Sussie´s Saga -

Avtvätt och nytt

Låg i soffan och vilade ifrån bokläsning och tittade på 90210 och var inte alls nöjd med mitt sminkning och tyckte att karaktären silver´s eyeliner var så snygg så jag ville ha likadant! Här är en mindre bra bild på silver, man ser inte eyelinern så bra men men, tänk om man kunde ha hennes ögon!



Och min eyeliner:



Annars på ögat är det platina som bas och över den med sibiria, gillar sådana här lookar väldigt mycket, men dom är ju inte så himla roliga att visa upp i en sminkblogg precis..
Nu ska jag försöka komma igång med grubbarbetet lite grann.. Men puss!

Misslyckad Czarinna

Ingen sminkning jag gör blir bra känns det som på senaste.. men här är dagens



använda mig av mina nya produkter idag, samt hightech lighter cloe, ger dom ett nytt försök.. förra gången jag använda high tech lighter fick jag en allergisk reaktion, så det är bara å hålla tummarna att detta går vägen..



Och en fotd :) Så tänkte jag faktiskt bjuda på en GAMMAL bild.. mohaha. Facebook är bra grejjer ibland.. vet inte riktigt hur gammal jag är på denna bild med jag skulle tippa på 17 faktiskt



åh vad jag saknar dom där flätorna ^^ Det var tider de.. Nu ska jag slänga mig i soffan innan jag ska åka iväg. pusspuss

Eclipse

helloo folket.. gud vad jag är dålig på detta nu för tiden.. men aja! hoppas ni förlåter mig ^^



Ikväll var jag ned på klubbkväll på makeupstore, så jag kände att jag var tvungen å kleta på något..
Är inte alls så nöjd med denna.. men men, inte så mycket å göra åt saken .. :)



köpte en hel del nytt på klubbkvällen som jag ser fram emot att träffa, men medans jag var där glömde jag också bort en massa saker jag skulle köpa.. det är tråkigt, inte så ofta man har 20% rabatt..

lördagssminkning

Ja, här kommer jag som jag sa att jag inte skulle göra ^^ Tentan tog inte alls så lång tid som jag trodde den skulla ta så jag hann faktiskt åka hem emellan!
Funderar på å gå ut ikväll efter jobbet så det fick bli en mörkars sminkning idag!



gör inga streck med färgerna denna gång för det är bara två färger, väldigt simpelt på så sätt! Det är shimmer dynasti i globlinjen först och sedan på ögonlocket är det sirocco. sedan har jag bara blendat ihop dom två! :)



Och helheten! nästa vecka måste jag verkligen boka frisör tid! aja. Off to work Puss!

Brunt är skönt

Det har blivit väldigt mycket bruna sminkningar på senaste, har kommit fram till att jag trivs ganska bra i det till vardags :)



En väldigt simpel en denna också, men det är okej att vara simpel ibland :) Med en SS219 så lade jag kakow från mus i slutet på mitt öga och sotade in, drog även en linje ovanför globlinjen för å se hur det kunde se ut att göra så :)



mina fransar lekte sitt eget liv denna dag.. men men :)
Den ljusa skuggan är ingen annan än muffin, måste köpa ny snart.. är en av dom få skuggor som jag ständigt måste köpa ny av.. ^^



Kakow är väldigt ätt å blenda för den delen, hade bråttom denna morgn, som jag alltid har nu för tiden känns det som, så jag bara "smetade" på, men det gick ju ganska bra ändå :)




Det var allt för mig denna helg tyvärr.. imorgon är det tentadags (hjälp!) och direkt efter tentan blir det jobb, och jobb hela söndagen också. men vi får hålla tummarna att Fia kikar in och lämnar något snyggt ^^ Puss

Lekte

Häromdagen så lekte jag lite med smink för å tänka ut något fiffigt till halloween. Det blir nog någonting liknande detta (detta är bara svarn för å se hur det skulle se ut :)


Vardaglig

 

Denna sminkning gjorde jag i torsdags, vi skulle ha en redovisning på skolan och jag vill inte ha så mkt utstickande färger. Den är ganska enkelt då det bara är muffin som highlighter, och mustard och kakaow i globlinjen samt under ögat

 

 

Mina gruppmedlemmar sa att jag så ut som en nyponros.. ^^

 

 

Som ni ser är det inte så mkt som ligger bakom denna sminkning, dunkar till alla vardagliga sitationer :)

 

 

Nu ska jag åka iväg å jobba, samla in epostadresser under hemmamatchen här.. huvva huvva. Puss på er!


Oriental Astro

Hej på er! Er Fia är i farten igen!
I fredags firade jag och Hjärter Kung ett år av lyckligt tvåmannaskap, och dagen till ära fick han bestämma hur jag skulle sminka mig. Hans val föll på en av mina vackraste lila skuggor, eyedusten Oriental från Face. Vid första anblicken är den djupt, varmt lila, men om man jobbar med den ett tag dyker upp en blålila, svärtad bas som är helt fantastisk. Men den nyansen dyker bara upp på handen efter oändliga försök att bygga upp den exakta färgen. Så därför använder jag den inte så ofta, den bara gör mig besviken. Så jag plockade fram glittret Astro, från MUS istället, för att kompensera, och det var ju inte så tokigt heller.

Så här såg jag ut i fredags...



Japp, en FOTD! Min första! :D
Mörkt, lilasotade ögon, glowy hud och lite mysrosa, glansiga läppar.

Jag använde följande produkter:
Ansikte
Smashbox Photofinish Primer
Eyeko 3 in 1 creme
MUS Cover All Mix
MUS Matte Foundation Vanilla
Isadora Transparent Loose Powder
MUS Wonder Powder Kalahari
MUS Baileys och Matt Glory (Rouge)

Ögon
Urban Decay Primer Potion
Face Felicity
Face eyedust Oriental
Face Pearl eyeshadow 38
MUS M/S Muffin
MAC Hot Contrast
MUS Black Eye pencil
MUS Black gel eyeliner
MUS Astro Loose Glitter
MUS Mixing Liquid
MUS Tri Brow Color
False Lash Effect Max Factor



Läppar
Urban Decay 24/7 eye pencil Dime
MUS Potgloss Lux




Nu kommer jag försvinna ett tag igen. För er som inte vet så pluggar jag till socionom, och nu börjar den långa praktiken. Jag kommer testa på att vara medlevare i ett kollektiv för ungdomar som vårdas enligt SoL (Socialtjänstlagen) eller LVM (Lagen om vård av unga). På fredag åker jag till Frankrike med detta kollektiv, och kommer bland annat vara i Paris. Sephora tänker jag ta med storm. Även MAC hoppas jag att jag kommer kunna besöka. Men man får väl se, jag är ju inte där på semester. Därfter kommer jag spendera fyra veckor där, och kommer lagom hem till Halloween, blir hemma två veckor, och därefter spenderar jag ytterligare fem veckor där. Jag kommer förmodligen inte sminka mig särskilt mycket under min tid där, inte särskilt uppseendeväckande ia alla fall, men jag har lite att recensera, och nagellack kommer jag aldrig sluta med, och kanske lite läppen när jag hinner och orkar ;). Jag kommer ju självklart fortsätta läsa alla bloggar, ni är ju liksom mina bästa vänner, på något vis. Kanske låter patetiskt, men alla bloggar jag läser och tjejerna som skriver har blivit en trygghet. Så fortsätt att skriva, så kanske inte hemma är så långt borta, när hemlängtan stockar sig i halsen.
Puss på er!

P.S! Isadoras nya nagellack har kommit! Black Rose är fantastiskt fin i flaskan! D.S.


Och hemma igen :)

skrev förut om en kombo jag upptäckte som blev otroligt snygg? nu menar jag inte färgkombon i denna sminkning utan den gröna färgen på ögonlocket. Skriver om den efter bilden!

 

Provade ju förut med pennan green card på ögonlocket och la a girls best friend över den, och det blev ju strålande. Blev nyfiken på hur soft grass skulle se ut över green card, och det blev en sån otroligt vacker ljusgrön! En kombo jag defenitivt kommer använda mig oftare utav! soft grass är vacker i sig själv men så här blev de faktiskt oslagbar :)

 

tyvärr är jag inte så duktig på attfånga upp det på bild men det syns ändå lite hur det bara strålar ljusgrönt :)

 

 

och sminkningen i övrigt? ville prova något lite annorlunda för en gångs skull, blir lätt att man faller i mönster och använder färger nära varanndra. ska försöka bryta det framöver! såg en underbar sminkning hos purity med oranget och grönt som jag bara måste prova!

 

 

Här syns sminket lite bättre i helhelt, färgerna bryter av sig ganska drastiskt, men jag skulle nog kunna bära vad som helst tror jag.. men någon som inte är van vid dramatiskt smink skulle nog inte gilla denna kombo ^^

Nu ska jag cykla iväg till skolan för ännu en redovisning.. usch.. :( Aja. Puss!


Kryssningssminkning #2

Hej på er, här kommer min andra kryssningssminkning :) Var otroligt stressad över denna för jag hade precis sminkat klart alla andra och dom stod och trampade och väntade på mig.. ^^



använder min MAC skuggor alldeles för sällan, men det är så tråkigt när man har så några! önskade jag var miljonär och kunde springa inne på MAC å handla allt jag behöver.. :P



Kajalen är kladdig.. i know.. men det syns inte på långt håll så det gjorde inget :)



jag älskade verkliogen 24k.. den ger ett så fint glimmer!
nu ska jag cykla iväg till högskolan och redovisa ett av våra grupparbeten som jag har jobbat på! puss å hej

Kryssningssminkning #1

hej å hå! kryssningen var jätterolig och jag fick sminka en hel del andra personer också, men tyvärr tog jag ingen bilder då vi inte hade så mkt tid å göra oss iordning på och jag sminkade 2-3 personer/dag plus mig själv så.. men mitt hann jag med iaf :)



första kvällens sminkning! Väldigt simpel men fick många kommentarer för den, rosa och lila är verklien en vinnande kombination! allt är från MUS förutom violet :) Lösögonfransarna är ifrån bf-beauty.com



Jag slängde även över crystal över sminkningen för å piffa till den lite mer :)



rätt dåligt FOTD.. var otroligt svårt ljus att fota med! hur ska jag göra när gråa mörka hösten kommer??
Aja.. Nu ska jag plugga litegrann.. tenta på lördag så om jag försvinner lite härifrån så vet ni varför, men jag har fortfarande några sminkningar från helgen å visa er, plus visa en oooootroooooligt läcker kombo som alla borde prova! pusspuss

.. och nr 2 :)

Här kommer dagens också :)



Denna har också gjorts gnaksa många gånger, men jag tycker att det är en härlig färgkombination.. :)



Var otroligt trött imorrse.. men detta var det bästa jag kunde prestera just nu..



en liten mysko min men det får duga.. ;)


Tjo!

gud vad det känns som om att jag missunnar denna blogg.. Aja.. här kommer iaf ett inlägg plus att jag lägger upp ett till alldeles strax..
Därimot har jag blivit bjuden på kryssning över helgen till helsingfors så det blir det dött här om inte fia lägger in något nytt :)
Ska försöka vara duktig å fota sminkningar på kryssningen, misstänker att jag kommer få sminka en del personer :p
Aja! Nog babblat, här kommer gårdagens make!



insåg efter att jag gjort denna att den blev lik en annan jag gjorde nyss.. men aja :)



egentligen en väldigt simpel mejk, på med honey pie i ögonvrån, cheerleader med en blendning borste i globlinjen och sirocco koncentrerat till globlinjen. Inte så hemskt mkt blendat, skule säkert kunna göra bättre men jag var trött å hade bråttom till skolan.. :)



sirocco är också lagt under ögat ganska brett :)



Och en hel liten FOTD. jag skriver inte så mkt för jag måste sätta igång med pluggningen, ska ju på kryssningen hela helgen å känner på mig att jag inte kommer få så mkt gjort.. ^^

Mary Kay med konstigt ljus

Var hos min vän som är marykay konsulent nu på heltid (grattis gumman :)) och jag provade på lite av deras smink. tyvärr kan ja då inte namnge något och sen syns inte färgerna bra.. när jag kom hem var det solnedgång och det gav ett väldigt konstigt ljus, hur jag än gjorde blev bilderna suddiga och färgerna uppljusade, dom är egentligen mer mörkt lila men man ser ju på ett ungefär iallfall..



Ja, vet inte riktigt vad jag kan skriva då jag inte vet vad någon av produkterna heter, men mary kay hade en hel del bra grejjer å bjuda på..  En del bättre pigmenterade än andra dock. Men tjusningen är ju att man faktiskt får prova på ögat innan man köper, och vanligtvis med någon som sitter bredvid och hjälper en hur man ska lägga skuggan, men maria tyckte inte att jag behövde hjälp :p



ja.. ljuser är väldigt miffo.. Försökte inne också men har verkligen ingen bra lampa som ger rättvisande ljus..



Och suddig FOTD... förstår inte hurljuset kunde göra det så. aja :)
Nu ska jag ladda inför idol, och idag är det min stad, GÄVLE :) Får man ju bara inte missa!
Sen blir det plugg resten av kvällen.. Puss på er godbitar!

Lördagens lilla gröna

Grönt är verkligen en av mina favoritfärger, och när jag senast var i Stockholm, pep jag in på FACE för att få tag i stora paletter till mina 300 000 microshadows från MUS. Men de har bara för 4 skuggor per palett, och jag var så snål att jag hellre köpte glitter. Sagt och gjort, så jag knep ett grönt, grönare, GRÖNAST glitter, och jag älskar det! Fast jag limmade och glittrade så mycket i helgen att mina ögonlock blev lite slitna, så i skrivande stund sitter jag med något torra och ledsna skinnbitar, som jag smörjer frenetiskt. Men i morgon kommer de nog klara en mjuk höstsminkning.

Men tillbaka till lördagen, detta använde jag:
Primer: UDPP och Shadestick Sharkskin från Mac
Ögonskuggor: M/S Tribecca, Muffin och Rouge Baileys från MUS, Humid och svarta delen av Hot Contrast från Mac
Kajal: Black från MUS
Eyeliner: Gel eyeliner från MUS
Glitter: Galaxy Glitter nr 13 från FACE Stockholm
Mascara: False Lash Effect från Max Factor
Ögonbryn: Tri Brow Color från MUS
Lösögonfransar: 105 från Ardell
Övrigt: Mixing Liquid från MUS



Jag började med att applicera UDPP från frans till bryn, för att sota in mycket kajal mellan fransraderna och innanför franskanterna. Sedan applicerade jag Sharkskin på ögonlocket, och suddade ut den med lillfingret. Dessa krämskuggor är ganska hårda och sega, så fingrets värme hjälper till med att få den att "smälta in" och suddas ut jämnt. Därefter tog jag Tribecca och tryckte fast den på inre delen av ögonlocket, och överlappade med Humid på mitten av ögonlocket. Därefter applicerade jag Muffin som highlighter precis under brynet och i ögonvrån, och Baileys på brynbenet, och dessa tonades såklart ihop. Därefter tog jag en svart skugga och applicerade denna på ytterdelen av ögonlocket, i globlinjen och till mitten längs undre fransraden, och sedan blendade jag denna med de gröna skuggorna och i globlinjen upp mot brynbenet. Sedan applicerade jag lite mer av allt för att behålla intensiteten och avslutade med Humid längs resterande hälften längs undre fransraden. Gel eyeliner, mer kajal, mascara och lösögonfransar.
Sedan blandade jag glittret med Mixing Liquid och tryckte på det med en syntetisk pensel på de två tredjedelarna av det inre ögonlocket. Detta matchades med massa glow på kindbenen och tinningarna, och ett par ljust, röda, matta läppar. Sedan bar det av på lite fest, så bilderna togs när jag kom hem. Nykter och trött. Ovanligt för mig en lördag. Sminket förtjänade faktiskt bättre. Jag får göra om det någon gång.

Kameran snodde såklart en massa av det svarta, och jag hade tyvärr inget dagsljus att använda. Ni får däremot använda er fantasi. :D



Ha en fantastisk tisdagskväll. Snart är det onsdag! :D

Style Black



Åh, idag släpps Mac´s kollektion Style Black i USA. Det innebär att inom kort kommer det dyka upp swatches och recensioner hos Temptalia och då kommer jag kunna bestämma mig för allt jag vill ha. Jag älskar verkligen tanken på denna kollektion, och jag gillar Mac´s Mineralize Eyeshadows, och när alla har en svart bas jublar hårdrockaren inom mig som när den såg WASP i somras. Dessutom innehåller kollektionen svarta Lipglass, vilka jag hoppas kommer vara som Lancome´s Piha Black. Ni vet, ett läppglans som man kan lägga över sina andra favvisläppstift och få ett betydligt vampigare resultat. Dessutom släpps några ansiktsprodukter, däribland Volcanic Ash Exfoliator. Bara namnet låter tillräckligt spännande för att jag ska vilja ha den. Åh, vad jag längtar!

Finns det något som har fångat er uppmärksamhet i denna kollektion? Eller har någon annan kollektion fallit er på läppen? Berätta i kommentarerna! :D

Update: Gaaaaaaaaah! Kollektionen är fördröjd till den 24 september! Jag tror jag börjar gråta. Men jag köper ostbollar istället. Buhu. Men jag fick ju se Night Violet i alla fall.

Fredagens lilla gröna

Hej sminkvänner!
Har inte varit hemma typ i helgen så jag har inte haft möjlighet att slänga upp denna.. är kattvakt åt mina föräldrar och har koncentrerat mig på plugg, så nu tänkte jag att jag lär få upp den här nu! :)



Som det ser ut så är den en rätt simpel sminkning. Men jag måste berätta om en sak jag upptäckte! nu ser ju inte 24k så fin ut på bilden, fläckig å så, men det var den inte, men alla ni som hjar försökt fota glittrande smink vet ju hur det blir. Aja. till saken.
Jag har alltid haft problem med att fästa sådana lösa skuggor som 24k, faller av väldigt lätt. Provat med vatten å mixing liquid men det har lätt blivit klumpigt. Tror jag såg på youtube när någon duttade ytterst lite fuktkräm på ögonlocket där dom ville ha sin lösa skugga, så jag var bara tvungen att prova! Och visst funkade det! Satt på hela kvällen på jobbet, och även efter några öl när jag hade slutat :P Så för er som har haft samma problem som mig så säger jag bara - Fuktkräm!



Här ser man lite bättre hur bra 24k satt av detta!



Jag var på mina ögonbryn med pincetten och dom blev alldeles för smala.. :/ men det växer ut :)



Och en helhetsbild! Skrev att jag skulle färga håret vid lön, men så har det inte blivit.. och nu har jag inte så mkt pengar kvar så jag får vänta på nästa lön.. plus att topparna måste klippas.. hujedamej :p
nu ska jag segkolla på notting hill å dö lite i soffan. puss

Ski!

Är det någon som har missat Make Up Stores höstkollektion Czarinna?
Jag tycker att det är en fantastisk kollektion, väl utvecklad och en stor variation av nya produkter och varierande färger. Det finns verkligen någonting för alla, till vardags och fest. Jag kommer förmodligen råka köpa allt ur kollektionen, och hittills har jag plockat på mig:

  • Microshadow Cupol och Tribecca
  • Läppstiftet Endless Time
  • Potgloss Ski
  • Kajalpennan Silver Soil

Idag vill jag visa upp Potgloss Ski, som är en fantastiskt, vacker bärig nyans. Den är rätt neutral i sin ton, och går mot druvlila, med ett subtilt skimmer. Låt er inte avskräckas av att den är lila, på läpparna ger den en härlig lyster, och känns så rätt till lite blekare hy, höstvindar och en halsduk.


Cool uppdaterad

Men jag kunde ju inte låta bli att applicera mer glitter, och ett par lösögonfransar var verkligen på sin plats. Så nu ligger det glitter över hela ögonlocket och upp mot globlinjen, och jag använde Ardells 105. Jag lekte lite med inställningarna på kameran för att verkligen försöka förmedla det fantastiska färgspektrum Taurus innehåller. Det är turkos vid första anblicken, men innehåller även rött, lila, guld och grönt. Underbart. Har ni möjlighet, spana in det nu hos Make Up Store! ;D



Liten glipa mellan lösögonfransarna och fransraden. Attans! Därför ska man alltid vara noga med eyeliner innan frallorna åker på.







Där blurrade jag bilden, då jag har sett hos Scrangie att det är så hon gör när hon försöker visa holo-effekten hos sådana nagellack. Här kan man se stora delar av färgspektrat Taurus innehåller. Love love love!
Trevlig lördag!


Cool

Hej på er igen!
Jag har aldrig dött, men däremot all min vilja att göra något annat än att ligga i soffan, käka ostbollar och knarka Buffy - The vampire slayer. Kul serie, det där. Förmodligen bland världens bästa.
Men det är ju smink vi ska snacka om, och idag har jag kört en blå look, med lite glitter. Blått är ju fantastiskt smickrande till bruna ögon (men så klart skitsnyggt till alla ögonfärger), och jag fick till och med en komplimang av en expedit på H&M. De brukar knappt säga vad man ska betala, så det var riktigt roligt!
Jag har använt följande:

Primer: UDPP och Face Felicity
Ögonskuggor: Satin M/S, Baileys Rouge, Cool - alla från MUS, Deep Truth och den svarta delen av Hot contrast - från MAC
Kajal och eyeliner: Black och Gel eyeliner Black - båda från MUS
Mascara: False lash effect från Max Factor
Glitter: Taurus från MUS
Ögonbryn: Tri Brow Color från MUS


Jag började med att lägga Urban Decays Primer Potion över hela locket upp till brynet. Därfter lade jag Satin, en vitskimrande skugga, med en stor fluffig borste under brynet som highlighter. Därefter tog jag Baileys, en ljust ljust brun skugga, som jag suddade ihop med Satin. Detta gör jag för att underlätta blendningen, som skulle utföras senare. Sedan tog jag Felicity, som är en svart-grå kräm highlighter från Face. Samma princip som Dignity, men svart och massa silverskimmer. Jag impulsköpte den, och visste inte riktigt vad jag skulle med den till, men nu har jag funnit dess syfte. Jag applicerar denna tunt med en syntetpensel, över hela locket och en liten bit upp på brynbenet. Denna lilla godbit är alldeles underbar att applicera mörkare pigment på, för att man behöver inte bygga färg i all evighet för att uppnå intensitet.

Efter det högg jag Deep Truth och suddade in den i globjlinjen, och en svart skugga närmast locket. Därefter suddade jag in en svart kajal mellan fransarna och ramade in ögat, även innanför fransraden för intensitet, och för att undvika att ta fram det röda i mina ögon, som gärna dyker upp när jag använder färgstarka skuggor. Sedan tog jag Cool, en fantastiskt vacker blå eyedust från Make Up Store, och pressade fast denna över det svarta och blåa jag hade grundat med. Cool är lite tunn, så jag föredrar att ha något under den.
Sedan ramade jag in ögat med en gel eyeliner, och tog lite Cool och blandade den med Mixing Liquid från MUS, för att göra en flytande, vattenfast eyeliner och drog en linje under ögat.
Efter att den hade torkat till en underbar metallicblå linje, fick jag för mig att jag verkligen behövde glitter. Ni vet hur det är; Det ser fantastisk ut, men glitter kommer ta makeupen till nya höjder. Inte för att det blev sämre, men det hade gått lika bra utan. Sagt och gjort, jag fäste glitter med Mixing Liquid under nedre fransraden, öste på med mascara. Matchade med rosig rouge och bäriga läppar.


Jag har även en swatch på glittret Taurus, för att försöka fånga det färgsprakande skimret, men glitter är superknixigt att fånga.

Ledsen för vinkeln, ni får även bevittna min sminkt-shirt och krukorna i fönstret ;).
Hoppas ni får en fantastisk fredagskväll
Kram / Er Fia


Försvinnande

Här har vi anledningen till den EXTREMT dåliga uppdatering här.. hoppas ni fortsätter flölja iaf!



Pluggning på hög nivå.. tentan är om 2 veckor så det gäller bara å ligga i nu och förstå alla j*vla begrepp..
Är ledig från jobb lör-sön så kanske att det kommer upp något skojigt då! ;)

Hoppas allt är bra med er där ute! Själv så känns det som om min hjärna kommer att explodera!
(för dom som inte vet så pluggar jag allmän psykologi just nu.. OTROLIGT stort ämne om man säger så...)

Hehe jaha

Skulle tvätta bort dagens = mascara... (så rolig har jag varit dom senaste dagarna, därför inge sminkinlägg.. )

Men ja tänkte att när jag nu ska ta bort skiten, å har lite tid över kan ja ju passa på å kladda som en galning i fejjan.. Haha :p



Ojeeee.. Önskar att jag inte gjort strecken vid näsan.. kanske hade blivit lite coolare..

Uhm.. produkterna då.. inte för att någon skulle vilja reproducera denna make.. men det kan ju vara kul å veta :P

Det svarta på kinden är carbon från MAC, Kajalen och "strecken" runt ögat är en svart kajal ifrån MUS, Silverglittret på kinden å lite här å där samt läpparna är crystal ifrån mus, Är även lite reflects glitter ifrån MAC på ögonlocket, reflects är ju cooooola men syns aldrig på bild hur coola! oh ja, svarta på läpparna är även carbon(MAC)



Helooo crazy :P Uhm.. lösögonfransarna är ifrån bfbeauty :)



Sådärja, det var kvällens lek :) Nu ska jag börja varva ned inför sängen.. imorgon har jag grupparbete, föreläsning och sen jobb.. uhä.. Aja. Puss på er :D


Dagens skolsminkning

IDag var första dagen jag bar smink till högskolan, vet inte riktigt varför men jag har inte kännt för å komma dit i smink faktiskt. Men tyckte att det var på tiden nu!
TYVÄRR så visar INTE bilden hur vacker Pigmentet Sienna är! Det är röd-kopprigt och glimmar maaaassor. Är också ljusare än vad bilden visar! Tråkigt tråkigt.. men ni får helt enkelt använda er av eran fantasi! :D




Började först att lägga tribworcolour i globlinjen, centrert på kanten av mitt öga för å få fram en liten mörkare färg i dom områdena, sen bara över med sienna och klappar och klart! :) (ville vara smipel till skolan å allt..)



Och återigen, är absolut inte lika vackert som i verkligheten! (färgen alltså :P)



Helhets bild av dagens :) Gjorde också även en utbakad fläta i hela håret för första gången i mitt liv.. var så less på håret som hängde å dängde överallt.. Långt ifrån perfekt men ganska praktiskt när man har olika längder i håret som jag, och vill få upp alltihopa! :D



Nu ska jag plugga för hela slanten.. Puss på er

ny sminkning och skitsnack om blogg.se

Jag kan inte se mitt arkiv.. jag kan alltså inte se mina gamla inlägg, nya kommenterar osv.. därimot om man pillar i arkiven så hittar jag kommentarerna, men måste alltså gå och leta. Så om det inte blir godkänt eller svarat på under den närmsta tiden så har överseende, tills dom har lagat felet...
Skulle väldigt gärna vilja byta bloggserver, men grejjen är den att jag är nöjd med blogg.se(om man bortser från allt J*VLA krånge..) men upplägget på allt, hur bloggen ser ut osv.. Aja..

Nu till den roliga delen istället :) Var ut och firade mamma och pappas 25 åriga bröllopsdag i tisdag, = silverbröllop. Så det krävdes ju en silversminkning :)



MAD för mad minerals, Muc för makeupcometics och självklart mus för makeupstore :)



Silverranden över eyelinern är diamond ifrån mus :)



Det var längesedan jag var nere i mina mineraler å grävde! Har glömt bort dom på något sätt, måste börja använda dom igen för färgerna är ju otroliga! Önskar jag hade kunskapen å tålamodet att pressa mineraler men jag har verkligen inte det...



Helhetslooken för kvällen med silverörhängen och en grå/silvrig klänning. :) Ska man slå på stort ska man :P



Passar på att gratulera mamma å pappa i denna blogg också för jag vet nog att du tjyvläser här utan å kommentera mamma! ;)


RSS 2.0