Sussie´s Saga -

velvet

Häromdan var jag på stan med karln, vi var in på makeupstore och jag gav honom dom ledsna
ögonen som han säger inte funkar, men visst gjorde det de :p
bla kom jag hem med skuggan velvet och läpppennan Pink och det ville jag prova idag!


började med brown sugar, sen med en globborste sota dit velvet. Sist på med highlightern muffin som passar väldigt bra till denna look. Sen på med pennan dark chocolat runt ögat..


Sen åkte vi och handlade och när jag kom tillbaka så bättrade jag på det hela med att mörka ned den och lägga på glittereyelinern cocho lux


På läpparna ligger alltså pennan hot pink. Nu ska jag åka och jobba, den vackra sommardag. Blä.


uppd fredag :)

sådärja.. la till lite vinrött ifrån min 120 palette och glittret oiron :)




fredagsnöje

Idag har jag spenderat hela min dag på stan med söt-jonna. Ikväll äre fest för hela slanten, en gammal vän fyller år, samt att några människor jag inte sett på ett par år kommer, så det blir nog grejt! behöver lite uppmuntring i allt som pågår. får dock ta det lungt med alkoholen så det varit en känslosam dag.


Kvällen make:



allt är ifrån MUS förutom space som är ifrån MUC (fick min MUC leverans idaaag..tjoho 15 nya skuggor!! :P)



Jag började med att lägga white i ögonvrån ut mot ögonlocket. Sen la jag explore i globlinjen och suddade ända upp till öpgonbrynet, la över oh so fresh i globlinjen och suddade in i explore.
Pigmentet space ligger på yttre rörliga ögonlocket, insuddad i dom andra färgerna.



Kajal på vattenlinjen, utsuddat med en snedskuren borste och min geleyeliner från mad på övre vattenlinjen. Lösögonfransarna är ifrån bf beauty som jag fick som gåva. appliceringen var inte den snyggaste men det syns ju inte om man inte står 3cm ifrån mitt öga :P



Ska gå och mörka ned sminkningen tror jag.. samt lägga på lite glitter.. tar bild så kommer en uppdaterad verision sen.. fick så mycket tid över :)


Färgglatt

Det måste vara vad jagh trivs bäst i .. bruna och svarta toner är tokigt snygga.. men det känns ändå bäst när det är minst 3 färger på ögonlocken :)


Idag var det makeupstore för hela slanten..


innerst ligger explore, det lilla gröna heter bamboo, sen ligger ruby, även under ögat lite. PÅ ruby under ögat ligger cooler och till sist under ögat ligger deep blue. ska nog börja sno puritys ide om att göra streck och skriva namn.. men idag har jag inte tid.


Ska åka och övningsköra snart... på min lediga dag.. typiskt :P Aja.. Puss på er!



Bara en liten notis, som bruden i denna video som sjunger (mm twiliiight...) så vill jag har mitt hår, det var henne jag visade en bild på. jag kan ju inte säga att frisören lyckades :P

Sen börjar jag fastna för låten också.



Isadora smokey eye

Idag var det sotning på G, ska testa på deras egna sätt som man fick med paletten lite senare, men jag hade lite tidsbrist idag tyvärr, så det fick bli en enkel sotning :)


Den ser inte så läcker ut på denna bild.. hur jag en knäppte såg det bara kladdigt ut.. och ja.. mina ögonbryn behöver noppas. tjoho..



här ser den ju lite bättre ut. har färgat håret också.. är nöjd men det var inte vad jag ville ha, förstår inte varför det är så svårt att göra RÖTT hår? Visade tom bild.. Aja. Får färga hemma nästa gång med tanke på att frisörerna inte verkar klara av det.


Sotning är enkel, bara en svart skugga som suddats ut, samt lite kajal. voila!


Nu ska jag åka och jobba. Puss på er! /suss

suss här

Nu har hon varit borta i 3 veckor och 1 dag. jag har burit smink 2 ggr tror jag..
men imorgon tror jag fan att det är dags igen. en mörk sotning känns aktuellt!

jag klickade även hem lite prylar ifrån makeupcosmetics som fia tipsade om.. spännande.
och min söta älskling ska köpa 5 olika gel eyeliners från mad!

Så, om jag hittar tid imorgonbitti kommer en sotning upp, annars imorgon kväll.
Puss på er!

MetalBarbieCC fyller ett år!

Detta är en av mina favoritbloggar och hon firar sin ettårsdag med en tävling. Hon är en fantastisk MUA och en ball rockbrud, som träffar alla möjliga bra och fantastiska rockband, eftersom att hon också är journalist. Jag älskar att se bilder från hennes olika fotosessions, bilder på henne själv och härliga rocktroll. Hon har nog varit med om allt jag har läst och drömt om i efterhand. Här kan du tävla.

Sephora by OPI; Mermaid in the shade


OPI gör ju som känt samarbeten med olika företag, däribland Sephora, en stor, amerikansk skönhetskedja. Lite som Kicks, fast enormt mycket större och med ett otroligt sortiment! Sommarkollektionen Sephora by OPI Mermaid in the shade får mig att dräggla och pipa okontrollerat. Vill ha vill ha vill ha! Gröna, blåa och gråa nyanser, som direkt uppstigna ur det grekiska havet, vackra nog åt en gudinna. Jag kan nästa höra Ariel brista ut i sång, eller nej, det var ju jag! Det är så synd att inte Sephora skeppar till Sverige, och det verkar inte bli några framsteg på den fronten. Om du ska till USA i sommar, missa för allt i världen inte Sephora, ett mecka för beauty junkies och sminkgalningar. Färgbeskrivningar av Mermaid in the shade hittade jag på latestbeauty.com, en blogg/community/forum, men det berättar jag mer om sen.
  • Water Baby (an opaque silver)
  • Mermaid to Order (shimmering green-blue)
  • Lagoon-a-Beach (shimmering light blue)
  • Just a Fairy-tail (shimmering silver)
  • Underwater Fantasy (shimmering cornflower blue)
  • Blue Grotto (deep ocean blue)

Jag tror inte att jag kan leva utan Mermaid to Order, Blue Grotto och Water Baby. Vilka skulle ni vilja lacka tosingarna och våfflorna med?

Här hittar du lacken.


MUC och andra inköp

Äntligen funkar det igen! Det har varit ordentligt frustrerande att inte komma in och kunna visa er allt jag fick hem igår. Men nu så!

Självklart beställde jag ifrån MUC i fredags, med bankande hjärta och flämtande VISA-kort. 10 fullstora eyedusts för 349 kronor klickade jag till mig, och sedan tyckte jag att det var så onödigt att betala frakt, när det bara saknades 51 kronor till fraktfritt, så jag köpte på mig ett gäng prover och en pensel för 99 kronor. Dessutom fick jag ett penselset och ett extra prov på köpet! Det var som en dröm att öppna paketet, men tyvärr måste jag också klaga lite. Penseln jag köpte dammade när jag tog den ur förpackningen, som om den hade blivit använd innan. Dock tror jag inte att så är fallet, utan att den kanske bara har legat illa till innan den förpackades. Dessutom antar jag att de på MUC hade mycket att göra, med tanke på det pangerbjudande detta är,  men tyvärr så hade lite eyedust hamnat utanför förpackningen, men innanför förseglingen, så jag hann bli ordentligt nedkladdad av olika färger innan alla burkar var avtorkade. Och sen är ju inte posten kända för att hantera paket kungligt omsorgsfullt heller. Men med tanke på hur mycket saker jag har fått för 448 kronor, är det sannerligen inget att hänga läpp över. Åh, jag kan inte vänta tills jag får sätta penslarna i dem och smycka mina ögonlock, få känna mig flådigt vacker och skapa roliga kombinationer.




Dessa färger skaffade jag i fullsize: Golden Egypt, Beauty, Luxury, Blackstar Blue, Destiny, Lucky Silver, Mystic, Blackstar Green, Golden Olive och June. Först ut att användas kommer bli Luxury, som är en enastående vacker grön. Och denna ska jag banne mig fotografera!


Proverna består av: Gul concealer (som ska täcka mörka ringar under ögonen), Liza (rouge), Maggie (rouge), Time, Sound, Eden och Stay. Jag kommer faktiskt inte ihåg vilken av dem som var gratisprovet.

Penslarna vid första intrycket känns mjuka och silkiga, men det är svårt att avgöra om de kommer att klara jobbet. Vi får se.




Dessutom kunde jag inte låta bli att köpa Telescopic Explosion ifrån L´oréal för 130 kronor på en lokal skönhetsbutik, och en nagelhärdare från Mavala. Nu ska mina skivade naglar få något att bita i, en gång för alla! Jag hoppas att de kommer komma i form till i mitten av juni, för nu mår jag nästan dåligt av mina nakna tassar.



Blogg.se samarbetar inte!

Hej sötnosar! Det har blivit något helknäppt med blogg.se, och det funkar inte att lägga upp bilder och skriva samtidigt. Jag har massor att visa er, så när blogg.se mår fina fisken igen kommer jag överrösa er med inlägg! Puss på er!

Suss igen.



Hej allihopa! Jag vill tacka så hemskt mycket för era kommentarer och tankar, det värmer något otroligt. I sådana här tillfällen är det ju vänner och bekanta som håller en flytande.

På bilden har jag på mig ett diadem från indiska som ramlade ned i min påse på min lilla shoppa-för-att-bli-glad dag.. ursött. Måste göra en sminkning som matchar det när jag orkar!
hade en enkel sminkning denna dag utifall tårar skulle komma. Kakaow (mus) ligger i globlinjen, och muffin på rörlliga ögonlocket och som highlighter.

Det var allt ifrån mig.. har ingen aning när jag gör ett till inlägg. Massa pussar iaf!

Mängdrabatt hos MakeUpCosmetics!

Jag surfade in på www.makeupcosmetics.se och såg att de har en sanslös mängdrabatt på sina ögonskuggor. Jag tänker låta klickfingret göra sitt och skaffa mig tio fullstora skuggor för 349 kronor. Ska du?


Favoriterna för tillfället


Här är de produkter jag använder mig mest av just nu.

Duschcréme och body butter i doften Wild cherry, från The Body Shop såklart. Jag älskar den söta, men friska doften av körsbär och körsbärsblom. Det är något med körsbär som får mig att känna mig som en tvättäkta pinuppa, så självklart slänger jag mig över de flesta produkter som har något med körsbär att göra. Helst har jag något som smakar eller doftar, och i synnerhet på läpparna. Har ni några tips på produkter jag skulle kunna gifta mig med?

Ovanpå Body Buttret ligger Essies naglebandsolja, med doft av aprikos. Jag har aldrig haft en nagelbandsolja förut, och är verkligen förbannad på mig själv för det. Tänk så många nagelband jag hade kunnat rädda, och kanske hade inte mina naglar varit i det skick de är nu om jag bara hade smort dem några gånger i veckan. Nåväl, nu har jag den och den är alldeles underbar, och jag hoppas att innan sommaren är slut så ska mina naglar sluta skiva sig i samma utsträckning. Återkommer med utveckling.

Längst upp till vänster ser ni Vitamin E moisture SPF 15, också från The Body Shop, som jag smörjer ansiktet med, och jag tänker fortsätta med det sommaren ut. Den är ganska tjock i konsistensen, går in snabbt i huden och är i princip doftfri. Och det bästa av allt, SPF! Ända sen jag fyllde 21 har jag fått en enorm rynknoja, och även fast jag tycker själv att den är förkastlig och går emot allt jag tror på, så står jag likväl framför spegeln och ser de fina linjerna växa sig djupare än dalarna i Grand Canyon. Men SPF är viktigt, oavsett rynkrisken, för det finns värre saker att oroa sig för. Dessutom, vem vill se ut som en tomat i ansiktet och undvika solen för att man har bränt sig? Pass, säger jag!

Mayday! Mayday! Jag har varit nyfiken på REN i evigheter, och jag äger faktiskt ingen allround-salva, så jag tyckte att det var på tiden att införskaffa en. Den har en utpräglad rosdoft, som jag inte kan påstå att jag älskar, men jag tycker inte illa om den heller. Hittills har jag använt den på mina läppar och torra näsa efter förkylningstider och den funkar faktiskt. Men jag behöver testa den lite till, och på lite fler ställen, för att kunna göra en riktig recension.

Mitt i högen ligger False lash effect mascara från Max Factor. Jag var tvungen att hoppa på toalettborste-mascaratåget, och testa en i alla fall och jag är mycket nöjd med mitt köp. Det kommer en recension på denna snart, men jag vill gärna testa lite till. Och på någon annans fransar än mina. Men jag rekommenderar den absolut inte till underfransarna. Fast å andra sidan kanske jag inte har fått in den rätta knycken än. Eller så borde jag inte knycka alls.

Sist, och minst, är Yes! Yes! Yes!, ett Lip Butter från The Body Shop (igen, tänker ni. Jag är inte sponsrad, detta är enbart en slump). Doften är fruktig, smöret är vitt och känslan är underbar. Dessutom går minst 64,90 kronor för varje såld burk till The Staying Alive Foundation, som stödjer gräsrotsprojekt som arbetar med projekt för att hindra spridningen av HIV/AIDS i hela världen.

Nu har det blivit dags för att laga mat och kanske se en film. Vi hörs snart igen!

blast from the past

Hej på er!
Jag är tillbaka och gör ett litet inlägg.. Vi kämpar på allihopa men det är oerhört tungt. har aldrig varit med om någonting liknande.. aja. Nog om det. eftersom jag inte sminkar mig längre av uppenbara anledningar så har jag lekt med naglarna. Fick hem ett nagelkitt från bfbeauty med 20 st artnail lack. Lägger upp bilder någon dag när jag har ork för det. Men detta är ett urval av vad jag lekt fram.. det är stulna ideér, så jag tar inte äran för dom.. förutom den i guld, men den blev ju inte så speciellt vacker... att göra dessa raka streck med budget pennor är inte så enkelt om vi säger så.









det är lite av vad jag har "roat" mig med. Jag vill verkligen göra en tutorial till sminkans tävling, men jag vet inte om jag orkar det. Har stora beslut framför mig. Att förlora en vän.. det önskar jag ingen.


Jag hoppas allt är bra med er där ute! Och att ni tar hand om Fia och är snälla mot henne!
Massa pussar - Sussie

Dagen efter...

God kväll sötnosar. Hoppas att ni har haft en spännande helg med lyckade sminkningar att vara stolta över. Själv sportade jag mina Hotties med ett par röda läppar och ett försök till fantastisk hy. Kvällen spenderades i en park i Gävle med kubb och rosé, och avslutades relativt tidigt. Men trots att jag kom i säng i tid, druckit mer vatten än en späckhuggare och rengjort och smörjt huden, kändes det som att den behövde något extra. Jag rekommenderar starkt Apivitas ansiktsmask Orange, med syftet att skänka ny vitalitet och lyster till din hy. Ibland känns det verkligen som att jag känner hur kroppen förbränner alkoholen och särskilt i ansiktet, men den här masken är så svalkande och uppfriskande att allt obehag lindras. Den innehåller små, små exfolierande korn, men jag brukar alltid skrubba ansiktet innan jag lägger en ansiktsmask, för att den verkligen ska nå på djupet.

Rengör ansiktet, följ efter med en ansiktsskrubb och stryk på ett tunt lager av ansiktsmasken, undvik ögonen och läpparna. Låt verka i 10-15 minuter och skölj sedan av med ljummet vatten och avsluta med iskallt vatten för att verkligen vakna till. Smörj och sen är det klart!
Apivita har många olika ansiktsmasker och finns bland annat att köpa på Åhléns för 35 kronor och smink.nu för 29 kronor. De finns en mask för de flesta syften och hittills har jag testat ovan diskuterade, Argile, med lera som ska vara djuprengörande och Whitening för regenerering och utjämnande av hudtonen. Dessutom räcker påsarna till minst tre appliceringar var, vilket är kanonbra och ekonomiskt. Nästa gång ska jag prova Pink Clay, som också ska vara rengörande, men vad skoj med något rosa för omväxlingens skull! Har ni någonsin provat den?

Blk-Bila-Bong!

Det fick bli Blk-Bila-Bong idag, som jag har suktat efter ända sen Isadora släppte Spellbound black, som förmodligen var bland de största besvikelserna hittills. Jag älskar China Glaze´s förmåga att göra mörka lack med mycket skimmer som inte "äts upp" av de mörka pigmenten. Jag tycker också om penslarna, men man får vara försiktig, för även om det verkar vara lagom på pensel, tenderar de att ha för mycket ändå, vilket märks efter cirka 10 sekunder efter avtorkningen.
Blk-Bila-Bong har en svart bas, med safirblått skimmer i som får naglarna att se kungligt gotiska ut. Skulle det ha funnits nagellack åt kungligheterna på 1300-talet, skulle detta varit ett riktigt must-have. Alla bilder är tagna i solljus, för bästa skimmer-exponering. Ett lager baslack från Depend, tre tunna lager BBB och ett lager Fast Forward. Jag tror att det skulle klara sig med två lager, men se då till att de är tämligen tjocka. Jag tycker inte heller att det är i behov av ett snabbtorkande överlack, men jag kunde inte låta bli att prova det.



Denna bild är tagen på balkongen i direkt solljus. Ser ni det otroligt vackra skimret?!


Den slokiga växten till höger ska få dödsstöten så fort jag får tid. Katten blev så nyfiken på det jag höll på med, så jag tyckte att hon kunde få med på bloggen också.

Nu är det dags att ge sig ut i det vackra vädret och spela kubb med mina arbetskamrater. Hoppas ni får en härlig lördag.

Haul!

Hej sötnosar.

Hoppas att ni mår bra och fick tag i något vackert från A rose romance-kollektionen idag. Tyvärr har jag själv inte kunnat lägga vantarna på något, på grund av min geografiska läggning och skönhetshandikappade stad, och min kära vän Mimmi som bor i Stockholm begav sig till Bratislava. Nåväl, förhoppningsvis finns det väl några See thru lip colour kvar på måndag. Jag får helt enkelt lära mig att leva utan Beauty powder Blush of youth.

Nu till inläggets syfte: Jag fick paket idag! MAD Minerals och H2T låg och väntade på mig när jag kom hem, och det var nästan som julafton en stund. Jag köpte nio prover från MAD och fick ett prov i en påse, som vanligt. :) Från H2T hade jag beställt fyra nagellack från China Glaze och två par lösfrallor från Ardell. Välkommen att frossa i följande bilder.


Här har vi hela paketet. Några glädjetjut utropades över de vackra färgerna från MAD.


Högst upp har vi Kunzite, andra raden till vänster: Chance, höger: Magic.
Tredje raden till vänster: Ginseng, höger: Supernova.

Högst upp till vänster: Be Kind, höger: Whisper Green.
Andra raden till vänster: UR Fine, till höger: Cat´s eye.
Längst ned: Alluring. 

Nu till nagellacken!


Här ser ni Blk-Bila-Bong till vänster och DV8 till höger. Utöver dessa köpte jag Liquid leather och Fast Forward Top Coat.
Det kommer bli notd`s på alla i sinom tid, men om ni inte kan vänta så föreslår jag att ni tittar in hos Sminkan, hon har alla dessa i sin ägo.

Detta är Ardells frallor, Hotties och Lacies, långa och flirtiga och inget för den diskreta flickan. Jag har alltid älskat Ardells fransar och började med modell 105, men tyckte att de blev för mesiga. Sedan träffade jag på modell 111 och en romans spirade. Men än en gång, på grund av Gävles magra utbud fanns de aldrig att tillgå. Och det är aldrig roligt att betala 65-100 kronor för ett enda par, en enda blöt, obetänksam kväll och de är förbrukade. Men jag bedömer att Lacies är samma som 111 och nu ska vi få lära känna varandra ordentligt.

Morgondagen kommer spenderas i Gävles trevligaste park med kubb och arbetskamrater, och självklart tänker jag utnyttja mina nya produkter. Vad tycker ni att jag ska använda? Vilka skuggor, vilket nagellack och vilka frallor?

Ha en trevlig fredagskväll och glöm inte att spana in Sminkans och Emma P:s boktema!

Privat blogg

Det var väll ganska mycket på tiden att jag startade en privatblogg.
http://bakomsagan.blogg.se
Designen är ju inte så läcker. Kan inte sånt. Men men.

När jag är back on track så kommer denna blogg självklart vara mitt förstaval med att sköta om. Men eftersom jag pausar från allt vad som har med makeup att göra, och inte vill tråka ut er med dravel om min sorg, så kommer jag blogga på bakom sagan för dom som är intresserade.

Så från och med nu är sussies saga en helt renodlad sminkblogg.

Ta hand om er, Glöm inte kärleken.
ett citat jag snor från makeupbyrisa på youtube ( som verkar vara en fantastisk människa )

Live and let live! And make sure to love, especially yourself.

Vi syns vänner!

Det är väll dags..

att plinta ned ett par ord här.
Min hjärna och jag åker på semester.

Igår hände något... ofattbart. Och jag vet att jag är långt ifrån den enda som inte förstår.
mina tankar går ut till dig nu, min änglavän. Jag älskar dig.

11/5-09 är ett datum som förevigt kommer hänga över mig.
En bit av mig följde med dig, och den vill jag att du ska ha kvar.




Det finns ingen sten så tung
som sorgen vi känner.
Det finns ingen ros så vacker
som minnena av dig.




Bloggen är som sagt död nu. vi får se om Fia slänger upp något! Jag vet inte när jag kommer tillbaka, Antagligen när det lugnat ned sig, en hel del.

Hur en medbloggerska blev till...

Hej allihopa!

Fia heter jag och ska numera medblogga med Sussie. Vi träffades på en fest i januari i år och jag fångades omedelbart av hennes snygga sminkning. Det ena ledde till det andra och vi spenderade resten av kvällen med att prata smink och om våra favoritbloggare, och jag föreslog något oblygt att jag gärna skulle blogga med Sussie om hon ville det. Och det ville hon! :D


Jag skulle vilja inleda min bloggkarriär med att hylla en av mina favorit-webbshoppar: Blush.se! Jag beställde en UDPP och 24/7 eyepencil Dime för en tid sedan. Allt kom hem och jag betalade fakturan och det var frid och fröjd. I onsdags ringde Blush till min sambo (kontot står i hans namn) och bad om ursäkt för att leveransen av UDPP och ögonpennan tagit så lång tid, och de skulle skicka pennan och en present fraktfritt som kompensation. När sambon berättade detta för mig blev jag förvånad och sa åt honom att maila genast om att vi redan fått produkterna. En timme senare ringer (!) en av medarbetarna upp honom och ber om ursäkt igen, och beslutar att vi får behålla ögonpennan och presenten ändå! Det kallar jag kanonbra service. Presenten gick inte heller av för hackor; två mininagellack och en Hand Smoothie från Essie, prover på Smashbox Photo Finish Primer och foundation, Ted Gibsons Hair Sheets och en gratis 24/7 eyepencil från Urban Decay. Heja Blush!


I fortsättningen kommer jag bidra med sminkningar, recensioner, teman och lite annat och jag hoppas att jag kommer lära mig att fotografera så ni kan få se mina sminkningar!

Vi hörs snart igen!


Missmatch 1

När jag ställde frågan om vilka färger som absolut inte går ihop så vann nog blått och rött. Men jag fick en del andra roliga förslag också som ja ska prova på. Men dagens är alltså blå och röd, och.. jag skulle nog inte välja den här sminkningen för en utekväll om man säger så.. :p Men den var nog rätt frän ändå.


Som ni vet så lider jag av brist på röda skuggor så idag fick 120 paletten komma fram och leka, har använt en två blåa och en röd skugga ur den. Den röda som ni ser på rörliga ögonlocket, sen en mörkblå längs globlinjen, utsuddad med en ljusare nyans av den blåa. Den ljusare ligger också under ögat.


Sen har jag hittat en ny pärla! Var på åhlens häromdan och såg viva la divas glittereyeliner, och bredvid stod något som hette miniglitter.Det är alltså mer färg än glitter men är utformat på samma sätt. tyvärr hade jag bara råd med en och någon mer denna månad lär det inte bli, men sen skare shoppas en av varje färg!! Den var lättapplicerad och den blåa färgen lyser verkligen, det gör sig dock inte bra på bilderna. Men det är någonting jag rekomenderar!


Och oooh.. en FOTD med uppsatt. haha. mitt hår är flottigt och jag orkade inte duscha idag. :P

Fick face´s mascara hem i brevlådan idag också, och den måste jag tyvärr ge minsta möjlga betyg. Borsten är alldeles för bred för hylsan, då den klämd ihop när man drar ur den. Den ger varken volym eller förlägning, bara en dutt färg.

Bläsh

sånt här kan verkligen få en på dåligt humör ibland..
(och har inte folk fattat det så är den nedre bilden när jag inte hade sovit på xx timmar och bara hade tråkigt ovh gjorde något fult... ) fick länken skickat i email.. vissa människor är för söta dock!

Nej, jag är ingen makeupartist.
Nej, jag kanske inte gör så jävla bra sminkningar.
MEN
Min blogg är för mig för jag tycker att det är skitroligt, och tittar det in någon här då & då så är det bara ännu roligare. Samma med min bdb. (bdb finns bara till för att kunna ladda upp gratis bilder via mms)
Så istället för att tracka mig, leta rätt på mitt mobil nr mm så kanske ni borde skaffa er ett liv och inse att ni kan göra vettigare saker med eran tid?


Nu ska jag sova. Imorgon jobb 11.30 till sent. Bläsh. Usch. less less less!


Stiger jag upp i tid imorgon så kommer något nytt upp.. annars få ni vänta till måndag. ilu!

Lila

Dagens plan med min make var lila.. det hände lite mer också :)
Har använt mig av
Purelux saffron, sunrise
beautry from the earth grape
mad cooler
mus sassy


Började med sunrise i ögonvrån, följt utav saffron. Sen i ögonkanten eller vad man ska kalla den så la jag på grape, i mitten på fransraden ligger cooler och i ögonvrån under ögat ligger sassy.
Sorry har inte tid för en länge förklaring.. nu ska jag åka och jobba.. Puss!



Rastlös

Är man för rastlös för att lägga sig när man kommer hem ifrån jobbet så kan man alltid kleta på eyeliner på ögat. det svarta i globlinjen är ju inte lagt för å vara snyggt. Skulle bara leka. Men sen fick jag för mig att göra en blomma, och den är jag faktiskt relativt nöjd med!


Aja, avtvättat nu, ska lira någon låt på GH sen försöka sova.. puss!

Rubrik

Hej å hå.. idag blev det ingen mitchmatching med färger.. det kommer, jag lovar :) Kände för rosa och svart idag..
Har använt mig av: Babydoll, jubliee, satin (mus) och en silverfärg från min 120 palett.


Jag började med att lägga babydoll över hela rörliga ögonlocket samt lite ovanför globlinjen. Sen drog jag ett svart streck med jubilee med en globborste, sen suddade jag det uppåt. Där det svarta sedan slutade la jag på den silvriga från paletten och blendade in den. Som highlighter ligger satin.


På vattenlinjen ligger pennan snowflakes och för att markare fransraden använde jag lite utav kakow(mus) med en smal sned borste. Med samma borste la jag min gel eyeliner från mad, jag hoppas verkligen min nästa lön blir bra så jag har råd att beställa lite mera från mad minerals! Mascaran är define-a-lash.


Nu ska jag göra mig redo för att åka och jobba.. några andra ska spela kub och dricka öl.. skojj för dom då! :p

Fråga

Undrar om ni kan nämna två eller flera färger som ni tycker veeeerkligen inte passar ihop :)
Är sugen på att lägga lite olika smink med färger som inte går ihop och försöka göra det snyggt! :)


Ps Tyra har en tävling

ehh..

försökte mig på en liten annorlunda regnbågsmejk idag. Vi kan helt enkelt säga att det gick åt helvete.. Och nu måste jag åka till jobbet.. tjoho lixom?

regnsbågsinspirerad

Det regnar ute..så någon direkt vår inspiration har jag ju inte idag.
Därimot kom jag att tänka på regnbågen och använde mgi utav några färger som finns i den :)


Började med saffron från pue lux över hela rörliga ögonlocket, samt ovanför globlinjen. Sedan Ousch från pure lux i kanten, och längst in mot ögrånvrån ligger lemon från beauty from the earth.


Under ögat ligger pennan violet storm(mus), och på den grape från beauty from the earth. På vattenlinjen ligger blueberry från beauty from the earth. Som highlighter ligger satin ifrån MUS.


Jag filmade faktiskt denna sminkning.. hahahha. Jag vill inte se den filmen, och tur hade jag att min överföringskabel är bortaaa.. så ja. Vi får se när den hittas. har inte sett den sen jag flyttade kom jag på nu..



Sen ska jag passa på att berätta att jag ska få en liten medbloggerska (och jag hoppas detta inlägg kickar igång henne) :P Fia heter hon, resten får hon berätta själv :)

eyeliner och läppar

Kände inte riktigt för färg idag.. så jag körde bara på eyeliner å läppar. Plus lite kakow i globlinjen. Måste rusa, ska hem till en vän på en cigg innan jag ska jobba. Jag måste hämtas hem min cykel, hur ska jag komma ihåg det? aja. Puss
Detta skulle ha blivit publicerat innan jag åkte men så blev det tydigen inte..





en sån där känsla.

Ni vet när man bara har lust att ge världen ett finger? en sån där känsla som trycker ned allt du är som person? en känsla som sitter djupt inne i magen och bara värker? Just en sådan har jag nu.
Imorgon börjar vi om igen..


Puss?

silver

Kände för silver idag, så jag tog fram min 120 palett och lekte med.


Använde mig av dom 3 silvriga i vitsvarta raden.


Började med att lägga den ljustaste silver på rörliga ögonlocket, från ögonvrån och suddad till ungefär 2/3. Sedan tog jag den mörkaste och la yttre vrån suddad inåt. emellan dom två färgerna ligger silvern emellan dom två för att få det hela att smälta ihop lite mer.


Samma färgkombo liggere även under ögat. som eyeliner är min gel eyeliner från mad. Blir ingen beställning denna månad då mitt konto gapar tomt.. :/ Men men, den som väntar på något gott! glittereyelinern är diamond från MUS.


Jag passar på att tipsa om att pure lux har i några dagar en vårrabbat som ger 25% rabatt på ordrar över 25$! hade jag haft pengar hade jag mer än gärna slagit till.. men ibland har man helt enkelt inte råd.. :/
Man måste gå genom denna länk för att få rabatten, glöm inte det!

tjo!

mitt i inaktiviteten kommer ett litet inlägg..
Jag har använt pure lux lemon och mad big thing, mus white och satin och en grön glittereyeliner






Så såg jag alltså ut på valborg, och den kvällen firades med att vara hemma hos ett par vänner men folk jag umgicks med förut. Så jävla najs med sådana fester!
Dagen efter gjorde jag en slarvig sminkning med big thing och sirroco:



Nu ska jag byta ocm och göra dagens, får se om jag hinner få upp det innan jag ska åka till jobbet. Puss!


RSS 2.0