret.

Gå in på denna länk, och anmäl dig. Och snälla sprid denna information, länka till mig eller sno texten eller skriv en egen text.

Detta skivs inte enbart för min vän heller, utan alla där ute som behöver organ. En dag kan det vara du som ligger där.

Ta ställning du med!  -  Hjälp till att rädda liv


Guldig onsdag

Idag skulle jag egentligen gjort min sailor moon tolkning, och det skulle bli lite mer.. extrem än vad jag skulle vilja gå ut i egentligen. Men så ringde dom och väckte mig imorrse och gav mig jobb.. Så då fick jag tänka om.
Kände så hemskt mycket för bronze.. men när jag öppnade min minerals låda fick jag syn på Oak bronze och kunde inte slita mig ifrån den så så fick det bli! :)



Jag började med 24K (mad) och la den längst in mot och sen ut till ungefär 2/3. Därefter oak gold (båda två är fuktade), Suddade ihop färgerna med en torr borste, som också slet mig sig lite av 24k som jag inte kan få att fastna, så jag applicerade lite mer.



eyelinern är dragen med Gel eyeliner (mad) och dom små sträcken längst ut på linjen vid ögonfransarna ska vara där, det är inte jag som klantat :P min "fejk"fransar är också gjord med gel eyeliner på fri hand, så dom är jag extremt stolt över för det var första gången jag provade något liknande ^^



Och ett stängt öga, för att ni ska få se mina fejkfransar :)



på huden har jag Mary kay fukt + foundation och min rougepalett, på läpparna ligger ett moisturiser extreme nr 01 icy beige



w00t



Är inte oak gold och 24k underbara tillsammans då? rekomenderas varmt


När man tar bilder på sig själv så är det ibland svårt att vara seriös, speciellt när man spelar lite bra musik och är rätt uttråkad, jag bjuder på hela två idiot bilder.





haha, jag dör. Aja.. hejdå :P




Håret

måste ju visa håret också.. vet inte riktigt om jag är nöjd med luggen men det är ju inte så mycket att göra åt :p





Sen funderar jag på att göra det lite mer rött nästa gång jag färgar.. men det är ju ett tag till dess. Jag färgade håret på nyårsafton, och igår (2mars) hade det växt en centimeter. Frisören trodde inte ens på mig :P men saaaakta växer det, vilket suger eftersom jag vill ha låångt hår.. aja :P

Puss

Tuesdayyy

Ja idag är tisdag.. jag är ledig och ska åka och fika med sandra innan hon ska jobba. tjoho.
Dagens make blev inspirerad av sööta xsparkage på youtube.. ville inte sno den så jag gjorde om den ^^



Jag använde först smoke(mujs) i globlinjen för å få mer effekt och la sedan över butterfly(mus) , men det gav inte alls det resultat jag varute efter så jag tog fram pizzazz(mad).



Dom är ditlagda med en vanlig pensel från mus, den är intemärkt med nummer så jag vet faktiskt inte vilken, men sen suddade jag med min nya globborste som jag köpte på klubbkvällen. Gillar den redan! var otroligt enkelt att få ett jämnt resultat :)



Som highlighter ligger en blandning av satin och white (mus)



hope you like it. Nu ska jag röra mig mot stan :)

Övrigt..

Helt off topic.. I övrigt har jag nu sett klart stargate atlantis. 5 underbara säsonger.. och nu är det slut..snyft.. :( Ska ge mig på Battlestar Galactica och se om jag tycker om det. Jag måste ju ha någonting att roa mig med på mina sömnlösa nätter lixom! Gillar jag inte Bsg så står mig tusen åter.. namnam. Hehe. Aja. Puss på er!

Bilder

Jag har alltid haft ett ganska stort sminkintresse. min vän Sanna snöade i mig på makeupstore och jag blev fast. Satt och rotade lite bland mina gamla bilder på datorn och tänkte dela med mig av ett par med sminkningar jag gillade :) Då koncentrerade jag inte bilderna på sminket men jag ser ju iaf :)




bilden som inte är mig är min älskade jonna :) sminkade henne någon underbar kväll för lääängesedan..

Tjoff

Jag hade tänkt mig en grön-blå-röd make.. men när man bara gör utan en plan så blir det inte alltid som man har tänkt sig. Det gröna och blåa tog över hela ögonlocket, och jag ville ha lite rött så jag la det under ögat, vet dock inte om det var en sån bra idé..



Jag har använt mig av min 120 palett.. och som vanligt när jag gör utan en plan så kan jag inte säga vilka färger jag använt.. jag tar lite.. blir inte nöjd, tar en annan osv..



som vanligt är det gel eyeliner och mary kay mascara :)



det röda bryter ju av ganska snyggt.. men det kanske är lite to much..



På ansiktet har ja mary kay foundation, och rouge paletten från costal scence



På läpparna ett läppstift från MUS



åsså en bild långt ifrån för nu ska jag åka å klippa mig å färga håret :)

'


Colour like no other

försökte tänka på hur jag ska sminka mig idag.. och reklamen Colour like no other kommer upp i huvudet. Så nu ska jag in i min lilla sminkhörna och trixa.. :)



i övrigt är den reklamen så otroligt ball!

Tips & trix..

Dags för lite tips, var ju längesedan!



Smörj er inte under/på ögonen med vanlig loution!

oavsett vad ni kör med så rekommenderar jag alla att köpa fukt som är avsedd för ögonen.
Varför? jo för att vanlig fukt är för starkt för den sköra huden och kan göra att man blir mörkare under ögonen!
man ska heller inte smörja det rörliga ögonlocket (förutom vid behov, mina blir torra på vintern)
rörliga ögonlocket återfuktar sig själv, smörjer man blir det bara otroligt fet hy just där
och sminkar man sig så märker man av fet hy ganska väl :)

Hoppas ni tycker om dagens :) nu ska jag se nån serie sen hopp i säng! längtar till imorgon då jag äntligen ska klippa mig å färga håret.. har inte varit till frisören på ett paaaar månader :P

Lila make

Dagens make ska ju upp också :) bilderna blev dåliga å jag var stressad och hade inte tid att ta nya så ni får nöja er med det :)


Här har vi Satin, Elf och flip, samtliga från MUS



På läpparna ligger ett läppstift från mus, härligt rosa


Namnam



På rörliga ögonlocket ligger flip, i globlinjen elf och som highlighter satin
eyelinern är som vanligt gel eyeliner från mad och och mascara från mary kay
sen snäll person berättade också att den kostar 250 kr den lilla räkan!(mascaran)

har kännt mig så tråkig och färglös i ett par dagar nu så imorgon kommer färg!.. om jag hinner. Ska klippa mig kl 11.45 å sen jobb.. så jag hoppas jag vaknar i tid.. hehe :P

Puss på er

Vinnaren!

Här har vi vinnaren med motivation:

Postat av: Leijona

Läser din blogg varje dag för att få inspiration till egna sminkningar. Dock är jag rätt "blyg" och vågar inte ta i med mina egna sminkningar, men jag hoppas att jag kan ändra på min inställning till starkare färger. Jag känner nu att jag börjar kliva in i en annan sminkvärld då jag läser en hel del olika bloggar och liknande om smink, men din klår många med hästlängder! ;) Skulle vara skoj att vinna lite starka färger så jag kan öva lite :) /Ellinor aka Leijona på bilddagboken

Hoppas detta hjälper dig på traven då och att du vågar ta i lite mer i framtiden! Så kul å se folk i färg :)

Det var verkligen jättesvårt att välja en vinnare, det stod till slut mellan 2 st och pojkvännen fick välja :p så ska ni klaga får ni klaga på honom, hehe :P Önskar jag kunde skicka något till alla er, men det skulle bli lite dyrt :p

Iaf grattid Leijona!

sista dagen

Idag är sista dagen för tävlingen! glöm inte :)



Klicka här för att komma till pågående tävling

Jag har gjort en sminkning men hinner inte visa, ska åka och jobba nu.. Men hoppas ni får en bra söndag! Jag slutar jobba kl halv nio.. är väll hemma till nio så då drar jag en vinnare. :)


RSS 2.0