Sussie´s Saga -

Elemental beauty mineral foundation - inte för mig..


Fick ju hem min mineral foundation för någon dag sedan, har använt den i två dagar. Igår kväll sved mitt ansikte lite.. men jag ignorerade det. Hade på det idag igen och nu på kvällen var mitt ansikte torrt och sveeeeed. och det blev bättre när jag tvättade av mig så.. tyvärr. Hade stora förhoppningar på denna. Och jag som har en hud som tål hur mycket skit som helst! smetar på både det ena och andra utan att det händer något, jag har aldrig skött min hy som man ska fören nu på senare men har aldrig haft problem. lotion använde jag enbart någon gång i veckan förut..
Tyvärr så verkar jag inte tåla denna produkt.. och det gör mig otroligt ledsen. var ganska hypad på detta med mineral foundation som ska vara bra för huden. nu hoppas jag veeerkligen att deras ögonskuggor inte gör samma sak! Jag har även fått små utbrott i ansiktet.. men jag vet inte om det beror på detta.. 

Jag får fortsätta köra på min ifrån mary kay.. dyr, men bra. Och skyddar under dagen...

Så mitt tips till alla er där ute som är sugna på mineral foundation.. köp hem ett prov först och se om din hud tål det! bara för att jag inte tål denna produkt betyder inte det att ni inte kommer tåla den!! EmmaP har provat denna och gjort en recension, därför blev jag så sugen på den och hon älskar den. Så bli inte avskräckta...

är på tiden att jag gör en bytertråd på pretty nu.. denna foundation ska bort, samt borsten jag köpte till detta ändamål.. och en hel del ögonskuggor.. och dubletter... och ja. Huhu..

Kommentarer
Postat av: starsprinkle

Vaddå,ska massa smink du har bytas bort/säljas?

Isf är jag intresserad viftar med händerna i luften



Jag beställde mineral foundation från Makeup Cosmetics..troor jag det var.

och den är fantastisk!!

2009-04-08 @ 10:03:33
URL: http://www.metrobloggen.se/starsprinkle
Postat av: Emma P

Men åh vad trist Suss! ja mineralfoundation funkar ju inte för alla tyvärr. För mig var det en stor uppenbarelse att börja med mineraler, synd att det inte blir likadant för alla... Vad är det för färg och formula du köpte? Jag skulle eventuellt kunna vara intresserad av att köpa den av dig. Eller byta om vi hittar ngt som passar.

2009-04-08 @ 11:51:33
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Suss

Starshine: alright, lägger upp på bloggen först :)



EmmaP: Ja hemskt tråkigt! jävla skithud! :P Jag har Sunshine i samma formula som dig.. :)

2009-04-08 @ 13:01:58
URL: http://sussiessaga.blogg.se/
Postat av: Emma P

Ja dte var synd, helt klart. Jag tror dock att jag skulle kunna använda sunshine, så är du intresserad av att sälja den till mig så är jag intresserad:)

2009-04-08 @ 13:43:47
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Suss

emmaP: Ja absolut! Jag kan ju inte ha den! Antingen får du köpa den.. eller så är jag intresserad av MUS och MAC :)

2009-04-08 @ 13:47:40
URL: http://sussiessaga.blogg.se/
Postat av: Inthemake

Nämen gud va trist...

2009-04-08 @ 15:10:54
URL: http://inthemake.se
Postat av: Suss

Inthemake: Ja fruktansvärt.. :/

2009-04-08 @ 15:14:58
URL: http://sussiessaga.blogg.se/
Postat av: Emma P

Okej, men vad bra! Hmm MUS och MAC. är det något särskilt du är intresserad av? Är det skuggor som gäller? Och isf vad för färg?

2009-04-08 @ 19:23:16
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Suss

emmaP: Av mus bara ögonskuggor.. ingen spec färg.. jag är en allätare.. och av mac är jag intresserad av ALLT :P har ju ganksa nyligen upptäckt mac och har ju ingen sådan i närheten av mig.. äger typ.. 3 produkter :P

2009-04-08 @ 23:42:56
URL: http://sussiessaga.blogg.se/
Postat av: Sara

Du är grym! Har du testat ID.bareminerals förresten? :) Kram!

2009-04-11 @ 15:13:28
URL: http://aara.devote.se
Postat av: Suss

Sara: nej elemtal var första foundationen jag provat.. och efter min lilla skräckupplevelse kommer det nog ta ett tag innan jag provar det igen.. måste nog läsa på lite om ämnet!

2009-04-11 @ 18:05:24
URL: http://sussiessaga.blogg.se/
Postat av: madde

jag köpte en mineral foundation från hm förr. den verkade bra i början men efter ett par gångenr började det svida och klia i hela ansiktet och jag fick typ som myggbett på vissa ställen )8 antar att det berodde på foundationen då. kändes också bättre när jag tvättade bort det :/

Jädrans synd då jag vill ha mineral saker men jag törs inte prova mer. Känns så onödigt att slösa pengar på nått man kanske inte kan använda iaf.

2009-04-12 @ 18:10:27
Postat av: Suss

madde: ja precis så känner jag också :/ tråkigt tråkigt :(

2009-04-12 @ 19:38:37
URL: http://sussiessaga.blogg.se/



Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress


Kommentar


Trackback

RSS 2.0