Sussie´s Saga -

Zombie Zest

För tillfället pryder det ljuvliga lacket Zombie Zest från China Glaze mina naglar. Även detta var ett lack ur Awakening kollektionen, och det absolut bästa enligt mig! Formulan är fantastisk i jämförelse med de andra två, vilket beror på att glittret är mikroskopiskt till skillnad från Mummy May I och Ick-a-bodys chunky glitter.
Manikyren består av mitt favoritunderlack Ridge Filler från China Glaze, ett lager Nubar Reclaim för att underlätta avlägsnandet, två lager Zombie Zest och ett lager Nubar Diamont Top Coat. På bilderna har manikyren ungefär två dagar på nacken, bara lite kantnötning och den traditionella chippet på grund av oförsiktighet från mig.
Är det inte helt fantastiskt?! Snorigt, prunkande, mossigt skogsgrön, med glitter i vackraste guld, oliv, mossa och kanske orange. Jag vill bara sitta med naglar i solljus och dreggla över mina vackra tippar.

Kommentarer
Postat av: Sminkan

Härligt glittriga solbilder!

2010-11-06 @ 20:51:50
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Fia

Sminkan! Tack!

2010-11-07 @ 11:21:34
URL: http://sussiessaga.blogg.se/
Postat av: Emma P

Jag tycker det är ett läskigt lack. men det är väl en smaksak:) Gillar dina bilder hur som helst!

2010-11-07 @ 20:49:30
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Malin

Vilken härlig färg! :D Jag är en sucker för gröna glittriga lack :D Har Lime Sparkle från NYX som jag brukar stirra ihjäl mig på ;)Förresten, har en tävling på min blogg just nu om du är intresserad! :D

http://www.infektia.net/win-wet-n-wild-mega-last-lip-color/

2010-11-07 @ 23:36:25
URL: http://www.infektia.net
Postat av: Fia

Emma P! Haha, ja det har du rätt i. Jag förstår vad du menar med läskigt ;). Tack!Malin! Visst är det! Jag älskar också gröna glitter, eller alla glitter faktiskt! ;) Åh, jag har sett den på några ställen, den verkar underbar.

Tack för tipset!

2010-11-19 @ 14:01:45
URL: http://sussiessaga.blogg.se/Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress


Kommentar


Trackback

RSS 2.0