Sussie´s Saga -

Marykay konferens

Jag fick äran att följa med alla "Röda kavajer" och Directors till Arlanda för deras utbildning, eller konferens med våran "högsta" person i marykay, National Sales Director, Kristina Edefors.

Och hej och hå, jag var osäker på Marykay innan, nu har jag aldrig varit mer säker. Man kan inte möta sådana här människor någon annan stans. ingen avundsjuka, inget skitsnack, sån värme och glädje som fanns i det stora rummet var obeskrivlig. Alla leenden och kramar ifrån folk man aldrig träffat.
Vi svenskar, speciellt tjejer är ju annars bra på att titta snett, prata OM människor och hålla oss för oss själva.

Sen hörde vi många "I-storys".. där dom berättar hur dom kom i kontakt med marykay och hur resan varit och hru dom har utvecklats som människor. Många grät ibland, för det var verkligen fint.
Vi hörde om en tjej, som hade mått så dåligt fysiskt och psykiskt i sju år. på gränsen till att gå under, och kom i kontakt med marykay, och vända om sitt liv totalt. Det var otroligt att höra hennes historia och hon själv kunde inte hålla sig ifrån tårar, av lycka och sorg.Top 10 i våran Area som satt längst fram under konferensenSen känns det nästan som å möta en kändis när man möter Kristina Edefors, hon är stor inom denna värld. Vi kan säga så att hennes bonus, alltså som hon får för att hon har blivit National Sales Director, ligger runt 500.000:-.. i MÅNADEN. samt att hon har disponerat utan en Rosa cadillac, cabbad såklart, som företaget byter ut vartannat år åt henne. Så, hon är väldigt framgångsrik.

men ACK så JORDNÄRA. hon kramade om en, fick en att känna sig väldigt välkommen och omhändertagen.

Vi nya konsulter fick lyssna på allmän hudlära om epidermis och dermis mm, samt gå igenom makeup, lyssna på hur man bygger sitt eget företag och mycket mer.

en fantastisk dag, tillsammans med fantastiska kvinnor.


Det är bara DU som kan förända DITT liv. Minns det, i allt du gör.

Kommentarer
Postat av: Christine

Åh vad kul att du fick åka, jag ville också åka, men klarade inte kvalifikationen. Så härligt att träffa alla och höra alla berätta sina I-storys och Christina är helt otrolig. Hört henne 2 gånger och träffat henne och tagit i hand med henne en gång.. och det känns verkligen som om man träffar en kändis. Företaget är riktigt bra :)

2010-05-21 @ 23:46:14
URL: http://echristineb.blogg.se/
Postat av: suss

Christine: aaah hon var verkligen hur trevlig som helst.. och rolig. hennes man var också en härligt prick. är väldigt glad att ja kunde följa med!

2010-05-22 @ 14:02:53
URL: http://sussiessaga.blogg.se/
Postat av: Emma P

Oj, det låter superhärligt! Och ja, hon verkar väldigt framgångsrik...

2010-05-23 @ 12:40:38
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: suss

EmmaP: det var verkligen en riktigt egobostande dag, satt bara å tänkte att tänk om man kunde ta med sig alla som inte har en bra självbild till ett sånt här event där man blir så peppad! :)

2010-05-23 @ 22:17:21
URL: http://sussiessaga.blogg.se/Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress


Kommentar


Trackback

RSS 2.0