Sussie´s Saga -

Marmorering

Försökte mig på vattenmarmorering, men jag tror man måste ha nått spec nagellack? Det blev inte stora fina cirklar i vattnet iaf.. å det gick åt helvete.

Spanade lite på youtube och hittade hur man gör marmorering med nagellack direkt på fingret, och det blev uuursnyggt. tycker jag. Vill inte ta bort det men är så sugen på att testa andra mönster och färger .. :)



Jag tror jag använde följande nagellack:
Plum från Isidora
pealy white, från Essie
ett glitterlack utan namn från viva la diva
Patricia från MUS

La två tjocka prickar av varje nagellack på nageln och rörde ihop det hela med en tandpetare, det finns bra videor på youtube för dom som är intresserade! :)

detta är alltså inte vattenmarmorering! Här har ni en länk till bruden som jag fick min ide ifrån

Och min lilla hund mår bättre nu och vet hittade inget tokigt, så vi får hoppas på att det är bra nu! Vi skulle dock ha stor koll på hennes beteénde dom närmaste dagarna, så håll tummarna!

my bubble

Igår var jag ledig. Jag får inte jobba mer.. haha :p Det var jobbigt men skönt ändå å vara ledig.. på kvällen kom vi på att vi skulle kidnappa en arbetskompis så jag slängde faktiskt på mig lite smink.
allt är ifrån MUS


började med att lägga matta white på hela rörliga ögonlocket, sedan gjorde jag en ganska skarp linje med kakaow (matt brun)  och suddade den uppåt.. som highlighter gick jag tillbaka in med white. hela iden med sminkningen var att den skulle vara matt.


På vattenlinjen ligger pennan snowflakes, mascaran är mary kay och som eyeliner ligger pennan gold




mitt upp i mitt lilla privata helvete har min hund blivit sjuk, så nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska gå så jag får åka in till vetrinären. Fan vad underbart att allt alltid händer samtidigt.. :/

Bloggkärlek

Tänkte dra upp mina favoritbloggar här nu medand är på hiatus.. Och passande nog har bjooti en liten tävling där man ska slänga henne lite kärlek! fast inte bara bjooti får kärlek, jag känner mig givmild ^^



* Bjooti´s blogg är fylld av recensioner, nya produkter, hennes egna små roliga åsikter. Hon bjuder ofta på en del knäppa kort på sig själv vilket gillas, hon verkar vara en sån där bubblig person som man bara måste gilla :)


* Sminkan och hennes medbloggare EmmaP bjuder ofta på mycket vackert smink, och en hel del naglar. fredagarna är absolut bäst då båda går lite crazy och följer ett boktema! Blir alltid lika glad varje fredag :)


* Marinamake är bruden som matchar, alltid, hela tiden. Jag förstår inte hur hon orkar men snyggt blire!


* Padmita är en brud ifrån Tyskland, men hon skriver på engelska. Hon gör bland dom vackraste sminkningarna jag sett, hon uppdaterar sällan men är väl värd att ha på sin lista!


* Rocketqueen är en snygging som jobbar hos MAC, så det blir en hel del. Och för mig som inte är van med märket så är självklart otroligt intressant :)


* Purity är en macoholic som alltid gör otroligt välgjorda och vackra mejkar.


* InTheMake är en härlig brud som bjuder på en hel del fina sminkningar ;)


Det får vara nog för denna bloggkärleksrunda.Sen kan ni även spana in mina favoriter på youtube

Petrilude och xsparkage är såklart redna givna.. Har ni inte sett någon av dom rekommenderar jag att ni springer till youtube på en gång!
Annars har vi uuunderbara jpmetz som gör make up the hell, och det glor jag väll inte på för sminkningars skull om jag säger så, rolig är hon!
MakeupByRisa är en ny kanal som kommit och jag gillar bruden redan!




Mitt upp i allt har jag nu jobbat 16 dagar i rad. Hade gärna jobbat hela denna vecka med för att slippa tankarna, men jag får inte jobba mer säger kontoret.. hepphepp. Imorgon ska jag rensa ogräs om det inte regnar. Det gäller att hålla sig sysselsatt lixom. Kanske man ska blir expert på guitar hero?

vad säger man?

Jag har varti extremt dålig med mina uppdateringar på senaste, mycket stress.. mycket av allt. Ber om ursäkt för det..

Det hände en sak i mitt liv idag, och om det inte "löser" sig så går jag under..
vi kan helt enkelt säga att en nära vän är väldigt sjuk..

Ber om överseende att det inte blir någon uppdatering här... fast, ni känner ju mig.. vill ju gärna ha något annat att göra.. :P vi får se.


Du är det starkaste jag mött i mitt liv. hur ska man förbered sig på det värsta? jag förstår inte..


Jag älskar dig, min fru <3

Lila med beauty from the earth

Sminkade över min sminkning från dagen då jag lite hastigt och lustigt ska ut på lite äventyr ikväll.. men det lär blir rätt lungt då jag även ska ut imorgon.. plus att jag jobbar dag imorgon.. haha.. sällan :P


Började med att lägga babydoll (mus) på innersta delen av ögonlocket, sedan sirocco (mus) sotat i globlinjen, drog även samma under ögat. Sedan ligger grape från beauty from the earth, den vackraste lila jag har.. men jag märker att jag saknar en mörklila.. tur att jag ska beställa mer snart :)


Glittereyelinern är diamond från mus :)


Nu lär jag ta mig till bussen.. puss!


Nytt försök..

Imorse gjorde jag ett nytt försök på denna..

fast nu använde jag mig av mus skuggor.


Började med silk längst in i ögonvrån, till ungefär 2/3 av ögat, den andra /3:e delen fick vara wave och till sist min nya silk. Silk är jag förövrigt besviken på.. värdelöst pigmenterad.. Känns som om mus bara blir sämre och sämre..


Jag har lite bråttom, ska upp med ett till inlägg strax också.. :) Imorgon händer inget alls här.. Först jobb och sen ska jag umgås med min mia :)




känns väldigt tråkigt att göra samma sminkning igen.. sedan jag började med bloggen har jag försökt att undvika att göra likadant 2 ggr, men jag var verkligen otroligt missnöjd med förra. Denna blev snäppet mer som jag hade tänkt mig.

uppdaterad med mad :)

Ja, gjorde om dagens sminkning då jag är alldeles för lat för att sminka av mig.. haha :P


började med att lägga oak bronze från mad i globlinjen, alltså där sirocco(mus) och chocolate grapre (lux) låg förut.. Jag sa det nog förra gången jag använde denna mineralen, men det tåls att sägas igen. Oak bronze är en av dom snyggaste bruna färgen jag har sett!
sedan i innervrån la jag på 24k från mad, och spred den ut längs med ögat.


drog med Mus´s penna czar som eyeliner och ögat den med glittereyelinern treasure.
har fortfarande inte bestämt mig om jag ska med brudarna ikväll eller inte.. får ont i magen när jag tänker på bilagan. he... :P men jag kände ändå för att göra om sminkningen, har lite tid att döda lixom..


Brunt i pure lux / primer test

Här kommer då dagen, hann med den men hann inte med ett inlägg.. och imorgon tror jag inte det blir något alls.. utgång ikväll å börjar jobba halv tio imorgon :P Men vi får se!


Fortsätter alltså mitt primer test, på höger öga cover all mix och vänster shadow insurance, idag blev det mineraler ifrån Pure lux.
Började med att lägga sirrico från mus i bloglinjen väldigt svagt för att få mera djup i sminkningen, sedan lade jag chocolat på hela rörliga ögonlocket, och i globlinjen chocolat grapes, dom två är nästan identiska, förutom att grapes drar mer åt det lila håller och chocolat åt det bruna. det lila kom dock fram väldigt dåligt i denna sminkning, tråkigt. Men inte så mycket att göra åt.


Under ögat ligger även chocolat grapes, men det fick inte stanna länge för mitt vänstra öga började rinna som bara den.. sånt som händer. eyelinern är som vanligt gel eyeliner från mad, ska beställa några fler på fredag! wiii! :) På den 24k glittereyeliner från MUS. Mascaran är mary kay.


Om jag ska ut och hinner göra´t ikväll blir een uppdatering på denna sminkning.. tänkte mörka ned den och lägga på lite mer guld :)


Nu till primer testet
Idag märktes det knappt någon skillnad alls på dessa två, kanske tom att shadow insurance från too faced höll måttet lite bättre! bilderna är tagna, precis som igår, direkt när jag kom hem efter att ha jobbat halv nio till 5..


Här ligger skuggorna på en grund av too faced shadow unsurance. Det har hållit sig rätt bra och det har inte blivit någon creasing alls!



Är ligger färgerna på en grund av cover all mix, lite creasing har uppstått, och är lite utsuddat.. men det kan lika gärna jag har råkat gjort :P Men tycker helt klart att färgerna höll intensiviteten bättre på förra bilden, alltså too faced shadow insurance..


Slutsatsen är väll då att too faced shadow insurance är bäst när man jobbar med mineraler
Cover all mix är bäst när man jobbar med pressade skuggor, som tex MUS´s microshadow´s.

Hoppas någon hade nytta av testet, det hade iaf jag :P

Höst samt primer test!

Är ju precis inte vad man har i tankarna just nu.. vååår och soool och myyys
men det blev ändå en sminkning i höstfärger.. läste någonstans att oranget å brunt skulle vara snyggt till ljusa ögon.. så så fick det bli idag!

Allt är ifrån mus..








började med att lägga white på hela ögonlocket. sedan ligger goal från innervrån suddad utåt.. den är svaaagt svaaagt gul så den syns knappt. den ligger mer för effektens skull. sedan pillade jag på lite tejp och la matta kakow i globlinjen, samt i v:et längst ut på ögat och suddade innåt och uppåt. Emellan dessa färger ligger mock orange, sen gick jag över med kakow igen för det oranga tog upp lite mkt.
sen gjorde jag faktiskt ett ögonprimers test idag. cover all mix (mus) VS Shadow insurance (too faced)
Vänster öga har too faced och höger har cover all.. å trött nog som jag var imorrse tog jag inte bild på högra.. haha. men det såg typ lika ut.


Första spontana reaktionen var att det var mycket lättare att blenda på cover all mix, då det är en hårdare formula.. kanske jag skulle väntat längre med shadow insurance och låta den torka men jag tyckte jag väntade ett tag.

Och nu när jag har jobbat från halv nio till 5 så ser min ögon ut såhär. tycker själv att cover all är snyggare, men det har blivit lite creasing, vilket det inte har blivit på too faced, men den ser därimot mer rörlig ut..

Här har ni sminkning på too faced



Ser minst sagt väldigt flammig ut, men inge creasing som sagt
när jag glor lite närmare så jo, yyyyttepyyytte lite, men knappt märkbart!


och cover all mix:



Betydligt jämnare och finare, men ni ser dom två vita linjerna  på ögonskuggan?
Så ja.. min slutsats är att cover all mix vinner. Dom två linjerna kan jag leva med för tycker helheten på sminkning höll sig finare! jag kommer hålla kvar vid min cover all mix.

imorgon testar jag samma sak fast med mineraler! (om jag hinner.. börjar jobba halv nio..)


Nu ska jag åka och planera något som jag nästan höll på att skriva här.. men det är hemligt för en viss person.. så. haha. det var nära ögat. Sen ikväll äre bio för hela slanten! Puss på er!

Hihi

http://www.bf-beauty.com/user/Image/Tutorial.htm

Kolla längst ner på sidan! där är jag! hihi! Nu blev jag en glad flicka!


Dagens

en uppdaterad verision av dagens.. fixade till eyelinern och la på rosa glitter eyeliner från too faced


Sandra är här å håller mig sällskap å vi kollar på 90210. softish :)
sitter å funderar på hur jag ska sminka mig imorgon. Jag har ingen ide, what so ever.
aja.. det löser sig. Puss :)

Häpphäpp

Ja är inte så duktig på att komma på rubriker måste jag säga.. aja ... :P

Dagens är.. ja. Näe. blä. Och såg på bilderna att eyelinern är åt helvete.. har fixat det nu men orkar inte ta nya bilder.. :p


Allt är ifrån mus


Började med explore i ögonvrån på ögonlocket, suddat utåt. efter den fick hyacinth följa, och till sist cheerleader. ville göra det hela mera råsa så över cheerleader lade jag också bubblegum.
Under ögat så ligger deep blue.


Är inte på nå bra humör idag så jag avslutar det här. Ska snart åka in och jobba. och jag har inte ätit idag heller. fiffigt. Aja. Ha en bra dag alla där ute!


Jenny

Ja, som sagt så tillät mig jenny att jag fotade hennes make :)



Alla skuggor är från MUS.


Jag började med lätta sirocco i hennes globlinje. Jenny har en väldigt markerad sådan och gör hennes ögon ganska intressanta att sminka ^^ . Efter den var färdigsotad så lade jag eyedustet Crystal i på inre delen av ögonlocket, och försökte blenda ihop det hela. Ganska svårt tycker jag när jobbar med just crystal. Men hon blev väldigt fin!


Sen tog jag min snedskurna borste och la lite kajal under ögat och på ytterdelen av överdelen. (hah) Sen över med glittereyelinern crystal. och båda vi två var överens om att sminkningen var mycket finare i verkligheten.. sen ägnade jag mig inte så mycket tid åt bilderna, tog bara dessa två. Man ville ju heldre festa lixom :)

nu ska jag packa upp allt smink jag hade med mig.. det blev ju en del :P sen är det nog lite slötid i soffan sen sova! puss påer !

Sorry..

Ja.. Inaktiviteten ja..
Vi säger såhär.. jag har snart jobbat 8 dagar i rad. Jag har jobbat dagar. Jag är inte van med detta. Jag jobbar lixomn bara lite då och då och mest kvällar. Jag är rätt färdig som människa.
Och utöver jobbet har jag hunnit festa till 2 ggr och jobbat bakis som en gris.
En arbetskamrat sa att hon beundrade mig för att jag tog mig till jobbet. Jag hade beundrat mig mer om jag sket i spriten. Hah :P Aja. Nog om det.

Här kommer min lördagssminkng, sminkade även 3 personer till å jenny var gullig nog att låta mig ta kort på hennes så den kommer upp snart den med :)

Alla skuggor är från MUS



Började med att lägga satin över hela ögonlocket. Jag hade glömt min white hemma så på rörliga ögonlocket fick jag lägga ett väldigt tjockt lager, för jag ville ha den väldigt ljust.
Sedan liggfer mustard från globlinjen och uppåt. Och i v-partiet ligger kakaow, en underbar matt brun skugga från mus jag köpte nyligen. den sotade jag in i mustard och mörkade ned det hela.



Eyelinern är min svarta från MAD, ditlagd med en liten snedskuren pensel. Till denna hade det varit snyggt med lösöongfransar.. men jag hade inga sådana med mig.. Mascaran är mary kay.


ville ge det hela mer skimmer så jag smetade på muffin som highlighter, över satin då alltså.



Bilderna hade kunnat vara bättre.. men jag stod i sandras badrum å knäppte.. vet inte hur många bilder jag tog men det blev inte bättre än så här. :P

Sego

Är vad jag är.. nu har jag bara 5 min på mig innan bussen går. Så jag slänger upp bilderna och skriver snabbt.. sorry!

använt mig av 120paletten, en skir råsa, en babyblå och en lila färg. Som highlighter ligger både satin och muffin(mus), sen hade jag på lite eyedustet crystal(mus) Över hela sminkning för å få lite extra skimmer... som inte syns på bilderna..
eyelinern är som vanligt gel eyeliner från mad och glittereyelinern är pink från too faced









sen blev jag förövrigt inte alls nöjd. Ser bara blaskigt ut.. häpphäpp. Bilderna gick inte heller så bra och mina ögon rinner. Haha, en underbar morgon.. :P nu ska jag åka och jobba.. puss!

Inaktivitet

Jag har jobbat, firat en väns födelsedag. gått upp kl 8 för å jobba bakis som fan..
Plus en del annat. Dom som han läsa det raderade förstår. Aja.
Jag tog bilder på min sminkning från igår, därimot minns jag tyvärr inte vilka pigment jag har.. alla är ifrån MAD iaf
Och påtal om MAD så ska jag lägga in en beställning vid löning :)








Det jag kan berätta om sminkning är att efter alla pigmenen var på sin plats s¨använde jag min gröna penna från MUSsom eyeliner, även under underfransarna. På den med min gröna glittereyeliner. Och det blev huuuur fint som helst. Syns inte så bra på bilderna men det flöt ihop jävligt bra!
Jag kan också berätta att jag somnade med sminket. och min gel eyeliner som jag har på vattenlinjen var kvar när jag vaknade. Så.. här har vi den ultimata eyelinern för att ha på vattenlinjen!




Och btw hade jag jobbat hela dagen.. och bara sovit tre timmar.. så. Därför ser jag lite slöööig ut..
Hoppas jag kommer upp i tid imorgon för isåfall blire en rosa-blå-lila sminkning :)
Godnatt på er små pärlor!

Tisdag

näe... jag kom verkligen inte på en bättre rubik.. :P
Kände för att ha lite rosa/lila idag.. fast det rosa blev mesigt å det lila tog över. men så blire när man provar nya kombinationer.. :p
Har använt mig av:
Pure Lux: bubblegum, pink pearls och smog
Beauty from the earth: grape
Makeupstore: cover all mix, tri brow colour


Började med att läga bubblegum uppblött över hela ögonlocket. I slutet av ögat lade jag smog och suddade ihop båda. smog även lite fuktig. använde min mus pensel 106.. den använder jag typ till allt. Försöker lära mig att använda andra borstar.. men jag har lärt mig genom att använda den så.. ja. jag jobbar på´t .. :p


I globlinjen lade jag sedan grape, även den lite fuktig. den lade jag med en borste ifrån coastal scents. Som jag egentligen inte tycker om. Önskar jag bodde i sthlm så jag kunde köpa mig en 209 från mac.. Men sånt är livet.


Som highlighter ligger pink pearls.. på läpparna ligger en blandning av smog och pink pearls, men det gav nästan en lila ton åt läpparna.



Skulle inte ha jobbar idag.. somnade väll en 3 igår.. och dom ringde för en timme sedan och frågade om jag kunde komma in. Tjoho vilken rolig dag! haha :P
Ikväll ska jag på spa kväll med min vän som säljer mary kay.. får se om man hittar någor roligt.. aja. Nu måste jag börja röra mig mot bussen. Puss!

Åh petrilude i love you

Min absoluuuta favorit på youtube är ju undersköna petrilude. inte nog med att det är en kille som sminkar sig, så är han oootrooooooooligt duktig! Idag kom en ny favorit upp och jag tänkte dela med er till er som inte hittat honom än!
denna sminkning måste jag no sno någon dag tror jag!


Venus

såg pigmentet venus i min minerallåda häromdagen. det är ljust grått med lite blått glitter i, och ville se hur det skulle se ut på en svart yta.. så så fick det bli idag!


Började med att lägga black paintpot från MAC på hela rörliga ögonlocket. Försökte sota den uppåt med jag tycker den är hemsk svårarbetat.. Sen över med pigmentet venus, uppblött. Och det blev en härligt skimmrande blå ton. highlightern är också venus, fast inte på svart dårå.. :P


För å mörka ned det lite la jag quietstorm från MAD i globlinjen. På med eyeliner och mascara, och glittereyelinern diamond från MUS. Och den är fortfarande det vackraste dom har gjort!


Nu ska jag snart åka och jobba.. tjoho. Inge pepp måste jag säga.. :/

De sju dödsynderna - Sammanfattning

En rolig vecka har det varit.. både i smiknväg och privat :) Tänkte sammafatta veckan lite:

Måndag - Högmod - Violett

Tisdag - Grighet - Gul

Onsdag - Lust- Blå

Torsdag - Avund - Grön

Fredag - Frosseri - Orange

Lördag - Vrede - Röd

Söndag - Lättja - Ljusblå

Har varit en riktigt rolig vecka! imorgon kommer säkert ingen inspiration infinna sig.. brukar inte göra det efter en temavecka.. Aja. Puss på er!

De sju dödssynderna - Lättja

Dagens synd är lättja =  när man undviker fysisk eller psykisk ansträngning eller båda, och det är väll ungefär vad jag har pysslat med idag. spenderade morgonen på altanen och chillade. Sen kom söta jenny förbi. sen gick jag till centrum å köpte käk åt oss. Sen bara deeg.. hehe.
straffet för denna underbara synd var att slängas i en ormgrop.. niiiice..


Idag blev det MAD för hela slanten. Började med att lägga Chilly tillsammans med lite mixing liquid på ögonlocket. i globlinjen tog jag sedan blue jay och suddade uppåt. i ytterkanten på ögat , samt under ögat tog jag pigmentet speed.


Kommer inte på så mycket mer att skriva.. så det får nog vara allt idag. Ska fortsätta synda mig i soffan och sätta på en bra rulle tror jag.. sen en långprommis med hundarna.



Medans jag laddar upp bilderna ser jag att jag missade skriva två saker. Glitteyelinerna är blue från viva la diva, har ingen blå från MUS.. och på vattenlinjen ligger faktiskt min gel eyeliner.. första gången jag provar att göra så och det funkar faktiskt riktigt bra.. det var ett par timmar sedan jag gjorde denna sminkning och min vattenlinje är fortfarande lika svart som på bilden. :)
Och på kunderna ligger faktiskt ett mineralrouge från elemental beauty.. också första gången jag provar och det funkar ju riktigt bra! färgen heter sugar mouse

De sju dödssynderna - Vrede

oooh... vrede. du arma synd! ett riktigt raseriutbrott kan ju vara rena balsamet för själen. Men synden vrede = när man låter den ta över istället för ens kärleksfulla kraft. och för mycket vrede är ju aldrig bra. vi har fullt av sådana tanter på bingon som borde tagga ned lite granna.. haha :P straffet för vrede är mysigt, man styckas. Levande. Muums..

Jag använde mig av min 120 palett från bf beauty, där är dom enda röda färgerna jag äger. innan jag började med denna blogg har jag aldrig använt mig av rött i mina sminkningar.. och jag vet inte riktigt varför. det är ju snyggt som synden själv!


Jag gör ju otroligt vackra cirklar..

Jag började med den röda färgen och applicerade den på ögonlocket. Suddade den uppåt i formen min sminkning har. i globlinjen applicerade jag den svarta och suddade uppåt. Ena ögat blev mörkare än det andra men det fixade jag till med applicera mera rött. under ögat en kombo av båda färger.


Jag försöker föra ett argt öga. :p

eyelinern är först mi gel eyeliner från mad, sen en glittereyeliner från mus (som är ny för mig) som heter holiday, svart med rött glitter. tyvärr syns glittret inte något alls.. applicerade ändå en hel del just för att få fram något rött glitterkorn. men icke.. Stenarna är också ifrån MUS. Köpte för en herrans massa år sedan till ett maskeradparty.


På läpparna ligger pigmentet ouch! från pure lux. ooh vackra ouch, how i love you!



ska ned och fika med en tjej jag är kontaktperson åt.. hoppas hon itne smäller av av min sminkning.. den är ju inte direkt så snäll :P Ikväll skulla jag ha lirat gh med jessica å druckit öl.. men hon fick ett vak så så blire inte. hade också jobbat om jag fick. Men det finns inge jobb. Så ikväll ska jag känna mig ensam och kolla på tv. huhu.. :P

två FOTD blire också. på den första gjorde jag ett tills misslyckad försök att se arg ut.. jag kan inte riktigt det här med miner alltså..






en väldigt försenad synd - frosseri

var ju ut igår.. så jag var inte helt på G när jag vaknade, ännu mindre på G blev jag när sambon säger att om 45 ska vi vara hos hans mamma på påskmiddag, som jag inte hade en blekaste aning om.. så jag degade i soffan.. sprang in å drog på ögonskugga, han bara fota lite så stog sambon å trampa.. så vi åkte iväg :P har jobbat kväll ikväll sen ut på en kall jäve* efter jobbet.. men nu kommer dagens försenade iaf.. ;)

Frosseri - opassande ovana att proppa i sig mer än vad man behöver och straffet för denna synd är att tvingas äta råttor, paddor och ormar. mums så gott.. haha :P

Var verkligen sugen på mineraler idag, men har ingen orange så allt fick bli mus! :P

MUS: explore, mock orange, cheeleader, dark blue, satin.


började med explorer i ögonvrån, följd med vackra mock orange, den absolut finaste oranga färgen jag har i min ägo.. nu har jag inte så många men jag kan tänka mig att den slår många där ute.. i bloglinjen ligger cheerleader, mest koncentrerad på slutet av mitt öga. under ögat ligger dark blue. Som highlighter satin.


På läpparna ligger en mineral ifrån purelux, vid namnet bubblegum. Jag älskar mineraler! äger inte många läppstift alls så det är ett bra komplement! Därimot kan jag ju inte fylla på färgen under dagen för jag vill inte släpa med mig den lilla mineralburken, som man väldigt lätt kan spilla ur.. :P


imorgon ska jag besöka gymmet för första gången på länge.. haha. fy mig.. och fika med en brud jag är kontaktperson åt. Så sminket kommer.. någon gång under dagen.. vi får se. Är iaf helt ledig ifrån jobb så. Morgondagens synd är vrede och färgen är röd! rött är vackert, men jag äger bara en röd skugga så jag kan ju inte göra så mycket olika saker.. aja. Hörs imorgon babes!


Skullcandy

Detta bli ju helt offtopic. Fick hem mina öronlurar (haha jag skrev ögonlurar först.. märks ju vad jag brukar skriva oftast.. :P )



Modellen heter skullcandy TI fur har jag för mig och går på 400 spänn. detta är dock hörlurar för att ha vid datorn, så jag bara har en laptop å karl blir lite störd när jag ska sitta vid youtube å gaya mig.. :P

ljudet är jag faktiskt besviken på då den inte hanterar bas bra alls :/ och ja.. jag lyssnar inte på så mycket skönsjungar musik om vi säger så.. Vi får se hur länge jag har kvar dom. Dom var ju otroligt bekväma och coola.. så uhuu..


Denna hittade jag när jag skulle prova ljudet i hörlurarna.. han sjunger ju jävligt bra den där karln.



Nu är det nog dags att byta om..


De sju dödssynderna - Avund

Dagens synd är avund, strävan efter andras fördelar, det andra har. Och straffet för avund var att sättas i iskallt vatten. Inte så farligt straff när man tänker på dom andra.. :P Färgen för avund är grön.
Min produktlista:
MUS: satin, glitteryeliners treasure och neon, svart kajalpenna, cover all mix
Pure lux: Disco, forest, white diamonds
Mad: chartreuse, envy, gel eyeliner black.
mac: Svart paint pot
Marykay: foundation, mascara
Coastal: rougeplatta


Började med att lägga paint pot över hela rörliga ögonlocket, suddade kanterna med mitt finger, då paint pot är väldigt svårarbetat.. Över hela den la jag chartreuse, i globlinjen suddade jag med pigmentet envy. I globlinjen för att mörka ned det hela lade jag pigmentet forest, som är en uuunderbar mörk grön, en av mina gröna favoriter måste jag säga!


som highlighter lade jag satin, men jag tyckte inte den räckte då alla mina pigment glittrade på och satin såg matt ut, så jag la över white diamonds, även den i ögonvrån och liite under ögat. sen tog jag pigmentet chartruese igen och tog under ögat. sen på med gel eyeliner, och över den med glittereyelinern neon. sen gjorde jag prickar med treasue, neon och treasure såg nästan lika dana ut i denna sminkning men det är dom inte! Kajalpenna på vattenlinjen, samt övre vattenlinjen (säger man så..??)
ett tips, för att eyelinern på vattenlinjen att hålla längre så har jag på både övre och nedre, sen klämmer jag ihop mina ögon ett tag. tycker det håller många fler timmar så :)


på läpparna lade jag pigmentet disco, och återigen blir jag besviken på detta pigment.. det glittrar som en galning i burken men när man väl lägger det försvinner glittret, och även här var det svårapplicerat. alla mina andra pigment från pure lux är tokbra, men detta är jag helt enkelt inte vän med. Ska ge det ett till försök på ögat någon dag, sen ska det bort..


Ikväll ska vi fira en vän som fyller 25. perfekt då det faktiskt går nattbussar idag. Hundarna åker till mamma idag och jag får hem dom igen på lördag. kommer bli tomt men ändå skönt. ha en glad påsk allihopa!



*en roligt notis.. jag tycker mina bilder blir snyggast om jag står på framsidan.. där har jag bla massa grannar, plus folk som går förbi hela tiden.. dom måste tro att jag är riktigt ego...


De sju dödssynderna - Lusta

Dagens synd är lusta, och färgen är blå
Lusta är synden för opassande längtan efter kroppsliga tillfredställelser,och straffet för lusta är insmord i eld och svavel, mumma.. :P



Provade mitt pigment ifrån elemental beauty och det funkar finfint, bra pigmenterat och ett fint lyster! och än så länge svider det inte! :)


Började med att lägga peacock från elemental på hela ögonlocket samt under ögat, suddat upp mot ögonbrynet. sedan la jag deep blue från mus under ögat, samt i globlinjen för en liten större effekt. I ögonvrån ligger glittereyelinern diamond, samt prickar under ögonbrynet. Eyelinern är gel eyeliner från mad minerals. highlightern är satin ifrån mus.


På läpparna ligger ett genomskinligt läppglans från too faced och pigmented alyssa från mad minerals, som blev väldigt sött enligt mig!



sen har ju jag liiie svårt för att vara seriöst när jag tar FOTD.. känner mig så otorligt löjligt när jag står där med kameran.. :P



swatches på elemental beauty pigments

kände mig så taskig att skriva dåligt om dem.. haha. Så jag bestämde mig för att göra swatches på deras pigment. och dom ser faktiskt fantastiska ut!


Är ju otroligt sugen på att prova galaxy och old gold, samt vampy. Ja allihopa egentligen.. men dessa blev ju favoriter på en gång.. och jag är ju en sucker för guld!
lovley lovley ;)

Elemental beauty mineral foundation - inte för mig..


Fick ju hem min mineral foundation för någon dag sedan, har använt den i två dagar. Igår kväll sved mitt ansikte lite.. men jag ignorerade det. Hade på det idag igen och nu på kvällen var mitt ansikte torrt och sveeeeed. och det blev bättre när jag tvättade av mig så.. tyvärr. Hade stora förhoppningar på denna. Och jag som har en hud som tål hur mycket skit som helst! smetar på både det ena och andra utan att det händer något, jag har aldrig skött min hy som man ska fören nu på senare men har aldrig haft problem. lotion använde jag enbart någon gång i veckan förut..
Tyvärr så verkar jag inte tåla denna produkt.. och det gör mig otroligt ledsen. var ganska hypad på detta med mineral foundation som ska vara bra för huden. nu hoppas jag veeerkligen att deras ögonskuggor inte gör samma sak! Jag har även fått små utbrott i ansiktet.. men jag vet inte om det beror på detta.. 

Jag får fortsätta köra på min ifrån mary kay.. dyr, men bra. Och skyddar under dagen...

Så mitt tips till alla er där ute som är sugna på mineral foundation.. köp hem ett prov först och se om din hud tål det! bara för att jag inte tål denna produkt betyder inte det att ni inte kommer tåla den!! EmmaP har provat denna och gjort en recension, därför blev jag så sugen på den och hon älskar den. Så bli inte avskräckta...

är på tiden att jag gör en bytertråd på pretty nu.. denna foundation ska bort, samt borsten jag köpte till detta ändamål.. och en hel del ögonskuggor.. och dubletter... och ja. Huhu..

De sju dödssynderna - Girighet

Dagens synd är girighet och är strävan efter materiell rikedom istället för andlig, och straffet för girighet är att kokas i olja, det låter väll trevligt? Denna hade jag kunnat gått mycket längre med.. Som att använda glittret treausure på hela ögonlocket.. det hade varit nått det! Men jag orkade inte få mer glitter i hela lägenheten, plus att min hud känns lite konstig idag, så jag vill inte smeta på mixing liquid..

Här har vi dagens då! :


Började med Black paint pot från mack, mest koncentrerad på mitten av mitt ögonlock. Varför jag gjorde detta är för jag tänkte använda mig av en duo chrome från bauty from the earth som byter färg på svart. Därimot tog jag nog för lie svart för det gröna syns knappt.. Men men. Över med duo chrome mermaid, och whisper som highlighter, båda från beauty from the earth


Gel eyeliner ifrån mad och över den med royal gold glittereyeliner från MUS, drog den även under ögat. Mascara från mary kay. Huden är min nya mineral foundation från Elemental bauty, som jag inte riktigt vet om jag gillar än eller inte..


Sen försökte jag se girig ut på en bild.. vettefan hur det gick.. haha. aja. Jag bjuder på´t!


Leverans ifrån England

Och inte mindre än Elemantal beauty!

När jag öppnade mitt paket möttes jag av tvååå supersöta askar:



man känner sig ju jävligt speciell när man får sånt här, fast detta är deras standar! otroligt bra!



Och detta var innehållet.. glömde fota att när jag öppnade locket låg det rosa pappar över och potpurri.. hallå lixom! Aja. Otroligt söta burkar har dom. Har redan provat mineral fouandationen men jag får inte riktigt hajj på det där.. Köpte en svinborste som man tydligen ska använda till liknande produkter.. aja. det är väll kanske bara å öva som gäller!

Imorgon är synden girighet så jag kanske får använda en av dessa nya iaf.. :) Nu ska jag återgå till mitt kök.. lagar en helvetes massa mat så jag slipper göra det sen :P

De sju dödssynderna - högmod

Vacker&underbar Har en ny temavecka. De sju dödsynderna! och det kommer ju bli otroligt roligt! så länge jag är ledig så gör jag nog extrema grejjer skulle jag tro..

dagens tema är högmod - pride på engelska. högmod innebär en all för stor självuppskattning och är motsatsen till ödmjukhet. Straffet för högmod var att spännas fast på ett hjul i helvetet som snurrade tills man gick sönder.

Färgen för högmod är violett, och djuret är för synden är häst.
Här är min tolkning:



började med att lägga black paint pot från mac i globlinjen, över den med kaleidoskop från pure lux, på rörliga ögonlocket ligger islander från mad, eyelinern är gel eyeliner från mad och över den ligger purple rain. under ögat ligger pennan violet storm från mus. Denna sminkning är inget jag skulle gå ut i och den är numera avtvättat. :P



På läpparna ligger min penna burlesque från MUS och ett genomskinligt läppglans från too faced.



Sömnlöshet + rastlöshet

Kom på att jag måste tvätta mina borstar.. mhm.. vad kan vi hitta på innan det?
Fram med gel eyeliner!
dra lite streck på måfå! tjoho vad kul!
hmm.. Jaha. vad gör vi nu?
Ska vi leka med glitter? JAAA! en sån bra ide!
måste ju komma på att bra sätt att göra fina eyeliners av mitt glitter
leklek, glitter här å där
går ut i köket, glitter där
glitter överallt. Min lägenhet är nu glittrig

Och såhär ser suss ut när hon inte kan sova:



hmm.. nya kroglooken kanske?



Det är ju rätt hett lixom..



varför är bilden randig??

Åsså lite närbilder:



Ja, det hade kunnat gjorts mer nogrannt.. men jag lekte bara.



LEkileki! Och jag är väldigt besviken på det rosa glittet som inte glittrade! fy!

Imorgon lär jag väll spendera min lediga dag med att radera elaka kommentarer på bdb..
Men de äre värt! haha. Hedjå ;)

Madde

Madde ska ju ut å fira sin födelsedag idag.. så hon kom hit för en sminkning.
Ansiktet:
MUS: cover all mix, founation
coastal scents rougeplatta

Ögon:
a girls best friend, muffin, mystierum, och soft grass. körde på samma som min :)



Signe ville också vara med på bild :)



Sminkning på MUS och min egen tolkning

Jag var ju på MUS igår och hade en sån där kurs, 495:- så blir man sminkad och får välja ut produkter för 495:-
MUA:n som sminkade mig var otroligt trevlig och jag tror nog hon tyckte det var kul. Gav henne fria händer, plus att hon vet att jag brukar ha en del smink på mig :)


Hon använde Soft grass, orion, a girls best friend och muffin som skuggor. Och jag köpte samtliga.. hehe. Förutom muffin då som jag redan har. Jag tror att alla är nya skuggor och dom är otroligt vackra!
Hon började med att lägga muffin som highlighter och halva insidan av den rörliga ögonlocket. sedan tog hon fram a girls best friend på ytterdelen av ögat samt in i globlinjen, och gud vad den människan sotade! vi tyckte det hela var lite tråkigt så hon tog fram eyedusten soft grass och la på insidan av ögat. Och för att piffa till det hela lite mer tog hon det VITA glittret orion, som blev grönt. Otroligt coolt glitter, blir tydligen liiite lila om man lägger det på en lila grund. Hon la det på min kajal.
Här har ni mer bilder från hennes sminkning:



Åsså vidare till min tolkning, jag la skuggorna på ungefär samma ställe, tog pennan reef green under ögat och använde min gröna glittereyeliner från mus, ville testa den för jag haft ned mixing liquid i den då den hade torkat. min geleyeliner ligger som "bas" för glittereyelinern:



På vattenlinjen har jag även lagt pennan snowflake



Och så en liten FOTD:





Snart kommer madde hit och ska ha en partysminkning till kvällen, hon ska ut å fira sin födelsedag. Ska bli roligt, har aldrig sminkat henne :)

bloggen är lite död..

Vaknade imorrse med en sjuhelvetes magkramp, i äggstockområdet. Ingen aning om vad som är fel. En sak säger jag bara, jag kommer aldrig någonsin skaffa barn, för detta lär ju vara rena rama barnleken jämnfört med det.. uuh..

Sen ringde dom å erbjöd mig jobb, var tvungen att tacka nej.. sen ringer dom igen å säger att ja kan komma senare men få betalt för hela skiftet. å där tog girigheten över så snart ska jag åka in och jobba.. kanske inte världens bästa ide.. Menmen

imorgon ska jag på kurs på MUS, spendera mina presentkort jag fick.. så jag måste ju gå hemifrån osminkad, och ska jobba efteråt. Men jag tar bilder och donar så kommer det nog upp på lördag.. å på lördag lär jag ju hinna med en egen sminkning å.. ;)

Nu ska jag lägga mig i fosterställning.. bye

dagens och uppdatering ^^

tog ett kort imorse ändå när jag väntade på bussen.. haha hoppas ingen såg mig.. :P



Likadan som förut, fast med brun glitteryeliner.
Kom hem nu och uppdaterade den lite, var ju ändå en tjej som ville se rosa/brun :)
tyvärr suger ljuset.. så blire när solen lämnat oss!



Det är alltså khaki som ligger i globlinjen, sedan satin som highlighter.
uppdaterade maken med att slänga på babydoll på det rörliga ögonlocket, samt över den med lite very pinmk glitter reflects från MAC. tyvärr syns inte det så bra. Har även det på läpparna och det glittrar på vackert, men syns inte på bilderna.. provade många olika vinklar..



Idag är det ju onsdag.. så nu ska jag ner å dricka en kall jäve.. ^^
Puss

Bah..

Jag har försovit mig, eller ja. Inte försovit mig så mycket så att jag blir sen till jobbet, men jag hinner definitivt inte göra en make och fota och publicera.. Häpp häpp..
Så kan det gå ibland, lägger samma make som häromdagen, med dom röda läpparna. Om ni skulle vara nyfikna.
nu måste jag sätta igång. puss!


RSS 2.0