Sussie´s Saga -

Dragon

Vi vet nog alla vad jag tänker skriva om i detta inlägg bara genom titeln?

Jag tog med mig plånboken för ett tag sen och gick med bestämda steg in på en lokal sminkaffär i stan och proklamera åt expediten jag ville ha Rouge Allure Laque från Chanel i färgen Dragon. Efter att ha frossat i Temptalias och Puritys bilder bestämde jag mig för att jag inte kunde leva utan Dragon, så nu gör jag inte det. Det är utan tvekan min favoritröda någonsin och jag tänker aldrig vara utan den.



Jag hade egentligen planerat att detta inlägg skulle dyka upp tidigare i veckan som ett bidrag till Sminkans och Emma P:s röda temavecka, men jag har tyvärr pluggat från tidiga morgnar till sena kvällar för att klara den fläskiga hemtenta  jag pysslar med nu.
Dragon är det perfekta röda, jag upplever det vara mjukt som ett läppglans, men täckande som ett läppstift. Dock är det en dyr rackare, 360 kronor, men jag hade en liten rabattkupong, så jag fick 25 % rabatt, vilket är mycket när vi pratar de summorna. 




Ha en fantastisk lördag allihopa! Själv ska jag käka middag hos päronen och gå och lägga mig tidigt för att fortsätta hemtentandet imorgon. Jag planerar att ta helg på tisdag kväll, så vi hörs efter det.


Kommentarer
Postat av: Sussanne

ooh riktigt vacker röd. Nu gjorde du mig sugen! Tur att jag är luspank :p

2010-05-08 @ 17:25:26
URL: http://sussiessaga.blogg.se/
Postat av: Sussanne

Och btw fia, kolla under arkiv, kommentar å sen ej godkända.. några av dina kommentarer ligger där.. jag godkänner dom efter några veckor när jag gett upp hoppet på att du ska se dom :)

2010-05-08 @ 17:29:34
URL: http://sussiessaga.blogg.se/
Postat av: Emma P

haha, ja jag visst iaf direkt:) Otroligt vacker färg, lyckliga du...

2010-05-08 @ 17:35:33
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Sminkan

Fantastiskt snyggt! Jag pillar in dig i länklistan även om det är en dag "för sent". Risken är att ingen ser länken dock för det inlägget har liksom dränkts av nagellack nu... :D

2010-05-08 @ 21:58:13
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Fia

Sussanne! Ja, den är en riktig gobit! När du börjar jobba igen så tycker jag att du ska unna dig nåt lyxigt du har längtat efter. :)



Emma P! Hehe, jag visste väl det^^. Tack! :)



Sminkan! Tack! Det är tanken som räknas :)

2010-05-09 @ 18:58:23
URL: http://sussiessaga.blogg.se/
Postat av: Johanna slash Puff

herregud, sicken härlig röd färg!

du råkar inte veta om Åhléns säljer det?

2010-05-10 @ 18:55:52
URL: http://www.kalaspuff.bloggplatsen.se
Postat av: Fia

Jag är osäker på om Åhléns har någon Chanel-disk, men jag är bombsäker på att Åhléns City (Sthlm) har en och alla Kicks borde också ha en Chanel-disk. Hoppas du hittar en där du bor ^^

2010-05-11 @ 09:56:26
URL: http://sussiessaga.blogg.se/



Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress


Kommentar


Trackback

RSS 2.0