Sussie´s Saga -

Like A Virgin

Idag får ni en liten EOTD, med skuggor ur Naked eye kit från Too Faced. Som tidigare sagt så älskar jag den paletten, skuggorna är välpigmenterade, lätta att blenda och passar alla.
I denna sminkning använde jag:
In the Buff som highlight i ögonvrårna och under brynet, Like A Virgin och Unmentionables över locket och mot brynet, Pillow Talk som blendningshjälp och Stiletto i det yttre v:et.
Dessutom partade jag loss med en eyeliner, men jag var inte riktigt så stabil på handen som är nödvändigt för den här looken. Vit kajal som inliner och i yttre ögonvrån mellan eyelinern, bryn och mascara. Inte riktigt nöjd, så jag måste definitivt träna mer. För övrigt hade det inte skadat med lösögonfransar, usch, allt är snyggare med långa, täta frallor.
Jag vet, lite gnällig idag. Jag ser till att bli gladare under veckan och ska peppa inför lördagen, för då kommer Make Up Stores höstvisning Extreme! till en lokal krog här i Gävle! Tjoho!

Kommentarer
Postat av: Sminkan

Tycker det var jättesnyggt även utan lösfrallor!

2010-10-19 @ 17:46:39
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Emma P

Väldigt snyggt, det vita blev en cool kontrast...

2010-10-20 @ 06:38:24
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Emma P

Haha, jag håller med förresten, allt är banne mig snyggare med lösögonfransar. men orka liksom. och ibland är det faktiskt lite för mycket att gå ut i...

2010-10-20 @ 06:39:29
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: bella

Sv: Det kommer snart mera blått härframöver:)

2010-10-20 @ 12:20:53
URL: http://bellamakeupartist.blogg.se/
Postat av: Fia

Sminkan! Tack så mycket! :)Emma P! Tack så mycket! Det är ju det, har funderat på en förlängning, men tydligen verkar ju sådana där fransnäringar funka, så om jag får nån tusenlapp över (när i hela friden kommer det någonsin hända?) skulle ju en Revitalash vara trevligt. Ja, det har du rätt i. Och det är störigt med alla som ska fråga: "Har du lösögonfransar?" Booooring fråga för en sminkjunkie ;)Bella! Woho! Blått är bäst!

2010-10-20 @ 21:53:34
URL: http://sussiessaga.blogg.se/Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress


Kommentar


Trackback

RSS 2.0