Sussie´s Saga -

Smoke

Idag blev det bara lite lätt smink med lila eyeliner :)

Har använt mig av:
Smoke
white
siberia
gel eyeliner venomus (mad minerals)

När jag var klar med smink å fotograferingen så kände jag mitt rätt så tråkigt, så då fick glitter eyelinern purple rain åka på :)


Sussies egna

nu har jag äntligen använt blandningen som MAC tjejen i new york gjorde åt mig.. den har ju inge namn så nu får den heta sussies egna. Hähä.

har använt mig av:
Muffin (mus)
sussies egna (mac)
Odd couple (bara den lila, mac)sussies egna glittrade på väldigt bra måste jag säga :)

Jag har ju varit lite borta denna vecka pga sjukdom, och i två veckor framåt kommer jag nog inte göra så himla mkt väsen av mig, har tenta den 5:e december och jag ligger OTROLIGT mycket efter i pluggningen, så nu när jag är febrfri måste jag satsa på detta.. Nu ska jag iväg till en klasskompis för pluggkväll!

Sjuk

Jag är febrig och snuvig och hostig, och då är det inte speciellt roligt å sminka sig.. knappt så jag orkar någonting.. Men jag orkade lacka om naglarna idag iaf! En gammal goding som jag säkert visat förut, nämligen

Essie - Aruba blue, en sån oootroligt vacker blå, detta lack brukar alltid få kommentarer från dom som lägger märke till naglar :)Dekoren på ena nageln är en konadstämpel och en massa småstenar, vill bara se hur det såg ut om man tog en av varje.. inte så snyggt ändp, men ganska coolt :)

Nu ska jag krya på mig!

Jubilee

Var på fest i lördags, och kände för lite svart/silver :)

har använt mig av
Jubilee (mus)
Satin (mus)
Crystal (mus)
Frost(mac)
Och slutgiltigt en liten puss till er!


green fresh mix

Var ju självklart tvungen å prova lite av MAC sminket :)

Har använt (bar mac)
Green fresh mix
pigment melon, som ligger som highlighter och även mina kindben men det syns inte så bra.. dåliga ljus...
fluidline rich ground under ögat

Nu måste jag sätta mig å plugga lite. Puss

MAC

min kära pojkvän var borta i new york förra helgen och han köpte hem sig lite MAC till mig :) Hade inte skrivit upp några produkter jag ville ha så han hade bett om hjälp ;)Från vänster till höger:
pigmentet melon, ljuvligt guld. fluidline rich ground, fresh green mix, odd couple och en sista är något som hon som jobbade där blandade ihop, har inge en aning om vad hon hade i.. hon ville att jag skulle ha något alldeles speciellt :)så ser den ut, väldigt glittrig och härlig! ska försöka använda den om någon dag så ni får se :)

Long time no see

Heey everyone. Har varit lite off.. Men det är sånt som händer :) Har egentligen inte fått mycket gjort.. men så är det :) Har köpt en bil också. hähä. Fast ja har ingen körtkort än.. aja.
Här kommer en sminkning från några dagar sen :)

Har använt mig av:
Explore
oh so fresh
metal cherry
muffin


Ate berries in the canaries

Ännu ett lack ifrån OPI, härlig krämlila färg! Och med en leopardmönstrad Konadstämpel :)Har inget överlack på, det är nämligen slut.. men ate berries glänser väldigt bra på egen hand!

Silk

Hej! Har inte haft nån vidare tid eller lust för bloggning.. är inte så kul när man inte kan ta bra foton på vad man gör.. men idag vaknade jag tidigt och ska iväg på personalfest ikväll så jag gjorde sminket medans solen var uppe :)

har använt mig av:
Silk
flip
sirocco
satin
glittereyeliner purple rain
gel eyeliner (mad)jag älskar verkligen lila, sån underbar färg!Nu ska jag fixa iordning håret och byta om.. Puss på er!

Fail..

Det är ju omöjligt att vara en sminkbloggare denna årstid.. försöker ta bra bilder men det går inte.. färgerna kommer inte till rättvisa, och det blir sånt himla konstigt ljus..

här är iaf dagens halvkassa bilder!Ska på kårkväll ikväll för första gången ;)Har använt följande:
(MUS)
Sirocco
cheerleader
butterfly
satin

Enkel

Så här såg jag ut för någondag sedan, bara mascara och läppennan hotpink. Enkelt och klassiskt!fast jag känner mig ganska naken utan eyeliner..!

Halloween

Hej! Sry för dålig uppdatering, men nu är tentan gjord iaf, får säkert vänta någon vecka på svar.. men det kändes inte så bra :/ Vi får se..
Här kommer iaf gårdagens smink, flest människor på bdb röstade på "fjädrarna" så den fick det bli!


Och lite bonusbilder:tessie blev fräsch med lite latex på sig, och johanna var våran lilla hora.. :P
Nu tv time!


RSS 2.0