Sussie´s Saga -

Everyday Minerals

Fia-favoriten Everyday Minerals erbjuder nu en lippie om man handlar över 38 dollar. Ange koden SECRET när du checkar ut.



Snart kommer det komma en hel del inlägg från mig, har haft hemtenta den senaste veckan och är helt mör i skallen. Men jag har hunnit med skojigheter, exempelvis var jag på AC/DC och på lördag är det Kiss. Nåväl, vi hörs lite senare idag. Ha en fin dag, och grattis till er som tar studenten eller examen.


Kommentarer
Postat av: Emma P

Jag läste det mailet alldeles nyss. EM är riktigt bra, men det är egentligen deras foundations, puder och concealers som jag gillar riktigt mycket. Saknar verkligen deras gamla kit...

2010-06-10 @ 10:51:50
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Fia

Ja, jag gillar EM jättemycket. Men concealersarna har jag aldrig riktigt fått kläm på, jag gillar flytande :). Ja, det är riktigt synd att de är borta. Jag ska ge Bare Minerals en ny chans nu, då jag Traderade hem både Light och Mineral Veil för halva priset. Inte dumt, och jag har inga Vismuth/Bismuth-problem. :)

2010-06-11 @ 09:22:00
URL: http://sussiessaga.blogg.se/
Postat av: Emma P

Nej okej. Ja det är ju en smaksak. Jag gillar att använda en mineralfoundation på ojämnheter i ansiktet och en flytande eller en kakconcealer under ögonen.



Jag gillar bare minerals också, både puder och foundation. sanningen är att jag har åtminstone ett tiotal foundations som jag alternerar för fullt mellan, beroende på humör och årstid. En sak som jag gillar med BM är att de ger en väldigt naturlig finish, de är svårslagna på det faktiskt... EMs intensive foundation är dock min absoluta favorit, jag återkommer ständigt till den...

2010-06-11 @ 15:59:04
URL: http://sminkan.blogg.se/



Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress


Kommentar


Trackback

RSS 2.0