Sussie´s Saga -

Allmänt

här kommer ett litet tråkigt inlägg.. eller ja det beror ju hur man ser på saken.. Men det är inge sminkbilder iallafall.

I min arbetslöshet så bestämde jag mig för att prova att jobba för MaryKay.. Jag har använt deras produkter i snart 1 år och är fortfarande nöjd.. så varför inte?
Jag vet att många ser dom som en "sekt", och dom har väll sådana tendenser på deras möten, jag har följt med min vän ett par ggr på mötena för å spana läget och prova produkter, och träffat starka kvinnor med egna karriärer. I och med att jag varit med ett par gånger så vet jag också att dom inte är en sekt, utan det är deras sätt att peppa varanndra att komma framåt inom företaget

Sen om jag gillar det har jag ingen aning om, men provar man inte så vet man inte!
Börjar min utbildning på tisdag, sen får vi se. annars är det bara å sälja bort startpaketet och lägga det åt sidan :)

Det ska bli roligt å lära sig mer om huden också, för det är ju inte bara produkterna man går igenom, utan allmän hudlära också :)



I övrigt så funderar jag lite på den här bloggen. Hur jag ska kunna öka inläggsfrekvensen.. Fia hjälper ju till då och då och det gillas!
Men man kan ju inte sitta hemma och lägga flera olika makeuper på en dag bara för å fylla inläggen här.. ganska tidskrävande.

Så jag funderade på om jag skulle gå igenom allt mitt läppgunk och visa upp? På så sätt blir det fler inlägg här och lite mer roligt att läsa om :)

Blir ju inte så mycket handlade för min del i min arbetslöshet så nå haul och liknande kommer inte komma på ett tag.

Så, det var väll allt orbajsande jag ville ha ur mig :)

Kommentarer
Postat av: Fia

Jag tycker att det låter som en skitbra idé! Vi kanske kan få en Mary Kay-resa? Från utbildning till fullfjädrad säljare? Jag har en massa idéer till framtiden, så fort mitt huvudvärksvirus lämnar mig. :)

2010-04-09 @ 21:03:09
URL: http://sussiessaga.blogg.se/
Postat av: Tina (Beleza)

Låter spännande, du får gärna berätta mer om Mary Kay-upplevelsen sen.

Att blogga favoritgunk är väl jättebra, jag vill se läppstift- och läppglanssamlingen! :)

2010-04-09 @ 21:37:14
URL: http://beleza.blogg.se/
Postat av: Suss

Fia: ja men absolut! Roligt att folk verkar vara intresserade av det, kan ju skriva lite om utbildningen och så.. den börjar på tisdag :)



Tina: Åh vad roligt! Ja den är ju inte så stor men lite har ja ju å bjuda på iallafall :)

2010-04-09 @ 22:23:59
URL: http://bakomsagan.blogg.se/
Postat av: Christine

Bra att du vågar prova iaf, synd att inte fler gör det.. Det ger en så mycket i personlig utveckling. (Jag har jobbat i 1 år med mary Kay på sidan om mitt andra jobb)

2010-04-10 @ 12:06:38
URL: http://echristineb.blogg.se/
Postat av: Suss

Christine: jaa många av tjejerna sa det där nere att man lär sig så otroligt mycket om sig själv på resan :) Jag hoppas det kommer bli roligt iallafall :)

2010-04-10 @ 13:41:04
URL: http://bakomsagan.blogg.se/
Postat av: bella

Mary Kay har väldigt bra produkter tycker jag! Deras skuggor är välpigmenterade:)

2010-04-10 @ 19:25:07
URL: http://bellamakeupartist.blogg.se/
Postat av: Christine

Suss: Du kommer få roligt, det kan jag lova dig! Gå på alla utbildningar som du kan, det ger så otroligt mycket! Få pepp av de andra :) kan du gå när Christina Edefors kommer den 19e så får du inte missa det. Sån otrolig kvinna :)



Bella: Japp, verkligen, speciellt om man har primern också. det blir så otroligt mycket bättre. fast de är bra utan också, men med. Oj vilken skillnad det lir på visa färger :)

2010-04-11 @ 18:28:59
URL: http://echristineb.blogg.se/
Postat av: Emma P

Jag tycker också att en Mary Kay-resa låter väldigt spännande. Jag vet nästan ingenting om dem så skulle inte ha ngt emot lite mer info om märket. Läppgunk är annars inte fel...

2010-04-11 @ 23:12:26
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Suss

Bella: Vad roligt :)



Christine: aah ja ska göra mitt bästa för att gå på allting.. har ja pengar så det räcker så gör jag nog så också :)



EmmaP: Vad roligt! jag kör på båda två tror jag ^^

2010-04-12 @ 13:44:01
URL: http://bakomsagan.blogg.se/
Postat av: Andrea

Kan du inte typ blogga "riktigt bra" typ två gånger i veckan? Har man inte så mkt tid, så har man inte. Jag skulle absolut vilja se mer tutorials på ögonmakeup. Speciellt hur du definierar sådan djup i globen! Skitsnyggt!



Samtidigt, bara för inte du köper saker, betyder det inte att vi inte tycker om att läsa din blogg. Det är pga hur duktig du är och inspirerande vi kommer hit. Och jag tror nog att du har så mkt varierande smink så det räcker! :D

2010-04-13 @ 15:36:47
Postat av: Suss

andrea: Jag ska försöka rycka upp mig med tutorials, ja tänker hela tiden att jag ska.. ja ska.. men så blir det inte av. Men jag lovar att iaf försöka bättra mig ^^ Och tack :D

2010-04-13 @ 22:15:43
URL: http://sussiessaga.blogg.se/



Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress


Kommentar


Trackback

RSS 2.0