Sussie´s Saga -

Jewel of a girl

Jewel of a girl är ett otroligt vackert, vampigt nagellack från Color Clubs höstkollektion Untamed Luxury. Mahogny, vin, rött, brunt, koppar, allt finns och skimrar så vackert beroende på ljus. Det glöder, så ibland ser naglarna nästan auberginemörka ut, men vinklar man dem en aning glöder de upp i all sin förföriska prakt. Jag älskar Jewel of a girl!

I lampljus upplever jag det mer rött, och i kallt ljus drar det mer mot lila. Detta är definitivt ett av höstens måste om du är en vampälskare som jag. Formulan är som vanligt när det gäller Color Club, perfekt. Täcker med ett lager om man är duktig på handen. Är man som jag; målar naglarna i mörkret och tittar på tv samtidigt, är det nödvändigt med två lager och kanske lite nagelbandsstädning efteråt.
Ett lager ChG Ridgefiller som bas (recension kommer inom kort) två lager Jewel of a girl och ett lager Nubar Diamont överlack.
Jag tänker definitivt köpa fler lack ur kollektionen, och de som lockar mest är Nothing but Truffle, Ready to royal, Red velvet, Untamed Luxury, Snakeskin och Covered in Diamonds.

Kommentarer
Postat av: Millah Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Hej =) Allt bra?

Är du tävlingsintresserad?Jag har iaf igång massa tävlingar & det kommer in nya hela tin.Var gärna med & tävla =)

--> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.htmlÄr du int intresserad så ber jag verkligen så hemskt mycket om ursäkt..Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2010-09-22 @ 14:29:18
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: Sminkan

Väldigt snyggt! Vem kan motstå ett så vampy lack!

2010-09-22 @ 21:11:11
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Fia

Millah! Tack för tipset! :)Sminkan! Ja, visst är det! Jag förstod att det skulle falla dig i smaken! ;)

2010-09-23 @ 20:46:51
URL: http://sussiessaga.blogg.se/
Postat av: Darling

sjukt snyggt!!!

2010-10-11 @ 23:40:50
URL: http://finslipad.blogspot.comNamn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress


Kommentar


Trackback

RSS 2.0