Sussie´s Saga -

Humid Eclipse Night Porter

Idag är det valborg och officiellt vår! Jag ska snart iväg på grillfest på ett studentcampus i hemstaden och ser fram emot en fantastisk kväll.
Som jag skrev igår, grönt var det jag ville bära, och grönt blev det. Dock blev jag galen på lösögonfransarna! Listerna var alldeles för hårda, vilket brukar vara tvärtom när det gäller Ardell, och ville inte alls fästa som jag ville. Men en makeuponista ger sig aldrig och med lite envishet så gick det.




Jag har använt följande produkter:

Primer: UDPP
Bryn: Wet´n Wild Brow Essentials
Ögonskuggor: M/S Eclipse, Charity, Satin från MUS, Humid från MAC och Night Porter från Nars
Kajal: Black, Sparkling Smaragde och Duchess från MUS
Eyeliner: Cake eyeliner Black från MUS
Mascara: False Lash Effect från Max Factor
Lösögonfrallor: Ardell no 107




Ha en fantastisk kväll! Och drick med måtta!

A girls best friend is Pascal

Är ni sugna på Valborg? Det är jag. Valborg för mig är att göra slut med vintern, vinka adjö till mörkret, kyla och oväxt. Därför tänker jag bära grönt imorgon, och tränade idag, då jag inte har använt färgglada skuggor på jättelänge på grund av mina eksem och uttömd inspiration. Men nu hoppas jag att jag har sett det sista av mina eksem och jag ska verkligen börja leka med mina ögonskuggor igen. Jag har även hunnit med att depotta 26 MUS-skuggor och satt i dem i mina FACE-paletter, och gissa om jag (och sminkförvaringen) känner sig befriad?! Mer utrymme, alltså större anledning att köpa fler produkter ;). Och det är ju klubbkväll på MUS ikväll. Score! Men nu, till makeupen:



(Ursäkta för ögonkletet, pass på det!)

Jag har använt:
Primer: UDPP
Bryn: Wet´n Wild Brow Essentials
Highlight: M/S Satin vid ögonvrån och M/S Charity under brynet från MUS
Skuggor: M/S Pascal och A girls best friend från MUS
Kajal: Invitation, Snow och Sparkling smaragde från MUS
Eyeliner: Cake eyeliner Black MUS
Mascara: Isadora Vibrant Mascara Black



Hoppas ni alla får en härlig valborgshelg!


Läppgunksresan - mandy

Näst ut i min lilla serie är stiftet Mandy ifrån mus



Läppstiften ifrån Mus är ändå lite kända för att ha olika formula.. en del är torra, medans en del mjuka.
Det här stiftet är väldigt mjukt och tillför även en hel del glans till läpparna.



En väldigt stark rosa färg! Tänk dock på att jag har mycket mörkare läppar av naturen, så färgerna kan bli helt annorlunda på någon annan.
Jag gillar Mandy pga den här barbierosa färgen, rolig till fest!

Tutorial - mjukbrun

var längesedan jag gjorde en tutorial.. och här kommer en på en mer vardagssminkning som jag gjorde häromdan. Den går riktigt fort att göra, och jag kan inte påstå att jag själv var speciellt noga när jag gjorde den ;)

Har använt mig av:
Tri brow (mus)
Muffin (mus)
Kakaw (mus)
Granit (MaryKay)



Bild nr 1: Ett rent öga
Bild nr 2: På med primer, jag använder en primer ifrån Marykay



Bild nr 1: Lägg en highlighter under ögonbrynet samt vid tårkanalen, jag gillar även å lägga den längs näsbenet, tycker att det öppnar upp ögat mycket mer. Har använda jag Muffin
Bild nr 2: Med en mjuk pensel, använd en mellanbrun skugga, börja längst ut på ögonlocket och sudda in den i highlighten. Här har jag använt Granit



Bild nr 1: Lägg kajal under ögonlocket, vid fransraden. Varför? För att få dina fransar att se mer fylliga ut
Bild nr 2: Dax för lite eyeliner, jag blötte en snedskuren pensel och plockade upp färg ifrån den svarta ur tri brow color



Bild nr 1: Valde att även lägga den svarta ifrån tri brow under ögat med den snedskurna penseln
Bild nr 2: På med mascara, jag använde mig av MaryKays



Tyckte att det kändes som att någonting fattas, så i "V" partier på ytterkanten av ögat la ja till Kakaw för att få lite mer djup i sminkningen. Sedan suddade jag ut den mörkaste bruna med en stor fluffig borste för att få ett mer mjukt resultat.

Voila!  ^^

Imorgon åker jag inte och opererar knäet, äntligen. Har lite ur arkivet å publicera så det blir inte helt dött här, vet dock inte när jag kommer hem.

Därimot tänkte jag bara säga till, och jag hoppas det inte låter som jag raggar kunder, för det gör jag verkligen inte. Jag ska lägga en Order hos MaryKay när jag kommer hem igen, så om någon behöver något så hojta! Man kan inte beställa hem en sak då och då för man måste komma över 5.000:- för att få mest rabatt ^^ Och vill ni inte ha nått så skit i denna mening, annars är det bara å mejla [email protected]

Nu ska jag vila inför operationen.. Hoppas allt är bra med er därute!

Läppgunksresan - burlesqe

Här kommer ytterliggare en läpppena ifrån MUS, nämligen Burlesqe



Färgen är riktigt riktigt röd. Väldigt vacker, speciellt under röda läppstift.
Har även haft på MaryKay LipBalm



Jag diggar verkligen den här pennan! Men jag tycker personligen att jag har lite svårt för å bära upp röda läppar dock!

Läppgunksresan

Sådärja. Jag tog mig äntligen tid till å prova å fota allt mitt Läppgunk! Eftersom ja kommer opereras på tisdag så tänkte ja att jag måste ju ha något å publicera iallfall :)

 

Det är inte världens största samling, då läppgunk inte är min största favorit i smink och jag använder det sällan. Blir mer Läppglans för min del :)

 

 

Först ut är Pennan Hot Pink ifrån Mus.

En härlig stark rosa färg, jag ogillar dock att enbart ha läpppenna på mina läppar för jag tycker det blir så torrt så jag brukar ha på ett läppglans. I detta fall har jag MaryKay LipBalm över :)

 

Som sagt en riktigt stark rosa färg, väldigt fin under ett rosa läppstift för extra hållbarhet :)

 

 



Fri frakt på HQ Hair!

Nu får alla internationella kunder fri frakt på HQ Hair om man spenderar över £40 och anger koden International när du checkar ut. Erbjudandet gäller till den 26 april.

Passa på att shoppa märken och produkter som är svårare att få tag på eller dyrare i Sverige, exempelvis Urban Decay, Too Faced, Benefit, Philosophy och Nars.

Mina favoriter från Urban Decay är Primer Potion, Big Fatty Mascara, 24/7 Eyepencils, Pocket Rockets, Liquid Eyeliner och inte minst alla härliga paletter! Jag kommer aldrig komma över att jag inte fick lägga vantarna på Alice in Wonderland Book of Shadows.
Too Faced-favoriterna: Shadow insurance, Lip injection, Powder Blush La vie en rose, Pink Leopard Bronzer & Candlelight.
Benefit: Alla rouge! Jag ska defintivt beställa Sugarbomb, kan inte leva utan den godbiten längre!
Nars: Nagellacken, i synnerhet nya Purple Rain och ögonskuggan Night Porter.
Philosophy: Jag kan inte annat än tänka mig att deras duschcremer, body lotions och shampoon är annat än pur magi och dofthimlen själv.

Vilka är era favoriter från dessa märken? Brukar ni shoppa från Hq Hair?

I love your blog - award!

Vi har fått ett I love your blog-award av bästa Sminkan! Tack så himla mycket! Vi är båda stora fans av Sminkan och Emma P, jag (Fia) har följt hennes blogg sedan 2008 och missar inte ett inlägg.

Nu är tanken att vi ska vidarebefordra detta award till 10 andra bloggar vi har upptäckt. Att bara välja 10 blir svårt, så vi förbehåller oss rätten att utöka platserna.

Det är klart att Sminkan & Emma P ska ha ett I love your blog-award! Vi älskar deras blogg, den inspiration och variation gör smink till ett äventyr varje dag, och bibehåller intresset för sminket, även de dagar då man känner sig som en traktor i fejjan.
Linda har också en given I love your blog-award! Hon gör smink roligt och lekfullt och har en bra blandning av makeup och produkter. Lipgloss Bitch är alltid först med det senaste, och med hennes hjälp håller vi oss uppdaterade med det senaste och bästa på marknaden. Katarina/Bjooti/Katta Kvack var den första sminkblogg jag (Fia) kom i kontakt med, och i min mening var hon den största av de största. Katta Kvack är en av mina (Fia) favoriter inom personliga nischen, hon skräder aldrig orden, berättar öppenhjärtligt om allt från magknip till festkvällar med ett rappt, snärtigt språk. Tifa DeLeone på Pinup Couture är bland de snyggaste tjejer jag någonsin sett i verkliga livet och jag älskar hennes pinuppiga stil. Eyeliner, röda läppar, vackra kläder och stiliga frisyrer gör henne till en stor förebild för mig (Fia). Makeup your Jangsara hittade jag (Fia) alldeles nyss och tjejen bakom denna är fantastiskt duktig på att göra fantasifulla, intressanta och vackra sminkningar. Missa henne inte! Hanna Ögren är också fantastiskt duktig på att göra olika typer av sminkningar och jag får alltid ett ton med inspiration från henne. Bella är en superduktig makeup artist och min absoluta go-to när det gäller Make Up Stores sortiment. Hon har fantasi och kombinerar färger på så snygga vis som jag aldrig skulle kunna komma på. Heartcore-brudarna Sofia och Therese är också värda en I love your blog-award, för deras goda innehållsvariation och för att de är så himla söta!

Det var Fia´s awards.. nu är det Suss som skriver ^^
Fia tog med många av mina favoriter.. Förutom dom så vill jag ge award till söta Beleza som skriver mycket recentioner samt en del dagens smink :) Ja vet många fler men ja har inte riktig tid just nu.
Jag kommer opereras på tisdag så jag försvinner lite igen. Hoppas allt är bra med er där ute!

Gosh Spring Collection

Gosh Cosmetics är ett märke jag är tämligen okunnig om vad gällande praktiska kunskaper. Dock har jag förstått att flera uppskattar dem för deras gedigna färgutbud och fantasifulla kollektioner. Till dessa kan jag säga att årets vårkollektion inte kommer göra er besvikna, och jag är mycket sugen på att komma över några produkter. Hela kollektionen känns som en fruktcocktail, paraplydrinkar, papegojor, smäktande brisar, pulserande palmer och förtjusande badpojkar. Färg färg färg!





Kollektionen innehåller:

Special Eyeshadow Selection; två kvartetter med bakade färger, som kan appliceras torra, eller blöta för en mer metallisk effekt.
Modern Gypsy: Mörkblå, ljusblå, orange och lime
Bohemian Gypsy: Grå, mauve, korallrosa och bordeaux

Velvet Touch Eyeliner: Vattenfasta, pigmentrika och parfymfria ögonpennor i en mängd olika färger.
Sky High
Lemon Soda
Purple Stain

Jumbo Lip Gloss Pencil: En jumboläppena med vårdande egenskaper och en glossig effekt.
Cabana Orange
Flamingo Coral
Gypsy Red

Nail Lacquer:
Hot Coral 587
Gypsy Blue 588



Fia gillar: Modern Gypsy, Lemon Soda, Purple Stain, Flamingo Coral, Gypsy Red, Hot Coral & Gypsy Blue
Fia skippar: Cabana Orange
Fia saknar: Ett schysst bronzingpuder, några rouge och ett par roliga lösögonfransar hade varit pricken över i.

Överlag tycker jag att kollektionen verkar spännande och nu är jag så sommarsugen att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Men det snöar. Bo-F-ing-Ho!

Vad tycker ni om kollektionen? Blir ni sugna på något?

Källa till bilder Källa till information


Nyfiken på Neat Feat Face Saver

Jag surfade runt lite på Eleven.se efter sommarlämpliga produkter, exempelvis reseförpackningar, solskydd, tinted moisturizers osv, och råkade få syn på Neat Feat Face Saver. Såhär skriver Eleven om produkten:

"Face Saver minskar perspiration i ansiktet. Motverkar ansiktssvett och glans och kan användas före normal makeup. Det är en lätt gel som inte ger rester eller obehag. Enkel att använda. Makeup och solskydd sitter längre och makeupen ser fräsch ut hela dagen även under varma förhållanden."




Jag tycker att det låter som en alldeles finurligt underbar produkt! På sommaren när det är varmt och man kanske är lite stressad mellan stranden och afterbeachen och man kanske råkar duscha lite för varmt så kroppen aldrig vill sluta eftersvettas, tycker jag att denna gel kommer vara perfekt. Eller tänk er följande scenario: Direkt från jobbet/stranden/utflykten till kvällens aktivitet, utan chans att piffa om, men behovet att piffa om finns inte, för: Ingen svett! Jag ska definitivt införskaffa mig en sådan när jag gör nästa beställning på Eleven.

Face Saver´n kostar 95 kronor och tuben innehåller 50 ml, och du kan hitta den här.

/ Fia

pladder

Hej! Här kommer ett litet icke-sminkinlägg igen.

Som dom flesta vet så gick min bästa vän bort förra året, det var, och är tufft. Ettårsdagen för hennes död börjar närmar sig så om det glesar sig med inlägg här så vet ni varför.
Vissa dagar går helt OK, på autopilot så att säga.. och andra dagar vill man bara gräva ned sig under täcket..

I annat fall så har jag 6 st "klasser" med MaryKay den här veckan, så det tar också lite tid..
Tänkte bara förklara varför jag försvinner lite..

Jag hoppas allt är bra med er där ute!



min älskade Lina och jag en härlig vårdag för några år sedan..

Vardags till MK

Provade ut en sån kallad "vardagssminkning" idag som ja kan ha när jag har klasser med folk jag inte känner för Marykay :P Kanske inte ser så bra ut om man kommer i full partymundering en tisdag kl 4 lixom.. ^^

Har använt mig av:
White
Satin
Muffin
Mustard
kakaw



Pennan white ligger även på vattenlinjen, och eyelinern är Gel eyeliner ifrån mus. Märker ingen större skillnad på mus och Mad, så ska man välja någon är det mad som gäller, mycket billigare!



Ska försöka byta lite form på mina ögonbryn så dom kommer ser ut som skit ett tag, utifall nå troll får för sig att börja klaga :P
På kinderna ligger rouget must have ifrån mus.



på läpparna ligger stiftet happy ifrån mus.
Har fortfarande inte hunnit med att fota allt läppgunk å så.. så det kommer kanske till veckan ;)


Mighty.

Visade för några dagar sedan ed mighty, här gjorde jag en hel sminkning med den. Fast på en svart skugga. Ville ha en lite mörkare sminkning :)

Har använt mig av:
Svarta ut tri brow
mighty
muffin



insåg nu när ja såg bilderna att goldglow skulle vara riktigt snygg som highlighter till denna.. så det måste jag prova! :D



i övrigt så vann jag en tävling hos sminkan, vilket känns superkul för jag vinner aldrig tävlingar! Väldigt väldigt roligt! :D




Sotig eyeliner

Här kommer en sminkning som går på under 1 minut att göra, beroende på hur pillig man är med sin mascara dock. Har vissa vänner som sitter i minst 5 min och lägger mascara, själv går det ganska fort..

Jag ville skapa en slags "rökig" eyeliner. Det här går såklar med alla färger, men det var så längesedan jag hade denna. Den heter Dark Chokolat(penna) och är ifrån mus.



Det enklaste sättet jag vet att göra en eyeliner rökig på är att ta en pensel med en ögonskugga i liknande färg som eyelinern och "sudda kanterna"
Till denna använde jag kakaw. Det är bara att dra penseln fram och tillbaka där man har lagt sin eyeliner. Och som sagt, det går med alla färger. Hade jag haft en svart eyeliner hade jag använt min sirocco från mus, eller kanske carbon från mac? Märken spelar ingen roll, så länge den är svart så går det att sudda :)



Och sen bjuder jag på denna :P   :


24k

Igår var jag på min första riktiga utbildning där vi gick igenom hudtyper, vilka produkter som passar till vad osv.. Valde en liten mer "naturlig" sminkning till denna dag.. eller ja så naturlig är den ju inte direkt ^^

Har använt mig av
24k
tri eyebrow
kakaw
muffin




24 k är så vacker, men riktigt svår å fånga på bild! den ligger koncentrerad på rörliga ögonlocket och sedan över hela sminkningen, men kameran plockar inte upp det så bra



PÅ kinderna ligger rouget must have från makeupstore och läpparna ett stift från MK som jag inte minns namnet på, men det kommer komma med i mitt lilla läppmaraton, om ja får tid kommer jag fota allt på torsdag eller fredag, så efter det borde det börja komma lite läppgunks inlägg här :)



Idag ska jag sätta mig och börja boka klasser om ja hinner, ska(måste) även byta däck på bilen, och gå på bio med några vänner :)

Ruby

Har så många skuggor i min låda som jag har lixom.. glömt bort. ^^ det blir så ibland.. men idag tog jag fram lite färger jag inte haft på länge :)

Ikväll ska jag iväg på MaryKay möte, första gången som konsult, har tidigare bara varit gäst.. så jag gjorde iordning en lite mer färgsprakande sminkning :)

Har använt mig av:
Explore
Paradise
Ruby
cooler
Deep blue








Bilderna ville sig inte så bra idag.. Använder ju min iphone när ja fotar.. jag ingen sån där vacker systemkamera som dom flesta andra.. Men men, så länge man ser så ska det väll gå an :)

Nu ska jag göra mig iordning inför kvällen!

MaryKay - i allmänhet

Skriver ett litet inlägg som förklarar marykays koncept, för dom som är nyfikna :)
Kan gå in djupare på vissa delar om folk vill det :)



Historik:
MayKay grundades i USA, av en kvinna vid namnet Mary kay Ash år 1963. Vad jag vet hade hon jobbat vid ett företag ganska länge, och satt sig ned för å skriva ned vad hon lärt sig, och vad man kunde förbättra. När hon gick över hennes resultat såg hon en strålande affärs ide. Så hon satsade sina sparpengar och grundade MaryKay.
Det har funnits i usa alltså, sedan 1963 och Sedan 1992 arbetar fler än 19 000 kvinnor i Norden. (Tacka mitt minne och google :P)

Produkter:
MK har ett brett sortiment, allt från hudvård, SPA, Acneprodukter och smink. Grundidén är att det ska vara åldersförebyggande, skyddande och stärkande. Ingenting av det man tar på sig ska skada huden, utan hjälpa den.
Det man satsar mest på som nykomling är Hudvården, mer specifikt ansiktet.
Vi jobbar med "mirakel set" som det kallas, med tvätt och fukt, samt en dagkräm med spf 15, och en nattkräm som stärker hudens kollagen, och även skyddande foundation.
Sortimentet är otroligt stort så jag lämnar det såhär :) Kan säkert skriva ett inlägg om mirkalestet mer ingående sen.

Koncept:
MaryKay ville att kvinnor skulle få chansen att prova produkterna innan man köper dom, och det är därför man inte ser MK hos tex Åhlens, kicks mm. Och det kommer man aldrig kunna göra. MK ville att man skulle ha en personlig kontakt med sina kunder, någon man kunde höra av sig till när man har funderingar, få hjälp efter sin hudtyp. I våran utbildning lär vi oss att skräddarsy olika paket till olika hudtyper. Även olika problem som acne, samt andra hudsjukdomar. Man lär sig att jobba för att hjälpa, inte jobba för att sälja.
Man ringer runt till vänner, frågor om någon vill vara värdinna å bjuda in 3-5 andra personer (och gör man det får man en gratisprodukt) det kallas för att ha en klass (4-6 personer). Man kan även ha "Facial" med 1-2 personer.

Sen så klart sminkklasser, spa mm..

Företagsidén:
Ska försöka förklara det så enkelt som jag kan.
Tar upp dom största stegen, den finns flera mindre bemärkelser, men som mer är i form av gåvor och att man kommer med i en speciell tidning mm..

När jag skriver om bonus på vad dom andra säljer så är det inget man tar ifrån sina vänninor, utan det är huvudkontoret om betalar ut.

Steg 1 Man börjar som fristående hudvårdskonsult (alltså det ja har gjort nu), för att bli sådan måste man köpa "starter kit" som innehåller hudvårdsprodukterna, hudvårdsanalyskort, dvd med lite info, broshyrer mm för ungefär 1300 tror jag.

Steg 2 på stegen kallas "red jacket", vilket innebär att man har värvat 3 st vänninor till jobbet (alltså att dom köpt starter kit), detta innebär att man börjar få en liten bonus ifrån huvudkontoret, beroende på hur bra dina vänninor jobbar.

Steg 3 kallas "DIQ" som står för Director in Qualafication, denna kliver man i när man har 8 st vänninor värvade, och under en 3 månaders period ska man öka sina 8 medlemmar till 29 medlemmar. plus att bonusen höjs. Lyckas man med detta går man på steg 4

Steg 4, "sales director". Man har nu sitt eget team och är utbildningsansvarig, vilket betyder att man håller i måndagsutbildningarna vi har varje vecka, för sitt eget team då. Man får även en betydligt större summa bonus för att man håller i utbildningarna, plus större bonus på vad alla säljer.

Steg 5 "national sales director", jag har inte papprerna framför mig, men jag tror att man ska ha lyckats fått 13st personer i sitt team till att bli "sales director". Vi har 3 st Nationals i norden.

Bonusar det finns lite olika bonussystem, tex en sales director kan kvalicifera sig för att få en rosa volvo, och en national kan kvalificera sig för att få en rosa mercedes, sen är det mycket diamanter mm.


Det är så iden funkar, och det är nog här många får "sekt" känslan, eller pyramid känslan. Jag vet inte riktigt vad man ska kalla det, men jag tycker konceptet är bra, för dom som vill skapa sig en karriär. Är man framåt och känner sig hemma med ett säljjobb ska man absolut satsa.

Andan inom marykay ska vara "go give". Att man delar med sig av jobbet, behandlar andra som man själv vill bli behandlad. Man får inte sno varanndras kunder mm.. Det ska inte vara en tävling utan man ska jobba ihop gemensamt. Och med denna affärsplan så blir det ju så. En Sales director vill ju se sitt team att lyckas, för att själv lyckas, och måste därför jobba med alla personer, peppa och utbilda, finnas till hands när det går svårt och gratulera en när det går bra.

Och man behöver aldrig gå vidare ifrån steg 1. Och det har inte jag några planer på ännu. Finns ingen regel som säger att om du inte värvar någon blir du utkickad, utan man väljer själv vad man vill. 

Hon som värvade mig kommer förmodligen att gå in i DIQ om någon månad, vilket kommer bli jättekul. För det är en duktig driven tjej, och jag har känt henne sen jag sprang omkring i blöjja. ^^




Hoppas ni fick en liten bättre överblick om MK. Har ni önskemål om inlägg så hojta bara till så ska jag fixa ihop något :)


Första MK-mötet.

Sådärja.. Då var man hemkommen från mötet.

tidigare idag fick jag hem mitt "starter kit". Första paketet man beställer med varor, en av varje för att kunna dema med :)



Vill ha min utbildning klar så jag kan köra igång.. har ett par "offer" jag valt ut.. men jag vill ju gärna kunna lite innan ^^ Imorgon börjar min första utbildning.

Kvällens möte berörde SPA produkter, prisutdelningar mm. Inget till mig då eftersom jag är ny.. ^^
Imorgon har jag min utbildning, som är updelad på 3 steg. Första steget är alltså imorgon.

Vad är ni nyfikna på om marykay?
Produkter, själva företaget, karriärstegen?

goldglow

en skugga jag använder alldeles för lite är goldglow, beror väll en hel del på att jag verkligen ogillar Makeupstores nya burkar, speciellt eyedusten. Det ligger ett litet "lock" på dom, med ett litet hål och det är svårt att få upp skuggan, och tar man bort det spillar man en del, å kan inte stänga sen för att det läcker ur burken.
Iallafall, tillbaka till sminkningen. goldglow är ändå en väldig vacker skugga, och som highlight som jag använt här.

Allt ifrån mus
paradise
goldglow
mighty
muffin




Det är svårt att frånga hur fin goldglow skimrar, men det syns väll litegrann på dessa bilder iallafall.



I övrigt så är guld och grönt alltid vackert i mina ögon



mitt hår börjar förlora sin rödhet, och en fin utväxt är på G, och med tanke på att ja nyligen är utan jobb så har ja inte råd å köpa ny hårfräg.. vilket e väldans tråkigt.. jag älskar rött, men det är väldigt svårt att underhålla och ha kvar den fina färgen.. nu är det mer.. brunrött. Men men, någon dag måste man väll få ett jobb igen.. :p


Enkelt vardagsknep

många som gillar smink är ändå ute efter något enkelt och snabbt som man kan bära till vardags
en enkel favorit för mig som jag verkligen gillar är att lägga sitt rouge i globlinjen
Här har jag alltså bara använt mig av rouget frozen daiquiri ifrån mus, samt muffin över hela ögonlocket för att ljusa upp det hela lite.



Fransarna är ifrån depend, no3 tror jag :) har blandat ihop mina förpackningar



frozen daiqiuri ligger också på kinderna, bara ta samma rouge du lägger på kinderna alltså, brukar alltid bli väldigt fint!



hehe man är så mycket snyggare i hög kontrast.. :p Aja. hoppas någon av er fick ut någonting av detta iallafall :)

Allmänt

här kommer ett litet tråkigt inlägg.. eller ja det beror ju hur man ser på saken.. Men det är inge sminkbilder iallafall.

I min arbetslöshet så bestämde jag mig för att prova att jobba för MaryKay.. Jag har använt deras produkter i snart 1 år och är fortfarande nöjd.. så varför inte?
Jag vet att många ser dom som en "sekt", och dom har väll sådana tendenser på deras möten, jag har följt med min vän ett par ggr på mötena för å spana läget och prova produkter, och träffat starka kvinnor med egna karriärer. I och med att jag varit med ett par gånger så vet jag också att dom inte är en sekt, utan det är deras sätt att peppa varanndra att komma framåt inom företaget

Sen om jag gillar det har jag ingen aning om, men provar man inte så vet man inte!
Börjar min utbildning på tisdag, sen får vi se. annars är det bara å sälja bort startpaketet och lägga det åt sidan :)

Det ska bli roligt å lära sig mer om huden också, för det är ju inte bara produkterna man går igenom, utan allmän hudlära också :)



I övrigt så funderar jag lite på den här bloggen. Hur jag ska kunna öka inläggsfrekvensen.. Fia hjälper ju till då och då och det gillas!
Men man kan ju inte sitta hemma och lägga flera olika makeuper på en dag bara för å fylla inläggen här.. ganska tidskrävande.

Så jag funderade på om jag skulle gå igenom allt mitt läppgunk och visa upp? På så sätt blir det fler inlägg här och lite mer roligt att läsa om :)

Blir ju inte så mycket handlade för min del i min arbetslöshet så nå haul och liknande kommer inte komma på ett tag.

Så, det var väll allt orbajsande jag ville ha ur mig :)

Partey

Dita känns som en skugga jag alltid faller tillbaka på när jag ska festa och har noll inspiration.. så det kanske bli lite tråkigt för er ^^

Har använt mig av:
Dita
cheerleader
satin
crystal








mighty

Pigmentet mighty är väldigt underbart mörkgrön.. syns inte så väl i denna sminkning då jag använde väldigt lite av den bara för att djupa ned sminkningen lite :)

Har använt mig av:
eclipse
paradise
mighty
satin






Födelsedag


fredagen den 26 mars gjorde jag denna, till ära av min födelsedag.. han inte ta några bättre bilder för jag hade ganska fullt upp hela dagen ^^ 24 fyllde jag för dom som undrar. :p

Har använt mig av:
Dita
sassy
muffin



min vän Johanna gjorde mitt hår, hon e jätteduktig, jag kan ingenting med hår, jag låter det bara hänga.. hehe.


colors

Skulle ned på en MaryKay kväll å min vän hade pratat om min blogg så jag ville lägga något med massa färg kvällen till ära ^^

Har använt mig av:
Cheerleader
paradise
honey
sight
crystal
satin




tjatig

ja, jag känner mig tjatig. Mitt fastnande för 50´s looken håller i sig, och jag ogillar som sagt å fota den, eftersom det känns som om ja bara lägger upp samma sak.. Men här är jag pillar på lite crystal också :)

Använt mig av:
Tri brow color
muffin
crystal

fransar no.3 från depend







Åh vad jag vill ha tillbaka sommaren, detta var en av dom fina vårdagarna vi hade för ett tag sedan, nu är snön tillbaka igen ( i skrivande stund iaf.. lägger ju ut gammalt..) få ta på sig en sommarklänning som denna och bara njuta av solen!

åh ljuva dita

Som rubriken lyder.. ljuva dita. hon e fantastisk, en av favoriterna ifrån mus. En sådan borde alla äga, om man gillar lila dvs. intensiv och ljuvlig. Namnam.. :)

Har använt mig av:
Dita
crystal
muffin
sassy









Dita är en skugga jag älskar om jag ska ut på galejj, just för att den är så intensiv, man kan skapa så vackra sminkningar med den skuggan!

crystal

alla som säger något från mus brukar äga crystal, och det är bara rätt. För den är fantastisk. har skrivit om den många gånger förut men det förtjänar att skrivas om lite mer. Över en sminkning, ensam som färg, oavsett så är den strålande vacker och jag hoppas att den aldrig försvinner ur sortimentet

Använt mig av:
muffin
crystal
dita


försökte ta bilder i soljus för att ni ska se hur fin crystal är :)



RSS 2.0