Sussie´s Saga -

cheer for astral

Hej på er! hoppas helgen har varit bra, min bilddagbok funkade inte igår när jag skulle fixa upp det här inlägget så det blev lite försenat tyvärr.. Och jag har inte hunnit läsa nå bloggar alls dom senaste dagarna, har mkt å ta ikapp när ja blir ledig.. ;)

Till denna sminkning har jag använt mig av
Satin
Cheerleader
Astral (twinkle)
Kajalpenna ifrån isadora
Tri brow color

 

glittret ville alls inte vara fint på bild, ni vet hur det är.. men men, här är den iaf.


Tack för alla förslagen på rosa tema, kommer fortsätta med det lite in på nästa vecka ;) Sen blire nytt! tänkte gå in i mitt sminkrum, sticka ned handen bland mina skuggor och blunda å dra upp 3 st som ja ska matcha :)

cheer for dita

Hej på er sminkgalningar! bestämde mig för en lila/rosa sminkning idag..
Har ni inga önskemål vad ni vill se med rosa? Annars får jag nog ta å avsluta detta tema snart.. ska iof prova på en helrosa med glitter, men vet inte vilken dag ja ska göra den.. möjligen lördag om ja hinner :)
aja.. nog babblat!

Har använt mig av:
Satin
Dita
cheerleader

För att inte få cheerleader så stark på ögonlocket la ja först på satin i ett tjock lager för å ljusa upp den lite :)

Sen la linda upp en grym sminkning häromdan å ja fick för mig å lägga på glittret som hon gjorde här, dock långt ifrån lika snyggt!Sen blev ljuset på min telefon tokigt en sekund å ja var bara tvungen å ta med denna bild ^^Sen ser man ju faktiskt hur mitt hår blev efter färgningen på denna bild vilket man inte gör på dom andra ^^
Nu ska jag kila iväg.. puss

Kompensation..

För å kompensera att jag bröt mitt rosa tema så slängde jag på mitt nya lack ifrån BB coutore vid namn rasberry cosmo, ett underbart rosa lack med skitsnygga skiftningar, måste vara det finaste rosa jag har i min ägo just nu! väldigt lätt applicerat och bra hållbarhet, har det fortf på naglarna och det var väll en 4-5 dagar sedan jag målade och ingenting har lossnat :)


Hopp i rosa temat

Jag hade noll inspiration för å vara rosa idag, samt att jag inte kom på någon bra ide med rosa som jag inte redan gjort.. så det fick bli en vardaglig sminkning idag :)

Har använt mig av:
Satin
Tro brow color (som fungerar utmärkt som skugga :))morgon blire rosa igen! :)

cheer for sirocco

Hej! Här kommer nästa på tur i mitt rosa tema! nämligen en "sotning" med en liten rosa twist ;)

Har använt mig av:
Sirocco
Cheerleader
SatinNu har jag lite svårt å komma på vad jag ska göra nästa gång, är det nå spec. ni vill se med det rosa temat? Har funderingar på något rosa och lila.. men kom gärna mer förslag ;)

cheer for gravity

Hej hopp, här kommer nummer 3 i mitt "rosa tema"
Lovade ju lite mer färg i det hela, dock visar inte bilderna alla, då jag har använt mig av en grön skugga i ögonvrån som inte syns så bra.. Men lite syns det iaf ;)

Har använt mig av:
Cheerleader
Gravity
paradise
satinJag gillar faktiskt kombination av rosa och gult och grönt, ser nästan ut som godis :)sen tycker jag också att man ser faktiskt lite snällare ut i färgglatt! ;)nu ska jag iväg till frissan, så när nästa temainlägg kommer upp kommer jag vara lite rödare å håret, hoppas jag ;) var längesedan jag färgade det nu.. ekonomi och jul går inte bra ihop ;)

funderar på vad jag ska göra till nästa temainlägg, en sotning med rosa twist kanske?

Cheerleadertema nr 2

Här kommer då andra sminkningen med cheerleader, det är nästan preciss om den förra, förutom att i den förra sminkningen ligger även sirocco å globlinjen.

Denna är mkt simpel, har bara använt:
Satin
Cheerleader


Funderar på att köra med lite mer färgrann sminkning till nästa gång, och självklart cheerleader inblandat i leken ;) Vi får se!

Na´vi

Ingen har väll missat filmen Avatar? Om du har gjort det, spring å se den på en gång!
Det är verkligen en film man SKA se på bio, sån upplevelse.

I sann Avatar-anda så gjorde jag ett par naglar inspirerade av befolkningen, Na´vi
Imorgon blir det rosa igen, dont worry :)


Rosa tema - Cheerleader!

Hej där!.. jag har jobbat lite för mkt för å kunna hålla på å sminka mig tyvärr
Men igår så han jag med en sminkning, och med den inleder jag mitt cheerleader tema!

Har använt mig av:
Satin
Cheerleader
Sirocco 

sådärja! Då var temat inlätt, häng gärna på och skicka med en länk så slänger jag upp det också! :)

sminkning nr 2 i detta tema kommer bli denna sminkning, utan sirocco i leken, för det såg väldigt fint ut innan jag la dit sirocco, hoppas jag hinner imorgon! :)


Glömde

Glömde berätta vad jag fick i julklapp!
En liten mini dator ifrån packard bell, 10".. Därimot har jag inte köpt någon väska än, så det följer inte med mig överallt än.. men snart ramlar lönen in på kontot så då borde ja har råd med en liten skyddsväska, å då borde det också bli bättre fart på bloggandet :)

har alltid velat haft en liten minidator, dels till skolan för å underlätta när man sitter med grupparbetet, sen är det ju också lite coolt att dom kan göra datorer så små nu för tiden!

Min ifrån packardbell är ju som sagt en 10,1" eller något sånt, och väger typ 1kg.. så det är inge större fara å släpa med sig för den delen.. alla mina skolböcker, ensamma, väger nog mer än datorn iaf!Där är min sötnos!

Idag har jag inte haft nå smink, eller ja, eyeliner å mascara, inte så intressant, hoppas på något roligare imorgon då jag faktiskt har tid, kanske börja på det rosa temat?
Sminkan skrev om att använda en skugga till flera sminkningar å den iden gillar jag, blir nog cheerleader! vi får se imorgon :)

För länge sedan

Jag spanade igenom Januari -09 kategorin här och såg en grön sminkning jag gjorde då för å följa sminkans naturtema vi körde med då.. och jag kände verkligen för å göra om den å se hur man har utvecklats.. Kan hända att det blir många sådana, det är så kul å jämföra! :)

har använt mig av
eclipse
satin
svarta ur tri brow

 

Och här kommer några bilder på den gamla sminkningen jag gjorde för ett år sedan:

 

 

 

sen funderar jag lite på det här med teman, det verkade vara uppskattat och sminkan ville väldigt gärna se ett rosa tema.. jag funderar på hur ja ska utföra det, kanske använda samma skuggor och göra olika sminkningar? eller tillbehör som sist?


Sirocco

HEJ! längesedan i know.. har varit en väldigt stressig vecka med väldigt lite sömn.. hade ju tenta i fredags, så mkt tentaplugg samt jobb ja kände att ja inte kunde tacka nej till då pengar är en liten bristvara här..

Men lite smink har ja hunnit med, dock bara inte hunnit ladda upp det :)
Detta är ifrån förra helgen, när ja skulle ut å göra staden osäker med mina flickor :)

har använt mig av:
Sirocco
satin
crystalJa använder ju sirocco väldigt flitigt, just för att den har väldigt många bra sidor, den är ju väldigt möörk lila, men fungerar likabra som en svart skugga, och helt underbar till lila sminkningarSen är crystal också ett helt fantastiskt pigment som piggar upp vilken sminkning som helst, helt klart två produkter ifrån makeupstore som är värt å äga


Mustard

En favorit i sminksamlingen är ju skuggan mustard, den är pefekt till dom bruna sotningarna, för å lägga i globlinjen när man vill ge lite mer djup åt den, en klar favorit!

Har använt mig av:
Muffin
Mustard
kakow

Det blev ingen FOTD denna dag för jag såg bara trött å sliten ut på alla jag försökte ta! :p

Snabbsotning

Eller ja.. ja vet inte om man kan kalla denna för en sotning.. i söndags på g hem så ringde en vän å fråga om ja ville med ut så det blev hem, byta om å slänga sig på bussen tillbaka till stan.. Så går det när man har bråttom!

Har enbart använt mig av:
Muffin
Sirocco
haha ja och angående den sista bilden.. fråga in.. i dont know ;)


Nyår - bättre sent än aldrig!

Hej hopp! har tenta om en vecka så ångesten grep tag lite i bloggningen.. Blir nog inte så mkt gjort här förrän tentan är över.. Men här kommer iaf min nyårssminkning :)

använde mig av:
Sirocco
Satin
Latin
artiqua
hologram
Stenar ifrån mus
fransar ifrån bf-beauty 

 

Hologram är ett glitter som ramlade ned i min sminksamling efter julen då ja använda mina presentkort, och det är verkligen underbar, går förmodligen å använda till alla sorters färger å ja ska försöka använda det lite flitigt!
I-all-hast

Som rubriken lyder så gjorde jag denna make i all hast.. hade väldigt bråttom och kletade bara på ngt, samt tog bilderna när jag skulle låsa ytterdörrn :P

Har inte använt mkt alls:
Cupol
muffin
glitteryeliner
gel eyeliner ifrån mad

Suddigt å fint? :P Så går det när man har bråttom :)


RSS 2.0