Sussie´s Saga -

hejhopps

Hej alla.. Sussie här nu. Tänkte bara uppdatera er lite..
det är.. jobbigt, minst sagt. Varenda sekund utan honom gör ont. Men, livet måste ju rulla på.. eller ja hade helst velat pausa allt men det går inte..

Jag har fått tag i en underbar liten etta rätt så centralt här i gävle, mina föräldrar har lovat att hjälpa med hyran om det blir knapert.
Jag har möjligtvis fått ett vik på 12 månader som ger skapligt betalt
Så.. Lite positivt i allt negativt.

Jag bär dock inte smink än, men jag ska komma tillbaka snart, jag lovar.
Hoppas allt är bra med alla!

Tips!

Sommaren brukar för många innebära resor, och även tax free-shopping. Personligen tycker jag att det är superkul att ägna mig åt sminkshopping innan/under resan, pilla på allt, fynda, lukta på parfymer tills golvet och taket byter plats...

Men för er som vill kunna shoppa tax free året om, eller som har fått göra avkall på sommarresan, så har jag ett hett tips:

Nordic Feel kan du shoppa en hel del smink från bland annt märken som Benefit och Stila, billiga mascaror från flera olika märken, och parfymer till pinsamt låga priser!




Lägg dock märke till att jag inte vet om de är auktoriserade säljare och jag har inte handlat från sidan själv, än.

Recension av: TVÅL Shower Sundae...

...Strawberry Rhubarb.





Denna duschcreme kan vara den härligaste jag någonsin provat! Den doftar glassdröm, jag vill bokstavligen ta en smakbit varje gång jag använder den. Doften av jordgubbe tar mig till en varm sommardag, gräs mellan tårna, en glass i handen som är på gränsen att smälta och sydvinden smäktar i nacken.
Konsistensen är mjuk och fluffig, och den bör användas med en duschpuff, för att få upp ett riktigt härligt skum. Annars blir det inte särskilt mycket lödder alls, och lödder är mysigt. Duschpuffen är bra på så många sätt; den ger ett härligt skum, sparar på produkten och i längden på miljön, den ger en mild exfoliering och den går att tvätta i tvättmaskinen om den börjar kännas lite sunkig.

Denna produkt är en riktig fullträff, och jag måste köpa en bodylotion också. Det enda den lämnar att önska är att den skulle vara lite löddrigare på egen hand.

TVÅL Shower Sundae Strawberry Rhubarb hittar du här, kostar 99 kronor och innehåller 120 ml.

Betyg: 4,5 av 5.
Köpa igen: Kanske en annan doft, jag letar alltid efter nya heliga graalar.


Tystnaden

Hej allihopa!
Anledningen till inläggens bortavaro beror på min kamera, minneskortet har gett upp totalt. Och att det har varit lite mycket med livet i stort. Men jag filar på en massa inlägg, så håll utkik, så kommer jag snart igång igen.


Nyfiken på: Not Soap

Jag brukar ibland surfa runt och "skärmshoppa" på olika webbutiker, och Eleven.se är en av mina favoriter. De tar in nyheter varje vecka, och är överlag en av de bästa webbshopparna, med god service, snabb leverans, alltid tester, ofta gratis gåvor och 30 dagars faktura.

Idag blev jag intresserad av märket Not Soap från Radio, och sägs vara ett av kändisarnas favoriter. Inte för att det säger särskilt mycket om produkten, men vissa kanske tycker att sådant är roligt. :)



Not Soap består främst av olika flytande duschkrämer, men även några makeup-paletter, och det som främst fångade mitt intresse var de roliga namnen. Vad sägs om bland annat, "Bubbles, not carbs", "Bathing with sharks" eller "Awash in a field of four-leaf clover"? Tvålarna har alla olika syften, att ge tur, fokusering vid arbete och lek, eller att få sova en god natts sömn. Sånt här funkar lite som religion för mig, för jag försöker liksom "tro" på kraften, som de påstår sig besitta, och på så vis manar jag fram min egen kraft. Eller ja, kanske inte så, men det är roligt med produkter som har en historia, det känns genomtänkt och meningsfullt. Dessa två fångage mitt intresse:


The stuff that Cupid dips his arrows in. Namnet är ju bara för roligt! Såhär skriver Eleven om produkten: "Går inte kärlekslivet enligt planerna? Oavsett om du är intresserad av ett kort eller ett mer långvarigt förhållande - efter ett dopp i dessa bubblor kommer alla att spela efter dina regler! Du är i kontroll över ditt romantiska öde.

The Stuff That Cupid Dips His Arrows In (Because somtimes fate needs an assist). Denna duschkräm/bubbelbad har läcker mörkröd färg och en härlig doft av ginseng och passion frukt. Starkt blandat Ginseng-extrakt för att sparka upp feromonerna - de naturliga dofterna som kroppen producerar för att locka andra. Kinesiska kejsare trodde Ginseng hade makt att öka sexlust och vitalitet, energinivå och sexuellt självförtroende. Du utstrålar hälsa, sensualitet och välbefinnande."




Liquid Freud. Jag har alltid gillat Freud. Eleven skriver såhär: "När vägen till känslomässig stabilitet tycks vara full av bromsklossar och gropar och du är längtar efter visdom, så är det dags att förtjäna dina egen doktorsexamen i hydroterapi.

Liquid Freud (When you need to turn up the volume on your inner voice of reason). Emotionellt välbefinnande i ett härligt gräddvitt bubbelbad och härlig magnolia-doft. Fullproppad med johannesört för en omedelbar humör-boost. Johannesört, som kallas "växtbaserad Prozac", är naturligt upphöjande för sinnet, lugnar och balanserar emotionella ytterligheter samt bidrar till att upprätthålla normalt humör och känslomässig stabilitet".


Not Soap hittar du här, en flaska kostar 189 kr och innehåller 360 ml. Blir du sugen på någon?


Everyday Minerals

Fia-favoriten Everyday Minerals erbjuder nu en lippie om man handlar över 38 dollar. Ange koden SECRET när du checkar ut.



Snart kommer det komma en hel del inlägg från mig, har haft hemtenta den senaste veckan och är helt mör i skallen. Men jag har hunnit med skojigheter, exempelvis var jag på AC/DC och på lördag är det Kiss. Nåväl, vi hörs lite senare idag. Ha en fin dag, och grattis till er som tar studenten eller examen.


andrum

Hej allihopa.. Jag kommer försvinna lite igen..
Min Sambo gjorde slut häromdagen. efter 4 år ihop.. vi hade ju radhus, hundar, hela köret lixom.
nu bor jag hos mamma och pappa, har inte råd med egen lägenhet. Hundarna är hos en hundvakt, och jag vet inte om jag kan ha kvar dem. :/
Det är lite för mycket skit som händer, så jag måste landa på något sätt.
Och tills jag hittar någon slags fred inom mig så lägger jag bloggen på is.
Jag hoppas Fia ploppar in med sina härliga inlägg! Jag kanske lägger upp något då och då.. vi får se.




Tills vi ses igen.. Ta hand om er. Och var rädd om det ni har.

"arbetsintervju" smink

Helooo där! Blir inte mkt blogging i nu när det är så fint väder, man måste ju passa på å njuta!
idag var jag iallafall på arbetsgrejjen.. vi var 11 personer som blev informerade om att dom hade brukare som matchade våra profiler... har itne fått veta nått än utan ska vänta på papper ifrån polisen, får väll veta mer när ja går dit med papprerna :)

till sminkningen använde jag (allt från mus)
muffin
mustard
kakaw



ville som sagt ha en väldigt ljus sminkning, och detta blev resultatet.. och förresten, jag har faktiskt foundation på mig, snacka om fräknig flicka!



Hoppas allt är bra med er där ute!

Lata sommardagar

I och med min arbetslöshet så kan jag faktiskt passa på å njuta av sommaren riktigt hårt.
Jag har aldrig haft semester förut, jag jobbade året om, om ja hade ett jobb jag kunde gräva ned mig i bli arbetsnarkoman skulle jag säkert göra det.
Jag vet inte vad semeste är..

Semester och arbetslöshet är absolut inte samma sak, man har ångesten och oron för framtid, och inga pengar att göra något roligt för.. men idag åkte jag och en vän till parken och bara softade, vilket resulterade i väldigt lite smink, därimot glitter som ja lovade! :)

Det är pennan sparkling beach och glittereyelinern aqua ifrån mus som ligger på ögat :)



i och med solen så.. tadaaa.. massor i massor med fräknar, och här har jag ingen foundation eftersom vi låg ute hela dagen.. tog bilderna när jag kom hem så mascaran å sminket är lite slitet :)



Fräkning suss.. huuuh.. ^^ Och ju soligare det är desto värre blir det, tur nog så lägger det sig efter ett par timmar, i skrivande stund är jag inte lika fräknig som på bilden ^^
Diademet är ifrån indiska :)


Jag och min väns bleka ben idag i parken :)


RSS 2.0