Sussie´s Saga -

Smitten with Mittens

Ännu ett av förra årets jullack vill jag visa upp, detta lacket från OPI kom med Holiday Wishes kollektionen. Jag gillade verkligen den kollektionen, den var betydligt bättre än årets Burlesque-kollektionen. Förstå mig rätt, jag diggar lacken och hade jag råd, hade jag ägt en hel del nu, men förra årets lack var verkligen juligaTa en tillbakablick hos Scrangie.

Det är det perfekta julröda, kall underton som är smickrande för mina färger, med glitter i rött och guld. Det guldiga glittret ger lacket djup, men tyvärr syns det inte superbra, om man inte kan spegla det i solljus. Andra fullgoda dupes finns det, men jag är helt smitten av detta lack, och namnet är hur gulligt som helst! Vilka är era julfavoriter att ha på naglarna?

Kommentarer
Postat av: Sminkan

Ja, jag och Emma pratade precis om bristen av julkollektion från OPI. Man vill ju ha ett Holiday in ... och massor av julnamn på lacken. Min favorit bland jullacken är OPI A Ruby for Rudolph.

2010-12-05 @ 16:41:53
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Emma P

Ja jag fattar inte att de bara struntar i vårt behov av röda skimmerlack!! Så taskigt. Som en uppföljning på sminkans kommentar då. Lacket är superfint, jag tycker OPI gör supervackra röda skimmerlack.

2010-12-07 @ 22:25:31
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Fia

Sminkan! Eller hur! That´s the christmas spirit ;)! Den var en riktig fining, mår lite illa över att jag inte har den.Emma P! Haha, helt sanslöst taskigt! Jag håller med, jag önskar att jag hade fler än vad jag redan har. :D

2010-12-12 @ 11:34:31
URL: http://sussiessaga.blogg.se/Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress


Kommentar


Trackback

RSS 2.0