Sussie´s Saga -

bubble

Var ju tvungen å shoppa en del när nya kollektionen släpptes och det var 20% rabatt (innan ja fick veta att ja inte har nå jobb mer.. )

bubble var en av dom som fick följa med mig hem och den provade jag till Dita, funkade bra ihop måste ja säga :)
fransarna är ifrån bf beauty




Sommar

visst saknar vi alla sommaren? att bara få ta cykeln till närmaste park med en filt å en bra bok. kanske lite jordgubbar och vin. Åh, så mysigt.
Satt och längtade efter havet en dag och var tvungen att göra en blå sminkning

jag tror jag använde:
Cool
wave
muffin
glittereyeliner ifrån viva la diva






 

Åh vad jag vill att mitt hår ska vara som det är på dessa bilder, jag har av naturen självlockar. När det är blött. Och kramar jag upp det får jag detta resultat. Sen torkar det, och blir rakt.

Jag har provat mousse, spray(som funkar om man sprayar tills det blir alldeles hårt.. men hur kul är det då?)

Någon som har tips? tog lite bilder i hög kontrast för att man verkligen skulle se lockarna

 

 

Skulle ju vara underbart å ha dom lockarna varje dag, men det går tyvärr inte :(


Globskugga var det ja

Som sagt så har jag verkligen snöat in mig på att bara ha brun globskugga. Rätt enkelt och snabbt att göra för den delen.. sen kan man ju göra dom hur mörka eller ljusa man vill för effekt :)

Har använt mig av
muffin
tri brow color


50´s

Här är en av dom sminkningarna jag oftast går i nu för tiden, lite globskugga och kraftigare eyeliner. Provade att lägga dit en sten ala micromiss. fungerar finfint :)

Har använt mig av:
satin
tri eyebrow color (som är perfekt för denna typen av sminkningar)
sten ifrån mus





en look jag defenitivt gillar!


Liquid Atlantis

En ny favoritkombo var det här! China Glaze Liquid Leather med Atlantis på pek- och lillfingernaglarna. Atlantis är  ett blå-grön-teal glitterlack späckat med holografiskt glitter som verkligen "poppar" i solljus. Ett lager baslack, tre lager Liquid Leather på övriga naglarna, ett lager svart på pek- och lillfingrarna och tre lager Atlantis. Jag upplever det inte helt täckande, så ett till lager hade varit att föredra. Ett lager Poshé överlack. Atlantis behöver två för att få en helt jämn yta. Nu är jag sjukt sugen på att prova flera glitterlack från ChG, meeen vi får väl se hur jag känner när jag ska ta bort detta spektakel. Hållbarheten på lacket är god (gjorde mnikyren i måndags), som med de flesta glitterlack, bara lite kantmarkering. Nog sagt, njut av bilderna.





Ps. Är det någon som kan gissa varför vara pek- och lillfingrarna smyckades med Atlantis? ;) Ds.

/ Fia

Bilder..

Här är en sminkning jag var riktigt nöjd med! och tyvärr har jag inga bättre bilder än så här på den, men man ser ju lite ungefär. Ska nog återskapa den någon dag och få bättre bilder på den :)

Använde mig av:
muffin
passionate pink (som egentligen är rouge, uunderbar stark rosa)
crystal

 


Fastna

Händer det att ni fastnar för färger ibland?
Det händer mig rätt ofta faktiskt, på senaste tiden har det varit brunt. Har gått omkring med mjuka sminkningar i bruna toner, lite 50´tals anda a´la makeupstores kollektion faktiskt, så jag har inte direkt fotat, för det känns inge roligt å visa upp.. men här är en jag gjorde för ett tag sedan, ja inte mjukt dårå, försökte mig på en mörk brun look

tyvärr minns jag inga färger :(






äntligen..

hej! Suss igen.. jag skrev ju om min come back.. men den hände inte.
Grejjen är den att jag fick sparken från mitt jobb. Och om ni minns, så har ja pajja mitt knä och hoppat av skolan. Så, det var jobbigt. Det är fortfarande jobbigt.
Hade ingen lust alls med bloggen.
Men ikväll har jag satt mig ned å skrivit ihop en massor, så i dagarna framöver kommer jag publicera mina gamla sminkningar jag gjort sen jag försvann. Är inte riktigt säker på vilka färger jag använt vilken dag men ja ska göra mitt bästa!

Först ut är: (ifrån kryssningen där mitt knä pajja :P)

Har använt mig av:
Satin
sirocco
hologram (glitter)
Fransar ifrån bf beauty. tror det var allt.. var som sagt ett tag sedan ^^

Jag gillar verkligen hologram, så underbart vackert!

 

 

 

Och en wierd FOTD... Hehe Ja bjuder på den :)


Purple Rage

Igår stod läpparna i fokus med det utomordentliga läppglanset Purple Rage från Mac. Jag matchade med ett par lösögonfransar för att få en balans i ansiktet, typ jämnsnygg ;). Bilden känns lite hopplös såhär dagen efter, mina posingskills är inte fantastiska. Nåväl, jag bjuder på den. Hoppas ni har en underbar lördag.




Ansikte:
Primer: Smashbox Photo Finish Foundation Primer
Foundation: Isadora 16Hrs Active Moist Foundation
Concealer: Make Up Store Cover All Mix Pens
Puder: The Balm Sexy Mama
Highlighter kindben: Make Up Store Wonder Powder Sahara och High Tech Lighter Platina
Shading: Make Up Store Rouge Baileys och Mac Vintage Grape
Rouge: Mac Vintage Grape

Ögon:
Primer: Urban Decay Primer Potion
Ögonskuggor: Make Up Store Microshadow White, Satin, Velvet & Rouge Baileys
Kajal: Make Up Store Eyepencil Black
Eyeliner: Make Up Store Gel Eyeliner Black
Mascara: Isadora VibraLash Black
Ögonbryn: Wet ´n Wild Brow Essentials
Lösögonfransar: Ardell Fashion Lashes Nr 17

Läppar:
Lipstain: Mac See Thru Lip Colour Secret Crush
Läppstift: Mac Cremesheen Hang up
Läppglans: Mac Lipglass Purple Rage

Baby Goth Girl

Detta nagellacket kommer från Mac och släpptes med Style Black-kollektionen i höstas. Vid en första anblick tror man att färgen är en "nästan-svart" nyans, men det är verkligen ett mångfascetterat lack. Det kan vara svart späckat med lila skimmer, brunt med kopparskimmer, eller lila med kopparflakes. Det är verkligen helt amazing!
Jag har ett lager baslack, två lager Baby Goth Girl (vilket namn! älskar det!) och ett lager Poshé.


Gårdagens shopping

Igår strosade jag på Sthlms gator och njöt av att vara påväg att införskaffa en antal dyrgripar jag suktat efter ett tag nu. Det blev ett besök på FACE, där jag köpte fyra stycken paletter med plats för fyra ögonskuggor i varje. Dessa går alldeles utomordentligt att fylla Make Up Stores Microshadows, vilka jag har drösvis av, vilket även garanterar en klase oordning. Jag är så oändligt less på oredan, så så fort jag får tid (och hjälp) ska jag pilla in dem i paletterna. Jag köpte även en palett som har slutat tillverkas av FACE av den begåvade Hanna Ögren, som har plats för hela 10 skuggor! Så 26 skuggor ska snart få ett nytt hem! Wiiho!






På Mac införskaffade jag en del produkter från den nyaste kollektionen, Spring Colour Forecast. En mastodontkollektionen, för att vara blygsam. Jag tror att vem som helst kan åtminstone hitta två saker som de gillar. Jag kom därifrån med Blush Ombre i färgen Vintage Grape, en plommonfärg som drar åt kallt rosa, och den går utmärkt att både att countora med (ja, det blev ett verb nu) som att rosa upp ansiktet med. Jag hade inte tänkt köpa denna, men MUA:n var så trevlig och jag tokälskade den när jag fick prova den. Jag rekommenderar dock inte detta sätt att shoppa på. Definitivt inte till mig själv.



Mina ett av två planerade köp bestod av läppstift Hang Up. Formulan är Cremesheen, så den är tämligen lättburen, men färgen är definitivt buildable och kan bli riktigt vampig. Med läppenna i passande färg blir den perfekt, tror jag. Man skulle kunna säga att färgen är nära bigarrå-röd. Det säger jag.



Lipglasset Purple Rage är vackert, mörkt bärrött med ett fantastiskt guldskimmer. Nog sagt.



Jag köpte även en pensel. Jag har suktat efter en skunkborste väldigt länge, och har velat mellan #187 och #188, varav den sistnämnda är mindre och därmed mer lämplig att applicera rouge med. MUA:n visade mig en skunkborste med numret #130, som var nyligen inkommen. Jag har missat den borsten helt och hållet. Denna är också en skunkborste och när jag jämförde #188 och #130, och själva "skunket", alltså de vita syntetstråna är kortare i #130, och den har mer stuns. Jag är upprymd och ska prova den ikväll till rouge, och en annan dag till foundation.



Sedan gav MUA:n mig ett See Thru Lip Colour i färgen Loving Touch och ett  Lip Lacquer i färgen Fanplastico. Megatack! Så himla snygga.



Till sist har jag några swatches till er.


Från uppifrån och ned: Hang Up, Purple Rage, Fanplastico och Loving Touch.


Har ni köpt något från Spring Colour Forecast? Eller planerar ni att göra det?

/ Fia

The art of tease... Pt 2

Sorry guys, ljuset är helt hopplöst. Vi tar det i morgon.
God natt. :)

The art of tease...

Ledsen för min bloggfrånvaro den senaste veckan. Dras med atopiskt eksem kring ögonen (äckligt skittorr, mao) och det är helt hopplöst att sminka på det. Men idag har jag varit i Stockholm och shoppat på Face och Mac, så efter mitt bad med gunk från Lush, fuktmask från Apivita i fejjan, lite NIN och smörj från The Body Shop ska jag visa er vad jag har köpt idag.
Förbered er på smink i kvadrat!
Later!

/ Fia


På önskelistan...

... står ghd IV Salon Styler. Plattängernas Rolls Royce, creme de la creme. Denna har jag suktat efter i ett otal månader, det är verkligen den mest fantastiska plattång jag någonsin provat och lever defintivt upp till hajpen. I Precious-setet finns plattången, en hårfön i reseformat och en väska att förvara dyrgriparna, även om de nyss är använda! På plattången är ett barockmönster stämplat, och jag är sjukt svag för sådana mönster. Men det finns även tänger som är sobert svarta, starkt rosa och en ljusrosa version, om man gillar det. 1999 kronor får man betala för setet. Dyrt. Den plattången får man ha i resten av sitt liv.


L´oréal Mat'Morphose

Är det bara jag som har missat att L´oréal har lanserat en mousse-foundation? Jag har inte hört talas om den på någon av de större bloggarna, så det kanske är en foundation som har smugits fram av L´oréal?





Jag provade aldrig moussevarianten från Maybelline och Lancome, tyckte de verkade kakiga och såg så trista ut i provställena. Jag såg framför mig 14-åriga flickor som glömde sminket hemma och springer in på Kicks och pular ned fingrarna i burkarna, för att fylla på när det börjar flagna på grund av överdosering. Nåja, det är ju ett helt annat ämne. Denna foundation lockar mig dock en aning, jag tycker den ser himla fluffig och trevlig ut i burken, och jag behöver en "quick-fix" foundation nu när min mineralfoundation räknar på sista smulorna. Har ni sett denna founadtion någonstans? Har ni provat den? Vad tyckte du i så fall?

/ Fia

Macadamia Natural Oil

Ikväll känner jag mig hemskt sugen på ett nytt märke Eleven har lanserat och har mycket svårt att hålla fingrarna i styr. Macadamia Natural Oil är hårvårdsprodukter baserade på olja från macadamianöten och olja som utvinns ur de sällsynta Argan-fröna som växer i Marocko. Lyx på högsta nivå, alltså! Serien består av en hårinpackning, terapeutisk olja som verkar helande, närande leave-in treatment, shampoo och en kam som är berikad med oljan.





Eleven skriver:

Under århundraden har alkemister och 'healare' över hela världen vänt sig till naturens rika resurser för dess medicinska krafter. Med oljan från makadamianöten, som återfinns längs Söderhavet, och oljan från de unikt sällsynta Argan-fröna från Marocko, har naturen försett oss med några av de mest gynnsamma faktorerna för hälsosam hud och hår.

Produkterna från Macadamia Natural Oil™ kombinerar oljorna från dessa mycket näringsrika nötter med speciella ingredienser från naturens mest närande växtpreparat för att skapa den ultimata förskönande och vårdande kuren för ditt hår. Oljan ger nytt liv till hårets naturliga väsen och skönhet och skapar ett skyddande lager som fyller och berikar med viktiga proteiner. Njut av mjukt, silkeslent och glansigt hår utan oljiga eller vaxliknande rester.

Macadamia Natural Oil - hemligheten till friskt hår.

Hårprodukterna kostar 195-299 kronor, kammen kostar ringa 95 kronor.
Jag misstänker att dessa produkter kan vara "den heliga graalen" och kvalificera sig till produkterna jag inte kan leva utan, men priserna får mig att tveka. Det ska få sjunka in ett tag till, och mitt undermedvetna ska få hjärntvätta mitt överjag till att tycka att trehunka kronor är en sipp i pissimippi.

Är hårvård ett guilty pleasure och ju lyxigare desto bättre? Eller tycker du att Fructis is the way to go?

/ Fia


Sussie här

Hej alla! Jag har ju varit borta ett tag men planerar en comeback inom en snar framtid
Jag var ju iväg på kryssning, och där hände en olycka med mitt ben. Knät small till och jag kunde inte gå. efter en jobbig resa hem och en hel dag på sjukhuset blev jag hemskickad med starka smärtstillande.
I två veckor var ja borta från jobbet å låg hemma och tyckte synd om mig själv.
Var tvungen att hoppa av skolan för jag hamnade för långt efter
Läkarna vet fortfarande inte vad som är fel men har fått en ny tid å komma, samt att jag väntar på en magnetröntgen just nu.

Förmodligen kommer det bli operation å rehab, men det är så det är.
Jag har självklar inte kunnat låta bli sminket så jag har en del som ska ut här senare. Har bara inte haft ork att ta tag i det, å jag har varit ganska hög på mina smärtstillanden så blogga har inte kännts som en bra ide.

har lagt till en fråga mig ruta --------------------------------->
Precis som bjooti har, tänkte att det kan ju vara kul om ni har nå frågor angående smink och så..


Jag hoppas jag kommer tillbaka väldigt snart, saknar er!

Nyheter från Lush

Idag surfade jag in på Lushs hemsida på jakt efter lite skärmshopping, och såg att de har några nyheter för våren, och det jag fann mest intressant var deras nya läppskrubbar.





Bubblegum är härligt barbierosa och ska både dofta och smaka bubbelgum! Men jag antar att man borde akta sig för att äta upp dem? ;)
Mint Julips innehåller pepparmyntsolja och ska verka stimulerande. Kanske blir läpparna lite plutigare?
Sweet Lips vanilj och kakao. Kakläppar anyone? Ja tack!

Läppskrubbar är ju himla bra för att bli av med allt fnas och döda hudceller, men känns kanske lite väl lyxigt? 79 kronor kostar en liten burk, och det känns himla lockande att prova en burk. Jag menar, hur skoj är tandborsten på en skala?


Pinup Style

Denna sminkningen bar jag förra veckan, inspirerad av Sminkans naturliga fredagslook. Jag gillar verkligen pinup-looken med markerad globlinje, eyeliner, lösögonfransar och röda läppar, och det är alltid ett säkert kort till vardags och fest. Till vardags kan man antingen välja ett par naturliga lösögonfransar eller hoppa över dem helt och köra på ett par ljusare läppar, och till fest tycker jag att man kan köra fullt ut med det syndigaste läppstiftet man äger. Dessutom är sminkningen himla lätt att uppdatera med ovan nämnda attributen, så är det bråttom mellan skola/jobb och fest, gör basen och ögonen, och ha med dig touch-ups i väskan. Att sminka sig på detta vis är ypperligt för dig som gillar att framhäva din naturliga skönhet, utan att känna dig ”sminkad”.





Produkterna jag har använt:
Ansikte:
Primer: Smashbox Photo Finish Foundation Primer
Foundation: Isadora 16Hrs Active Moist Foundation
Concealer: Make Up Store Cover All Mix Pens
Puder: The Balm Sexy Mama
Highlighter kindben: Make Up Store Wonder Powder Sahara
Shading: Make Up Store Rouge Baileys

Ögon:
Primer: MAC Paint Pot Bare Study
Ögonskuggor: Make Up Store Microshadow White och Cashmere & Rouge Baileys
Kajal: Make Up Store Eyepencil Black, Snowflake & Invitation
Eyeliner: Make Up Store Gel Eyeliner Black
Mascara: Isadora VibraLash Black
Ögonbryn: Wet ´n Wild Brow Essentials
Lösögonfransar: Ardell Fashion Lashes Nr 18

Läppar:
Läppglans: The Balm Plump Your Pucker Tinted Gloss Bing my Cherry





Såhär gör du:
Applicera din foundation på det vis du uppskattar bäst, jag börjar med pensel och jämnar ut med en fuktad svamp efteråt, för att få foundationen att smälta in i hyn. Om du vill använda primer, applicerar du den innan. Täck mörka ringar och blemmor med en concealer och fixera med ett puder. Personligen uppskattar jag transparenta puder. Efter det lägger jag mina ögonbryn, och sedan applicerar jag primern, för att se vart den ska ligga för att det ska bli rätt med mina bryn. Om du har ögonbryn (jag har noll, nada, zilch), så kan du vänta med ögonbrynen. Bare Study applicerades hela vägen upp till ögonlocket och sedan lade jag en vit ögonskugga över hela primern. Globlinjen markerades med Cashmere och jämnades ut med Baileys. Svart kajalpenna lades längs franskanten för att slippa glapp mellan eyeliner och ögonfransar, och ge en illusion av en tät fransrad. Applicera sedan eyeliner längs övre fransraden och avsluta med en kråkspark. Tjockleken på eyelinern är en smaksak, jag gör den smal från början och ökar på tills jag uppnått bekväm pinup-status.

Markera sedan undre fransraden försiktigt med en grå kajalpenna, och innanför inre fransraden en vit eller vaniljfärgad kajal. Böj fransarna och ös på med mascara på övre fransarna. De undre ska endast markeras försiktigt! Limma sedan fast dina lösögonfransar. Nu är det dags för highligting och shading, men detta är en smaksak. Jag gillar att ge en illusion av högre kindben, men gillar man rosiga kinder, så kör på det. Jag använde ett lystergivande mineralpuder längs kindbenen och på tinningen, och skuggade under kindbenen med ett rouge som är ett snäpp mörkare än min egen hudnyans. Därefter är det dags att göra läpparna. På bilden av jag en lip plumper i en sheer, skimrande, röd färg, men jag tycker att de röda läpparna är ett måste. Sedan är du redo för en kväll på stan i sann pinupanda!

Nu är det dags för träning och sedan väntas en lugn kväll med tacopaj och True Blood med Hjärter Kung. Vad ska ni göra ikväll?

/ Fia

Off With Her Red!

God morgon!
Alice i Underlandet var en helt fantastisk film! Jag rekommenderar den starkt. Jag bar ju "Mad as a hatter" på fingrarna, och på tårna bär jag "Off with her red!". Röd skulle jag knappast kalla denna nyans, den är snarare starkt orange, med en korallig ton. Riktigt fräsch, men jag vill inte bära den på fingrarna. Men i ett par sandaler med brunbrända fötter, så är jag game. Av alla de fyra lacken är detta det jag gillar minst, men dock med det nästbästa namnet. På tårna är det ett lager lack, utan vare sig under- eller överlack, fast med lite kladd. Tycker personligen inte att det är superskoj att måla tårna. Hoppas ni inte sätter morgonkaffet i halsen när ni ser mina tossingar ;P. På bilden ser ni även exakt hur små OPI:s minilack är, verkligen ynkapynka. Vi hörs senare!




/ Fia

A madly marvelous black-multi glitter

Så beskrivs OPI:s "Mad as a hatter", som är ett av fyra nagellack som har skapats för filmen "Alice i Underlandet", den senaste i raden av Tim Burtons mästerverk. Jag ska gå och se den ikväll och jag hoppas verkligen att den är fantastisk. Kvällen till ära bär jag "Mad as a hatter", som jag helt sonika lade över gårdagens "Black Russian". "Mad as a hatter" är ett multifärgat, glitterlack, med en svart ton i basen.






Glittret täcker förmodligen hela färgspektrat; jag ser lila, blått, grönt, turkost, koppar och silver. Jag har nog aldrig sett ett sånt vackert nagellack, det slår Rescue Beauty Lounge "Locavore" med hästlängder. Två lager Sally Hansen Mega Shine som överlack är nödvändigt för att få en helt jämn yta. Bilden är tagen i direkt solljus, med min lilla Jack Daniel´s flaska. Jag ska lägga till att jag köpte "Mad as a hatter" i ett kit med alla lacken, så de är i miniformat, och inte direkt greppbara.

Vad tycker ni om "Mad as a hatter"? Och ska ni pallra er och se "Alice i Underlandet"?

/ Fia

Black-red Day # 2

Konserten igår var verkligen helt fantastisk! Den bästa av alla jag har sett! Jag har nog aldrig hoppat och klappat så mycket förr! Så när jag kom hem var jag så trött att jag inte orkade blogga, hoppas ni kan förlåta mig? ;)

Men det är ju smink vi ska snacka, och jag hade ju ett rött-svart tema igår, inspirerat av Kents nya skiva. Naglarna var prydda av Black Russian, och min makeup matchade dessa. Jag gjorde en klassisk svart sotning som jag toppade med rött glitter och lösögonfransar, och i övrigt höll jag basen och läpparna matta, för att fokuset verkligen skulle ligga på ögonen. Jag blev verkligen supernöjd, och Hjärter Kung som fick bevittna sminket i flera olika ljus, som kom från scenen, var mer än supernöjd.










Produkterna jag har använt:
Ansikte:
Primer: Smashbox Photo Finish Foundation Primer
Foundation: Isadora 16Hrs Active Moist Foundation
Concealer: Make Up Store Cover All Mix Pens
Puder: The Balm Sexy Mama
Highlighter kindben: Make Up Store Microshadow White
Rouge: Make Up Store Must Have
Shading: Make Up Store Baileys

Ögon:
Primer: Urban Decay Primer Potion
Krämögonskugga: MAC Greasepaint stick Black och MAC Shadestick Sharkskin
Ögonskuggor: Make Up Store Microshadow White och Rouge Baileys, MAC Mineralize Eyeshadow Hot contrast
Kajal: Make Up Store Eyepencil Black
Eyeliner: Make Up Store Cake Eyeliner
Mascara: Isadora VibraLash Black
Ögonbryn: Wet ´n Wild Brow Essentials
Glitter: Make Up Store Poison
Lösögonfransar: Ardell Fashion Lashes Nr 17
Övrigt: Make Up Store Mixing Liquid

Läppar:
Grund: Make Up Store Cover All Mix Pens - Beige
Läppstift: Make Up Store Dust




Hoppas ni får en kanonbra dag, så hörs vi lite senare! :D

/ Fia


Black-red Day # 1

Hej!
Ikväll spelar Kent på Läkerol Arena, och jag är såklart laddad till tänderna! Jag har ett litet minitema idag för min look, inspirerat av Kents senaste skiva som heter: "Röd". Rött och svart är nog min favoritkombination vad gällande färger, och ofta bär jag svart eyeliner, röda läppar och röda naglar. Men idag tänker jag köra ett lite annorlunda upplägg, och vi börjar med naglarna!

På min tassar bär jag "Black Russian" från Rescue Beauty Lounge. Det är snyggt, det är vampigt, det är så jag! Basen är vinröd, men efter två lager lack blir det glossigt svart, späckat med en massa röda glitterpartiklar. Tyvärr äter den svarta upp glittret lite grann, men jag älskar lacket ändå! Underlacket är Sally Hansen "Age correct No chip", två lager Black Russian och ett lager Poshé.


Första bilden är taget i dagsljus utan blixt, för att fånga vad den första anblicken av lacket upplevs. Och det är ju svart. Men i flaskan syns det röda glittret mycket mer, så det finns där, jag lovar! :)



 


Den andra bilden är tagen med blixt, vilket får glittret att bekänna färg. Men bilden i övrigt kommer nog inte vinna några priser. Förresten, reporna på bordet är ju sjukt osexiga, tyvärr fattar inte katterna det. :P




Det var Black Russian, ett av mina favoritlack. Lacket är tyvärr lite svåråtkomligt, jag hoppade av glädje när NailMail erbjöd dem, men om det skapar ha-begär, så rekommenderar jag China Glaze Lubu Heels. Nästan lika snyggt. Om några timmar kommer även min sminkning upp, jag hoppas innan konserten, men annars får det blir efter. :)

/ Fia


RSS 2.0